Megosztás Facebook LinkedIn

Rendezvény

Esetjog és aktualitások a közbeszerzésben (ONLINE képzés)

Online képzésünk videós ajánlóját itt éri el. Kattintson ide!

Előadó:
Ajánló:

Online képzésünk sorra veszi számos ismert és kevésbé ismert jogesetet, külön hangsúlyt helyezve a 2020-as jogesetekre, és felhívja a figyelmet a jellegzetes problémákra, trendekre a jogalkalmazók szempontjából. Nem elkerülhet a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos problémák tárgyalása sem, melyre figyelemmel kell lennünk eljárásaink előkészítése, lefolytatása során, valamint a szerződések módosítása vonatkozásában.
A képzés azokat a szakemberek célozza, akik szívesen foglalkoznak közbeszerzéssel, figyelik a piaci értelmezések változását, érdeklődnek a trendek, jellegzetes ügyek iránt, ami segítséget nyújt mindennapi munkájuk során. Szempontok az előadás során: EUB, Hazai tapasztalatok, Elektronikus közbeszerzés jellegzetességek, COVID-19.

Ízelítő a tartalomból:

Eljárás előkészítése * Részekre bontás tilalma * Összeférhetetlenség * Értékelési szempont * Eljárás lefolytatása elektronikus környezetben * Hirdetmény vagy dokumentum módosítás * Üzleti titok * Hiánypótlás * Aránytalanul alacsony ár * Számítási hiba * Hamis adatszolgáltatás * Eljárástípusok, módszerek * DBR * Elektronikus katalógus * Szerződés teljesítése, szerződésmódosítás * Határidő * Sürgősség * Nem lényeges módosítás

Helyszín:
Hunder MS Online képzési felülete

hunder.talentlms.com .

Online képzéseinkhez egy megbízható, egyszerűen használható interaktív tanulási platformot, a felhő alapú TalentLMS felületet választottuk. Használatához nincs szükség műszaki ismeretekre, nem kell telepíteni különleges szoftvereket sem.

Belépés az online felületre
Időpont:
2020. május 5. (kedd) 00:00 - 2020. augusztus 31. (hétfő) 23:59
Díjak:
  • 14 900 Ft + ÁFA / fő a részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 17 900 Ft + ÁFA / fő a díj, ha a www.hunder.hu weblapon jelentkeznek
  • 19 900 Ft + ÁFA / fő kedvezmény nélkül

Apróbetűs:

Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, az online képzésre leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezést követő munkanapon elküldjük Önnek az online képzési felület használatához szükséges belépési kódokat, a használathoz szükséges teendőket. Teljesítési időpontnak ezt az időpontot tekintjük és az online képzési felülethez 30 napig biztosítjuk a hozzáférést. Lemondást csak írásban fogadunk el amennyiben az online képzési felületre nem történik belépés a megküldött kódokkal.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved