Megosztás Facebook LinkedIn

Rendezvény

Pénzbeli ellátásokat érintő változások 2020

Bér és tb ügyintézők, humánerőforrás szakemberek,
HR és bérügyi vezetők országos konferenciája

Előadó:
Ajánló:

Az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásait érintő 2020. évi változások érintik a társadalombiztosítási kifizetőhelyi ügyintézők, a foglalkoztatók, valamint könyvelők munkáját. A várható új Tbj. rendelkezései, valamint az Mt. módosításai számos pontban kapcsolódnak a pénzbeli ellátásokhoz. Előadónk gyakorlati példákon keresztül mutatja be az Önöket érintő változásokat.

Ízelítő a tartalomból:

A 2020-ra vonatkozó, már kihirdetett változások * Örökbefogadói díj * Az újonnan bevezetendő pénzbeli ellátással összefüggő módosítások * Hogyan alakul át a társadalombiztosítás rendszere? * Ki jogosult nevelőszülői gyermekgondozási díjra? * Hogyan válhat jogosulttá a nagyszülő gyermekgondozási díjra? * A 4 féle jogosultsági feltételekkel igénybe vehető gyermekgondozási díj * Egyedülállóság fogalmának megjelenése a törvényben * Minimálbér emelkedésével összefüggő változások * Saját háztartásban nevelés fogalmának bővülése * Az új Tbj. hatálybalépése milyen hatással van a pénzbeli ellátásokra * Kedvezmények érvényesítése * Szakmai konzultáció

A konferencia összes témaköre a www.hunder.hu oldalon érhető el, melyet a jogszabályok elfogadásának ütemében folyamatosan aktualizálunk!

Helyszín:
Hotel Hungaria City Center **** (Grand Hotel)

1074 Budapest Rákóczi út 90.

Az M2-es metróállomás Keleti Pályaudvar megállójától 2 percre.

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Parkolási lehetőség: A szálloda fizetős parkolójában (420 Ft/óra). További fizetős parkolóházak találhatóak az Alsó erősor és a Szövetség utcákban (450 Ft/óra).

Térkép | Útvonaltervezés | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2019. december 16. (hétfő) 10:00 - 15:00 óráig
Érkezés: az előadás előtt egy órával kezdődik a regisztráció
Díjak:
  • 21 990 Ft + ÁFA / fő részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 21 990 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén
  • 24 990 Ft + ÁFA / fő a díj, ha a www.hunder.hu weblapon jelentkeznek
  • 27 990 Ft + ÁFA / fő
  • ebéd nélküli ár 3.990 Ft + ÁFA-val kevesebb a fentieknél, ilyen irányú igényét jelezze a jelentkezésnél!

Letölthető űrlap: PDF DOC

Apróbetűs:

Ellátás: Kávé, frissítők, reggeli sütemények. Háromfogásos ebéd kb. 12.00-13.00 között a szálloda éttermében. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag; a reggeli sütemény, a 3 fogásos ebéd, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költséget (beleértve a reggeli sütemények, frissítők és az ebéd költségét is) a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő. A konferencia a System Mediával és az Infoszérával közösen kerül megszervezésre és lebonyolításra.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved