Megosztás iWiW Facebook Twitter Google

Rendezvény

A szakképzés, felnőttképzés új rendszere 2020

Országos Szakmai Konferencia

Előadók:
  • Mátyus Mihály osztályvezető, Innovációs és Technológiai Minisztérium Szakképzési és Felnőttképzési Főosztály
  • Dr. Hafiek Andrea főosztályvezető, Innovációs és Technológiai Minisztérium Szak- és Felnőttképzési Szabályozási Főosztály
Ajánló:

Alapjaiban változik meg a hazai szakképzési rendszer a 2020/21-es tanévtől. Rugalmasabb, a piaci igényekhez illeszkedő intézményi szerkezet jön létre. A legtöbb OKJ-s szakmát csak iskolai rendszerű képzésben lehet majd megszerezni. A felnőttoktatással foglalkozó cégek 2020. december 31-ig indíthatnak a régi OKJ szerinti, iskolarendszeren kívüli képzéseket. Rengeteg kérdést vet fel az új rendszer, amelyeket szakértő előadóink a nap folyamán megválaszolnak. Várjuk Önöket tisztelettel!

Ízelítő a tartalomból:

Az új szakképzési törvény alapelvei, fontosabb elemei * A szakképzés új fogalma, és rendszere * Az új képzési struktúra * A szakképző intézmények feladatai, működése * Alapszakmák-szakmairányok, szabályozott szakmák, hatósági képzések * A szakképző intézményekben foglalkoztatottak jogviszonyai * A szakmai oktatás és a vizsgák rendszere * A felnőttképzők helye a megváltozott jogszabályi környezetben * A képzési körök megváltozása * Engedély vagy bejelentés? * Az engedély megadásának új feltételei * Egyéb jogszabályi változások (áfa mentesség, új felnőttképzési törvény) * Adatszolgáltatás, dokumentáció, ellenőrzés * Mi várható a gyakorlatban? * Szakmai konzultáció, résztvevők részéről felmerülő kérdések megválaszolása

Helyszín:
Hotel Hungaria City Center **** (Grand Hotel)

1074 Budapest Rákóczi út 90.

Az M2-es metróállomás Keleti Pályaudvar megállójától 2 percre.

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Parkolási lehetőség: A szálloda fizetős parkolójában (420 Ft/óra). További fizetős parkolóházak találhatóak az Alsó erősor és a Szövetség utcákban (450 Ft/óra).

Térkép | Útvonaltervezés | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2020. február 11. (kedd) 10:00 - 15:00 óráig
Érkezés: az előadás előtt egy órával kezdődik a regisztráció
Díjak:
  • 27 910 Ft + ÁFA / fő a részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 24 920 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén
  • 29 405 Ft + ÁFA / fő a díj, ha a www.hunder.hu weblapon jelentkeznek
  • 33 890 Ft + ÁFA / fő
  • ebéd nélküli ár 3.990 Ft + ÁFA-val kevesebb a fentieknél, ilyen irányú igényét jelezze a jelentkezésnél!

Letölthető űrlap: PDF DOC

Apróbetűs:

Ellátás: Kávé, frissítők, reggeli sütemények. Háromfogásos ebéd kb. 12.00-13.00 között a szálloda éttermében. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag; a reggeli sütemény, a 3 fogásos ebéd, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költséget (beleértve a reggeli sütemények, frissítők és az ebéd költségét is) a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő. A konferencia a System Mediával és az Infoszérával közösen kerül megszervezésre és lebonyolításra.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved
Intézmény akkreditációs lajstromszám: AL-2252