Megosztás Facebook LinkedIn

Rendezvény

Céges juttatások és élmény ajándékok (ONLINE képzés)

Online előadás Horváthné Szabó Beátával

Előadó:
Ajánló:

Sajnos a járvány átrajzolta a munkáltatók ez évi juttatási terveit. Veszélyhelyzetben szűrővizsgálatoké és a maszkok juttatásáé volt a főszerep. A cafeteriát érdemes újra gondolni, bizonyos juttatások időszakosan eltűntek, míg a SZÉP kártya juttatás reflektorfénybe került. A jogszabályváltozások miatt megnövekedett az adható keretösszeg, miközben júniusig adott juttatások után Szochot sem kellett fizetni. Az eddigiekben jól bevált csapatépítés, üzleti rendezvények, szórakoztató programok háttérbe szorultak, de a jótékonysági programok, alapítványon keresztül adott támogatások száma megnövekedhet. Júliustól 2%-kal csökken a Szocho és változtak a járulékszabályok is, mely a kiküldetések során adott juttatásokat is érinthetik. Amennyiben szeretné előnyére fordítani a helyzetet, illetve elkerülni az adókockázatot várjuk online előadásunkra, ahol szakértőnk gyakorlatban előforduló esetek ismertetésével szemlélteti kinek és mennyi adót kell fizetni a juttatások után.

Ízelítő a tartalomból:

Munkáltatói juttatások típusai * Munkavégzés feltételeként adott juttatások, szolgáltatások * Juttatások home-officeban * Megváltozott munkába járási szokások és azok finanszírozása * Percalapú cégautó munkába járásra * Cafeteria juttatások adózása * Béren kívüli juttatások * SZÉP kártyára vonatkozó új előírások * Egyes meghatározott juttatások * Természetben adott juttatások számfejtése * Mobilitást elősegítő juttatások, utazás, lakhatás támogatása * Biztosítások (mikor összevonandó és mikor egyes meghatározott) * Önkéntes pénztári juttatások sokszínűsége az adózásban * Rövidtávú juttatások, ajándékok, rendezvények, adókezelése * Adómentes juttatásokra szánt összegek átcsoportosítása * Jutalomként adott juttatások (SZÉP kártya és más egyéni juttatások) * Diákok részére járó juttatások adókezelése * Szja és Szocho kötelezettség számítása belföldi és külföldi munkavállalók juttatásai után Magyarországon és külföldi kiküldetésnél most és 2020. július 1. után * Konzultáció, szakmai kérdések megválaszolás

Helyszín:
Hunder MS Online képzési felülete

hunder.talentlms.com .

Online képzéseinkhez egy megbízható, egyszerűen használható interaktív tanulási platformot, a felhő alapú TalentLMS felületet választottuk. Használatához nincs szükség műszaki ismeretekre, nem kell telepíteni különleges szoftvereket sem.

Belépés az online felületre
Időpont:
2020. szeptember 1. (kedd) 00:00 - 2020. december 31. (csütörtök) 23:59
Díjak:
  • 14 900 Ft + ÁFA / fő a részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 19 900 Ft + ÁFA / fő kedvezmény nélkül
  • 13 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén

Apróbetűs:

Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, az online képzésre leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezést követő munkanapon elküldjük Önnek az online képzési felület használatához szükséges belépési kódokat, a használathoz szükséges teendőket. Teljesítési időpontnak ezt az időpontot tekintjük és az online képzési felülethez 30 napig biztosítjuk a hozzáférést. Lemondást csak írásban fogadunk el amennyiben az online képzési felületre nem történik belépés a megküldött kódokkal.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved