Megosztás Facebook LinkedIn

Rendezvény

Teljesen átalakult a TB rendszer 2020. július 1-től (ONLINE képzés)

Az új Tbj. hatályba lépésével kapcsolatos tudnivalók
és a szociális hozzájárulás adó mértékének csökkentése

Online képzésünk videós ajánlóját itt éri el. Kattintson ide!

Előadó:
Ajánló:

A társadalombiztosítás ellátásaira jogosultakról, valamint ezen ellátások fedezetéről szóló 2019. évi CXXII. törvény (új Tbj.) 2020. július 1-én történő hatályba lépésével módosul, teljesen átalakul a tb rendszer, ami többek közt érinti a munkavállalókat, a társas vállalkozókat és a feladatukat megbízási jogviszony keretében ellátó személyeket is.

Ízelítő a tartalomból:

Szociális hozzájárulási adó csökkenése 2020. július 1-jétől * Példák a gyakorlatból (SZÉP kártya, önkéntes pénztárba utalt összeg, megbízási díj) * Társadalombiztosítás ellátásaira jogosultak *  Fogalmak és a biztosítottak * Saját jogú nyugdíjas * Járulékalapot képező jövedelem * Minimum járulékalap bevezetése a munkaviszonyban állóként biztosított személyeknél * Biztosítás szünetelése * Járulékfizetésre vonatkozó új szabályok * Járulékfizetési alsó határ (ejárás) * Járulék mértékek * Társadalombiztosítás fedezetére fizetendő járulékok * Egyéni és táras vállalkozó járulékfizetése * Mezőgazdasági őstermelő járulékfizetése * Egészségügyi szolgáltatási járulék * Elévülési szabályok figyelmen kívül hagyása a társadalombiztosítási eljárásban * Átmeneti szabályok * Példák az átmeneti szabályok alkalmazására

Helyszín:
Hunder MS Online képzési felülete

hunder.talentlms.com .

Online képzéseinkhez egy megbízható, egyszerűen használható interaktív tanulási platformot, a felhő alapú TalentLMS felületet választottuk. Használatához nincs szükség műszaki ismeretekre, nem kell telepíteni különleges szoftvereket sem.

Belépés az online felületre
Időpont:
2020. augusztus 1. (szombat) 00:00 - 2020. december 31. (csütörtök) 23:59
Díjak:
  • 12 990 Ft + ÁFA / fő a részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 15 990 Ft + ÁFA / fő kedvezmény nélkül
  • 11 990 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén

Apróbetűs:

Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, az online képzésre leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezést követő munkanapon elküldjük Önnek az online képzési felület használatához szükséges belépési kódokat, a használathoz szükséges teendőket. Teljesítési időpontnak ezt az időpontot tekintjük és az online képzési felülethez 30 napig biztosítjuk a hozzáférést. Lemondást csak írásban fogadunk el amennyiben az online képzési felületre nem történik belépés a megküldött kódokkal.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved