Megosztás Facebook LinkedIn

Rendezvény

Munkabalesetek, üzemi balesetek, úti balesetek kivizsgálása és megkülönböztetése (ONLINE képzés)

Online képzésünk videós ajánlóját itt éri el, kattintson ide!

Előadók:
Ajánló:

Kifizetőhelyi ügyintézőknek, foglalkoztatóknak, könyvelőirodáknak, munkavédelmi szakembereknek szeretnénk az előadással segítséget nyújtani a balesetek kivizsgálásában, valamint azok üzemiségének elbírálásában. Fontos, hogy a foglalkoztatók tisztában legyenek azzal, hogy a balesetek kivizsgálása során kinek milyen feladatai, jogai, illetve kötelezettségei vannak, vagy, hogy mitől válik üzemi balesetté a munkavégzés közben, vagy munkába, illetve munkából hazafele menet előforduló baleset.

Ízelítő a tartalomból:

Fogalmak: baleset, üzemi baleset, foglalkozási megbetegedés * Baleseti egészségügyi szolgáltatásra jogosultak köre * A munkabaleset és az üzemi baleset elhatárolása * Mt. hatálya alá tartozó nyugdíjasokat érintő változások * 2020. július 1-től a nyugdíjasokat érintő változások * A baleset kivizsgálásnak szereplői * Foglalkoztató jogai és kötelezettségei * Mettől-meddig terjed a munkavédelmi szakember feladata * Hatósági feladatok a baleset üzemiségének kivizsgálása során * Ki és mikor dönt a baleset üzemiségéről? * Jegyzőkönyvek, nyilatkozatok, okmányok * Hogyan kapcsolódik a foglalkozási megbetegedés az üzemi balesethez? * Hogyan tudjuk megkülönböztetni a munkabalesetet az úti balesettől a különböző szakmákban? * Engedély nélküli munkavégzés * Útvonal indokolatlan megszakítása * Nem legrövidebb úton történő utazás * Speciális kivizsgálást igénylő esetek * A sorsszerűen és belső indíttatásból bekövetkező balesetek * Baleset-keresőképtelenség ok, okozati összefüggése * Hol kereshetjük az egyszeri külső hatást? * Mikor nem lehet a balesetet üzemi balesetnek elismerni? * Baleseti táppénz elbírálása * Mikor nem jár baleseti táppénz? * A munkáltató kártérítési felelőssége * Mikor felel a munkáltató a munkavállalót ért károkért? * Mi a különbség a munkabaleset, üzemi baleset és a munkáltatói kárfelelősség között? * Mikor függ össze a kár a munkaviszonnyal? * A megtérítendő károk típusai, az elmaradt jövedelem értelmezése * Amikor mentesül a munkáltató a felelősség alól * A munkavállaló kötelezettségei kár esetén: kárenyhítés és a vétkes közrehatás megítélése

Helyszín:
Hunder MS Online képzési felülete

hunder.talentlms.com .

Online képzéseinkhez egy megbízható, egyszerűen használható interaktív tanulási platformot, a felhő alapú TalentLMS felületet választottuk. Használatához nincs szükség műszaki ismeretekre, nem kell telepíteni különleges szoftvereket sem.

Belépés az online felületre
Időpont:
2020. szeptember 1. (kedd) 00:00 - 2020. december 31. (csütörtök) 23:59
Díjak:
  • 14 900 Ft + ÁFA / fő a részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 19 900 Ft + ÁFA / fő kedvezmény nélkül
  • 13 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén

Apróbetűs:

Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, az online képzésre leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezést követő munkanapon elküldjük Önnek az online képzési felület használatához szükséges belépési kódokat, a használathoz szükséges teendőket. Teljesítési időpontnak ezt az időpontot tekintjük és az online képzési felülethez 30 napig biztosítjuk a hozzáférést. Lemondást csak írásban fogadunk el amennyiben az online képzési felületre nem történik belépés a megküldött kódokkal.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved