Megosztás iWiW Facebook Twitter Google

Rendezvény

Céges juttatások, élményajándékok 2020

Előadó:
Ajánló:

Miért adunk juttatásokat bér helyett? Mert az élmény megmarad! Csapatépítés, jótékonysági programok, egy óvoda kifestése, hozzátartozóknak és üzleti partnereknek adott ajándék, rendezvény, szórakoztató programok csak hogy néhányat említsek a legnépszerűbb juttatások közül. A cafeteria szinte már természetes, és hiányzik, ha nincs. Lehet nettó, és lehet bruttó. Adható termék, szolgáltatás és készpénz. Munkavállalónak, diáknak, négy gyermekes anyának, nyugdíjasnak, mind, mind, másképp adózik.
Lassan itt az ideje a céges nyári programokra az ajánlatokat bekérni. Van, aki jutalomutazást ad „ajándékba" és van, aki a dolgozók gyermekeit táboroztatja. Fontos az egészség megőrzése, különféle szűrések megszervezése, gyümölcs juttatása, vagy a futóverseny nevezési díjának átvállalása. Kinek kell a juttatások után adózni? Júliustól változnak a járulékszabályok, mely a kiküldetések során adott juttatásokat is érinthetik. Amennyiben szeretné elkerülni az adókockázatot a szórakoztató programok, élmények, ajándékok után, várjuk előadásunkra, ahol szakértőnk gyakorlatban előforduló esetek ismertetésével szemlélteti kinek és mennyi adót kell fizetni a juttatások után.

Ízelítő a tartalomból:

Munkáltatói juttatások típusai * Cafeteria juttatások adózása * Béren kívüli juttatások * Egyes meghatározott juttatások * Természetben adott juttatások számfejtése * Mobilitást elősegítő juttatások, utazás, lakhatás támogatása * Biztosítások (mikor összevonandó és mikor egyes meghatározott) * Önkéntes pénztári juttatások sokszínűsége az adózásban * Rövidtávú juttatások, ajándékok, rendezvények, adókezelése * Adómentes juttatások * Rendezvényeken adott ajándékok * Jutalomként adott élmények * Percalapú cégautó? * Hosszútávú ösztönzés * Diákok részére járó juttatások adókezelése * Szja és Szocho kötelezettség számítása belföldi és külföldi munkavállalók juttatásai után Magyarországon és külföldi kiküldetésnél most és 2020. július 1. után * Gyakorlati példák és szakmai konzultáció

Helyszín:
Hotel Hungaria City Center **** (Grand Hotel)

1074 Budapest Rákóczi út 90.

Az M2-es metróállomás Keleti Pályaudvar megállójától 2 percre.

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Parkolási lehetőség: A szálloda fizetős parkolójában (420 Ft/óra). További fizetős parkolóházak találhatóak az Alsó erősor és a Szövetség utcákban (450 Ft/óra).

Térkép | Útvonaltervezés | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2020. március 11. (szerda) 10:00 - 15:00 óráig
Érkezés: az előadás előtt egy órával kezdődik a regisztráció
Díjak:
  • 22 990 Ft + ÁFA / fő a részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 22 990 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén
  • 25 990 Ft + ÁFA / fő a díj, ha a www.hunder.hu weblapon jelentkeznek
  • 28 990 Ft + ÁFA / fő
  • ebéd nélküli ár 3.990 Ft + ÁFA-val kevesebb a fentieknél, ilyen irányú igényét jelezze a jelentkezésnél!

Letölthető űrlap: PDF DOC

Apróbetűs:

Ellátás: Kávé, frissítők, reggeli sütemények. Háromfogásos ebéd kb. 12.00-13.00 között a szálloda éttermében. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag; a reggeli sütemény, a 3 fogásos ebéd, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költséget (beleértve a reggeli sütemények, frissítők és az ebéd költségét is) a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő. A konferencia a System Mediával és az Infoszérával közösen kerül megszervezésre és lebonyolításra.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved
Intézmény akkreditációs lajstromszám: AL-2252