Megosztás Facebook LinkedIn

Rendezvény

Munkáltatók, kifizetők feladatai év elején, felkészülés a 2020-as adó- és járulékbevallásokra

Adatszolgáltatás, igazolások és nyomtatványok 2020

Előadók:
Ajánló:

Az adatszolgáltatási kötelezettségek változása, az igazolások kiadása mindig megnehezítik a bérszámfejtők, tb ügyintézők feladatait év elején. Milyen változások történtek a tavalyi évhez képest az adó és járulék megállapítás szabályaiban? Hogyan kell kitölteni a nyomtatványokat? Milyen tartalmú igazolásokat kell kiadni? Bemutatjuk Önnek a 2020. évi bevallásokat és a bevallásokkal szemben támasztott követelmények rendszerét. Az év eleji felkészüléshez, a teendők szakszerű elvégzéséhez ad gyakorlati eligazítást és praktikus tanácsokat konferenciánk. Várjuk Önöket tisztelettel!

Ízelítő a tartalomból:

2020. évi adóelőleg-nyilatkozatok rendszere * Nyilatkozat fajták * Új jogintézmény a négy vagy több gyermeket nevelő anyák kedvezménye * Változások az adóelőleg-nyilatkozatok rendszerében * Új lehetőség a nyilatkozatok megtételére, online adóelőleg-nyilatkozat * Munkáltatói, kifizetői feladatok a magánszemélyek 2019. évi szja-bevallási kötelezettségének teljesítésével összefüggésben * 19M30-as összesített igazolás * Kilépő adatlap a 2020. adóévre * Kontroll adatszolgáltatások, igazolások * Szja-bevallást érintő legfontosabb jogszabály módosítások * A Szocho tv. változása * 2019. évi személyijövedelemadó-bevallás * Újabb adminisztráció csökkenés az eSZJA rendszerben * 1+1 %-os rendelkező nyilatkozat * A járulékbevallás gyakorlati tapasztalatai (szochó igazolás, július 1-jei jogszabály változás hatásai) * 2020. január 1-jei változások a '08-as és a '58-as bevallásokban * Újdonságok a '58-as bevallásban * 2020. július 1-jei várható változások a járulék bevallásokban * Új platform a bevallás kitöltésben * Szakmai konzultáció, a résztvevők részéről felmerülő kérdések megválaszolása

Helyszín:
Hotel Hungaria City Center **** (Grand Hotel)

1074 Budapest Rákóczi út 90.

Az M2-es metróállomás Keleti Pályaudvar megállójától 2 percre.

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Parkolási lehetőség: A szálloda fizetős parkolójában (420 Ft/óra). További fizetős parkolóházak találhatóak az Alsó erősor és a Szövetség utcákban (450 Ft/óra).

Térkép | Útvonaltervezés | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2020. január 15. (szerda) 10:00 - 15:00 óráig
Érkezés: az előadás előtt egy órával kezdődik a regisztráció
Díjak:
  • 22 990 Ft + ÁFA / fő a részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 22 990 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén
  • 25 990 Ft + ÁFA / fő a díj, ha a www.hunder.hu weblapon jelentkeznek
  • 28 990 Ft + ÁFA / fő
  • ebéd nélküli ár 3.990 Ft + ÁFA-val kevesebb a fentieknél, ilyen irányú igényét jelezze a jelentkezésnél!

Letölthető űrlap: PDF DOC

Apróbetűs:

Ellátás: Kávé, frissítők, reggeli sütemények. Háromfogásos ebéd kb. 12.00-13.00 között a szálloda éttermében. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag; a reggeli sütemény, a 3 fogásos ebéd, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költséget (beleértve a reggeli sütemények, frissítők és az ebéd költségét is) a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő. A konferencia a System Mediával és az Infoszérával közösen kerül megszervezésre és lebonyolításra.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved