Megosztás Facebook LinkedIn

Rendezvény

Új járuléktörvény (Tbj.) és annak pénzbeli ellátásokra gyakorolt hatása

Bérszámfejtők, tb ügyintézők, HR szakértők,
bér- és munkaügyi vezetők országos konferenciája

WEBINÁRIUM/ÉLŐ közvetítés vagy utólagos E-LEARNING/VIDEÓ megtekintés

Előadók:
Ajánló:

A bérszámfejtéssel, tb ügyintézéssel, pénzbeli ellátásokkal foglalkozó szakemberek nagy gondosságot és körültekintést igénylő munkájához ad szakmai tanácsot, felkészítést konferenciánk. Döntsön a részvétel mellett, hogy elsajátítsa a munkájához szükséges új ismereteket! Várjuk konferenciánkra tisztelettel!

Ízelítő a tartalomból:

Változás a járulékokban és a szociális hozzájárulási adóban * Járulékalapot képező jövedelem fogalma * Társadalombiztosítási járulék bevezetése * Milyen járulékfajták vannak? * Ki minősül kiegészítő tevékenységet folytatónak 2020. július 1-jétől? * Ki a saját jogú nyugdíjas? * Kiegészítő tevékenységet folytatók pénzbeli ellátásokra való jogosultsága * Tb. kiskönyv vezetése a változások kapcsán * Pénzbeli ellátásokat érintő fogalmak változásai: jövedelem, szerződés szerinti jövedelem, kereset, keresőtevékenység * Minimum járulékalap bevezetése * 2020. július 1-jétől az egyes jogviszony tb közterhei * Munkaviszony, megbízás * Vállalkozások (egyéni és társas vállalkozók) * Biztosított őstermelők * Módosítások a megállapodásokban * Mire és milyen feltételekkel lehet megállapodást kötni? * Többes jogviszony közterhei * Változások az egészségügyi szolgáltatási járulékfizetési kötelezettségnél és az ehhez kapcsolódó jogkövetkezményeknél * Ki minősül belföldinek? * Rendezetlen Tb. jogviszony esetén kinek és mikor keletkezik fizetési kötelezettség * Keresőtevékenység folytatása különböző ellátások folyósítása mellett * Karantén esetén, ki és mi alapján igazolja a keresőképtelenséget * Szakmai konzultáció, kérdések megválaszolása

Helyszín:
Hunder MS Online képzési felülete

hunder.talentlms.com .

Online képzéseinkhez egy megbízható, egyszerűen használható interaktív tanulási platformot, a felhő alapú TalentLMS felületet választottuk. Használatához nincs szükség műszaki ismeretekre, nem kell telepíteni különleges szoftvereket sem.

Belépés az online felületre
Időpont:
2020. október 6. (kedd) 10:00 - 15:00 óráig
Díjak:
  • 18 900 Ft + ÁFA / fő részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 16 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén
  • 22 900 Ft + ÁFA / fő kedvezmény nélkül
  • Az árak azonosak az online ÉLŐ közvetítés és a VIDEÓ megtekintés esetén egyaránt

Apróbetűs:

Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A konferencia a System Mediával és az Infoszérával közösen kerül megszervezésre és lebonyolításra.

WEBINÁRIUM / ÉLŐ konferencia közvetítés: Kényelmesen otthonról vagy az irodából élő közvetítéssel tekinthető meg a konferencia. Nincs utazási költség, nincs utazási idő, és az élő közvetítés végén online kérdezési lehetőséget biztosítunk. Az élő webináriumba történő belépéshez szükséges adatokat, a belépési segédletet az esemény előtti munkanapon küldjük el a résztvevők részére. A webinárium a Zoom-on keresztül zajlik majd, melyhez semmilyen egyéb alkalmazás letöltése nem szükséges. Az előadás kezdetét megelőző 1 órában szükség esetén telefonos segítséget adunk a technikai kérdésekhez és a belépéshez. Lemondást csak írásban fogadunk el az eseményt megelőző 3. munkanapig.

E-LEARNING / VIDEÓ konferencia:
Kényelmesen otthonról vagy az irodából utólagosan videófelvételről is megtekinthető a konferencia. Megrendelése esetén a tantermi vagy webináriumi előadás(oka)t követő héten elküldjük Önnek az online képzési felület használatához szükséges belépési kódokat, a használathoz szükséges teendőket. Teljesítési időpontnak ezt az időpontot tekintjük és az online képzési felülethez 30 napig biztosítjuk a hozzáférést. Lemondást csak írásban fogadunk el amennyiben az online képzési felületre nem történik belépés a megküldött kódokkal.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved