Megosztás Facebook LinkedIn

Rendezvény

Nyugdíj, nyugdíj melletti foglalkoztatás és a pénzbeli ellátások 2020

Nyugdíj- és tb ügyintézők, bérszámfejtők,
HR és munkaügyi vezetők országos konferenciája

Előadók:
Ajánló:

Bérszámfejtéssel, tb és nyugdíj ügyintézéssel foglalkozó szakemberek nagy gondosságot és körültekintést igénylő munkájához ad szakmai tanácsot, felkészítést konferenciánk. Gyakorlati példákkal és sok apró ötlettel járulunk hozzá az Ön szakmai sokszínűségéhez. Tegye fel saját kérdéseit a konzultáció során!

Ízelítő a tartalomból:

Nyugdíjrendszert érintő 2020-as változások * Ki jogosult 2020-ban öregségi nyugdíjra? * Kik töltik be a nyugdíjkorhatárt 2020-ban? * A szolgálati időről, jogosultsági időről (bővült a szolgálati időként, és a nők kedvezményes öregségi nyugdíjához figyelembe vehető időtartamok köre) * A nyugellátás, korhatár előtti ellátás, szolgálati járandóság folyósítása melletti keresőtevékenységre, keresetkorlátra vonatkozó szabályok * Hogyan változtak és 2020. július 1-től hogyan változnak a szabályok, a különböző ellátások folyósítása mellett hogyan lehet keresőtevékenységet folytatni? * Vannak-e korlátok, melyik ellátás mellett? (öregségi nyugdíj, nők kedvezményes öregségi nyugdíja, korhatár előtti ellátások, rokkantsági, rehabilitációs ellátás, rokkantsági járadék) * Milyen jogviszonyban, mikortól, milyen korlátozó szabályokra kell figyelemmel lenni? * A nyugdíjas státusz jelentőségéről * Kikre vonatkozik a járulékfizetés alóli mentesség? * Ki minősül nyugdíjasnak munkajogi és társadalombiztosítási szempontból? * Az átlagszámítás * A hozzátartozói ellátások * A szervezeti változások * Egészségbiztosítás pénzbeli ellátásai 2020 * 2020. évi változások * Minimálbér változása és a pénzbeli ellátások kapcsolata * Örökbefogadói díj * Nevelőszülői gyermekgondozási díj * Nagyszülői gyermekgondozási díj * Az új ellátásokhoz kapcsolódó Tbj. és munkajogi változások * Ki minősül a különböző jogszabályok alapján nyugdíjasnak? * Hogyan alakulnak az ellátások nyugdíjasok esetén? * Milyen bejelentési kötelezettsége van a munkavállalónak nyugdíjazásával kapcsolatban? * 2019. évben a gyakorlatban felmerült problémák és megoldások * Szakmai konzultáció, egyéni kérdések megválaszolása

Helyszín:
Hotel Hungaria City Center **** (Grand Hotel)

1074 Budapest Rákóczi út 90.

Az M2-es metróállomás Keleti Pályaudvar megállójától 2 percre.

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Parkolási lehetőség: A szálloda fizetős parkolójában (420 Ft/óra). További fizetős parkolóházak találhatóak az Alsó erősor és a Szövetség utcákban (450 Ft/óra).

Térkép | Útvonaltervezés | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2020. február 13. (csütörtök) 10:00 - 15:00 óráig
Érkezés: az előadás előtt egy órával kezdődik a regisztráció
Díjak:
  • 22 990 Ft + ÁFA / fő részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 22 990 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén
  • 25 990 Ft + ÁFA / fő a díj, ha a www.hunder.hu weblapon jelentkeznek
  • 28 990 Ft + ÁFA / fő
  • ebéd nélküli ár 3.990 Ft + ÁFA-val kevesebb a fentieknél, ilyen irányú igényét jelezze a jelentkezésnél!

Letölthető űrlap: PDF DOC

Apróbetűs:

Ellátás: Kávé, frissítők, reggeli sütemények. Háromfogásos ebéd kb. 12.00-13.00 között a szálloda éttermében. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag; a reggeli sütemény, a 3 fogásos ebéd, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költséget (beleértve a reggeli sütemények, frissítők és az ebéd költségét is) a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő. A konferencia a System Mediával és az Infoszérával közösen kerül megszervezésre és lebonyolításra.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved