Megosztás Facebook LinkedIn

Rendezvény

EKAER 2020 (ONLINE képzés)

Az EKAER a logisztikai és pénzügyi részleg együttműködését feltételezi,
elkerülhetetlen az áfa szabályok alapvető ismerete

Online képzésünk videós ajánlóját itt éri el. Kattintson ide!

Előadó:
Ajánló:

Miért hasznos ez az online képzés Önnek? Mert részletesen bemutatja a legfontosabb EKAER tudnivalókat és remélhetően segít a kezdőknek, haladóknak és profiknak egyaránt. A kezdőknek érdekes lehet az, hogyan kell használni a felületet, hogyan kell regisztrálni és kérni EKAER számot. A haladóknak fontos lehet tudni, hogy mikor van EKAER kötelezettség és mikor nincs, hogyan kell alkalmazni az EKAER rendeletet, meddig lehet módosítani az adatokat és mikor kell lezárni az EKAER számot. A profiknak holisztikus szemleletük van: értik, hogy mi az összefüggés a számlázás, szerződéses háttér és EKAER közötti, miért fontos összhangba hozni a valóságot a dokumentációval és igyekszenek jó folyamatokat kialakítani, ahol minden személynek megvan a maga feladata, minden folyamat le van dokumentálva, minden új eset fel van térképezve.

Ízelítő a tartalomból:

Alapvető EKÁER szabályok * Nem kockázatos és kockázatos termék * Art és EKAER rendelet szabályai * Mit jelent a tőle elvárhatóság?  * Milyen esetekben kell EKÁER számot kérni? * Kinek kell kérni EKÁER számot? * Hogyan kell EKÁER számot igényelni? * Ki lehet feladó, címzett, végfelhasználó? * Kockázatos élelmiszerek, egyéb kockázatos termékek * Mi az egyéb célú behozatal és kivitel? * EKAER mentességek: 2500 kg és 5 millió forint, illetve 500 kg és 1 millió forint mire vonatkozik pontosan? * Hogyan jelentsem a tömeget és az értéket? * Tömeg és érték eltérés - mi a teendő, ha a fuvarokmány, számla vagy más dokumentum adataiban eltérés mutatkozik? * EKAER számok lezárása * Gyűjtő fuvar * Az átrakodás, a szétrakodás, a kirakodás bejelentése? * Mi van, ha túl sok EKÁER számot kérek és mi van, ha túl keveset? * Göngyöleg * Visszáru, garanciális javítások * Nemzetközi és belföldi láncügyletek * Háromszögügyletek * Saját áru mozgatása * Konszignációs raktár, vevői készlet * Belföldi és nemzetközi bérmunka * Importügyletek, közvetett vámjogi képviselőn keresztül megvalósuló ügyletek * Gyakori hibák és ellenőrzési tapasztalatok * Milyen háttérdokumentációval, igazolásokkal kell rendelkezni?

Helyszín:
Hunder MS Online képzési felülete

hunder.talentlms.com .

Online képzéseinkhez egy megbízható, egyszerűen használható interaktív tanulási platformot, a felhő alapú TalentLMS felületet választottuk. Használatához nincs szükség műszaki ismeretekre, nem kell telepíteni különleges szoftvereket sem.

Belépés az online felületre
Időpont:
2020. szeptember 1. (kedd) 00:00 - 2020. december 31. (csütörtök) 23:59
Díjak:
  • 14 900 Ft + ÁFA / fő a részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 19 900 Ft + ÁFA / fő kedvezmény nélkül

Apróbetűs:

Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, az online képzésre leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezést követő munkanapon elküldjük Önnek az online képzési felület használatához szükséges belépési kódokat, a használathoz szükséges teendőket. Teljesítési időpontnak ezt az időpontot tekintjük és az online képzési felülethez 30 napig biztosítjuk a hozzáférést. Lemondást csak írásban fogadunk el amennyiben az online képzési felületre nem történik belépés a megküldött kódokkal.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved