Megosztás Facebook LinkedIn

Rendezvény

Adózási és járulék kedvezmények, mentességek, pénzbeli ellátásokat érintő rendhagyó megoldások járványhelyzetben (ONLINE képzés)

Előadók:
Ajánló:

A koronavírus nemzetgazdaságot érintő hatásának enyhítése érdekében a közelmúltban számos adózást és társadalombiztosítást érintő kérdésben születtek új jogszabályok. Az adókötelezettség változtatása törvényi szintű szabályozást igényel, de vészhelyzetben Kormányrendeletekkel segítik elő a rugalmas és gyors változtatásokat. A vészhelyzet negatív hatása szinte minden munkáltatóra, vállalkozóra hatást gyakorol.

Ízelítő a tartalomból:

Kormányrendeleti szabályozás * Járulékkedvezmények vészhelyzet idején * Kedvezményezetti körbe tartozó tevékenységek * Kisvállallati adóalanyokra és más gazdálkodókra vonatkozó szabályok * Kata mentesség kérdései * Szocho, Szakho és járulék kedvezmények munkavállalókra és vállalkozókra * Bevallási nyomtatványok változása * Részletfizetési kedvezmény a tartozásokra * Dolgozói juttatások újragondolása * Lehet-e változtatni a cafeteria rendszeren? * Home office-ban végzett tevékenység költségeinek finanszírozása * Külföldön dolgozók adózása itthon home office-ban * Külföldi biztosított magyar állampolgár által elérhető egészségügyi szolgáltatások * A keresőképtelenség igazolása pandémiás esetekben * A "7"-es keresőképtelenségi kódról * Jelen helyzetben a nem járványügyi okból keresőképtelen esetek igazolása * Szabályosan kiállított orvosi igazolás * A táppénzes papírok továbbítása * A GYED továbbfolyósítására vonatkozó rendelkezésekről * A továbbfolyósítással kapcsolatos tb. kifizetőhelyi feladatok, eljárási kérdések * A GYES továbbfolyósításával kapcsolatos kérédsek * GYEDGYES kettős folyósítás elkerülése ugyanazon gyermekre tekintettel * Egyéb tb ellátásokat érintő intézkedésekről

Helyszín:
Hunder MS Online képzési felülete

hunder.talentlms.com .

Online képzéseinkhez egy megbízható, egyszerűen használható interaktív tanulási platformot, a felhő alapú TalentLMS felületet választottuk. Használatához nincs szükség műszaki ismeretekre, nem kell telepíteni különleges szoftvereket sem.

Belépés az online felületre
Időpont:
Elérhető
Díjak:
  • 14 900 Ft + ÁFA / fő részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 17 900 Ft + ÁFA / fő a díj, ha a www.hunder.hu weblapon jelentkeznek
  • 19 900 Ft + ÁFA / fő kedvezmény nélkül

Apróbetűs:

Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, az online képzésre leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezést követő munkanapon elküldjük Önnek az online képzési felület használatához szükséges belépési kódokat, a használathoz szükséges teendőket. Teljesítési időpontnak ezt az időpontot tekintjük és az online képzési felülethez 30 napig biztosítjuk a hozzáférést. Lemondást csak írásban fogadunk el amennyiben az online képzési felületre nem történik belépés a megküldött kódokkal.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved