Megosztás Facebook LinkedIn

Rendezvény

Számlázási tudnivalók nagy vállalkozásoknak 2020. július 1-től (ONLINE képzés)

Előadó:
Ajánló:

2020. július 1-től nagy változások elé nézünk, minden belföldi adóalany részére kibocsájtott számláról értékhatártól függetlenül adatot kell szolgáltatni a NAV online számra rendszerébe. A papíralapú számlák esetében is maximum 4 napunk lesz az adatszolgáltatás teljesítésére. Hogyan változtatja ez meg a számlázási feladatokat? Mire érdemes felkészülni a következő hónapokban? Ajánljuk online képzésünket a nagy vállalkozások számlázási feladatokat ellátó munkatársai, pénzügyi, gazdasági szakemberei részére!

Ízelítő a tartalomból:

Számlázóprogrammal szemben támasztott követelmények * Példák a szabálytalanul működő számlázó programra * Mi történik, ha a számlázó program nem felel meg a jogszabályi követelményeknek? * Mikor milyen bizonylatot kell kibocsátani? * Bizonylatok fajtái * Előleg és előlegszámla * Előlegszámla tartalmi kellékei, feltételrendszere * Végszámla * Előlegszámla és végszámla egy számladokumentumon * Részszámla * Gyűjtőszámla * Helyesbítő számla, sztornó számla, proforma számla közötti különbségek * Mit jelent az online számla adatszolgáltatási kötelezettség? * Mi változik online számla adatszolgáltatás terén? * Online webáruház bizonylatolása * Magánszemélyek és vállalkozások felé történő számlázás és bizonylatolás * Hogy kell regisztrálni az onlineszamla.nav.gov.hu rendszerében? * Hogyan kell létrehozni a technikai felhasználót? * szamlazo.nav.gov.hu * NAV regisztrációs folyamat * Kéziszámlák manuális rögzítése * Online-számla adatszolgáltatás funkciói * A számla kötelező tartalmi elemei * Amit minden számlán fel kell tüntetni * Bizonyos esetekben kötelező elemek * Opcionális elemek a számlán * Adómentességre hivatkozás * Mikor kötelező a közösségi adószám? * Az adatszolgáltatás tartalma * NAV XSD 2.0 verziója * Időpontok a számlán * Mit írjunk számla dátumként a számlán? * Teljesítési időpont szabályai * Elszámolási időszak * Időszakos elszámolás példákkal * Közvetített szolgáltatás * Járulékosan kapcsolódó költségek továbbhárítása a számlán * Egy ügylet vagy több ügylet? * Fuvarozás mint melléktevékenység * Amikor az értékesítés és a fuvarozás elválik egymástól * Ingatlan bérbeadáshoz kapcsolódó közüzemi költségek * Számla korrekciók * Hogyan kell helyesbíteni, illetve sztornózni a számlát? * Kétlépcsős helyesbítés * Adminisztratív tennivalók * Számlázási szabályok * Az új 8 napos számlakibocsájtási határidő * Adódigitalizációban rejlő lehetőségek * Nagyáruházi vásárlások törzsvásárlói kártyával * XSD 2.0 lekérdezési lehetőségei * 2021-től bővül az adatszolgáltatások köre

Helyszín:
Hunder MS Online képzési felülete

hunder.talentlms.com .

Online képzéseinkhez egy megbízható, egyszerűen használható interaktív tanulási platformot, a felhő alapú TalentLMS felületet választottuk. Használatához nincs szükség műszaki ismeretekre, nem kell telepíteni különleges szoftvereket sem.

Belépés az online felületre
Időpont:
Elérhető
Díjak:
  • 14 900 Ft + ÁFA / fő részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 17 900 Ft + ÁFA / fő a díj, ha a www.hunder.hu weblapon jelentkeznek
  • 19 900 Ft + ÁFA / fő kedvezmény nélkül

Apróbetűs:

Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, az online képzésre leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezést követő munkanapon elküldjük Önnek az online képzési felület használatához szükséges belépési kódokat, a használathoz szükséges teendőket. Teljesítési időpontnak ezt az időpontot tekintjük és az online képzési felülethez 30 napig biztosítjuk a hozzáférést. Lemondást csak írásban fogadunk el amennyiben az online képzési felületre nem történik belépés a megküldött kódokkal.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved