Megosztás Facebook LinkedIn

Rendezvény

A munkajog és a társadalombiztosítás kapcsolata a gyakorlatban

Előadók:
Ajánló:

A foglalkoztatók, a társadalombiztosítási kifizetőhelyek, a könyvelők munkajogi, munkaügyi és társadalombiztosítási feladatai elvállnak egymástól, azonban számos esetben kapcsolódási pont van a két jogág között. Fontos annak ismerete, hogy a munkajogi szabályozáshoz mikor, milyen esetekben és milyen társadalombiztosítási feladatok tartoznak. Rendhagyó előadásunk során két előadónk együtt, gyakorlati példákon keresztül ismerteti a leggyakrabban felmerülő munkajogi és társadalombiztosítási szabályokat a munkaviszony kezdetétől, annak befejezéséig. Résztvevőink az interaktív előadás keretében a gyakorlatban felmerülő problémáikra is választ kapnak. Várjuk konferenciánkra tisztelettel.

Ízelítő a tartalomból:

A munkaviszony keletkezése * Munkaviszony létrejötte * Munkaszerződés aláírásának következményei * Munkáltató társadalombiztosítási feladatai a jogviszony létrejöttekor * Biztosítotti bejelentés * Igazolások kiadása * TB kiskönyv * Határozott és határozatlan idejű munkaviszony * Munkajogi következmények * Az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásaira való hatása * Ellátások alatti munkavégzés * Gyermekgondozási díj * Gyermeknevelési támogatás * Ápolási díj * Rehabilitációs-, és rokkantsági ellátás * Nyugellátás * Folyósításának időtartama alatti munkavégzés * Munkáltatói jogutódlás * Átvett munkavállalók jogállása * Táppénz, csecsemőgondozási díj, gyermekgondozási díj, baleseti táppénz esetében hogyan alakul az irányadó időszak, számítási időszak, jövedelem figyelembevétele * Minimálbér és garantált bérminimum * Munkavállalók minimum bérének meghatározása * Pénzbeli ellátások esetén a minimumbérek alkalmazása * Szerződés szerinti jövedelmek meghatározása * Szabadság, betegszabadság * Szabadság kiadása, nyilvántartása munkajogi szempontból * „Apaszabadság" * Táppénzhez, baleseti táppénzhez kapcsolódó alkalmazásuk * Atipikus munkaviszonyok * Bedolgozói jogviszony * Munkaerő kölcsönzés * Egyszerűsített foglalkoztatás * Ellátásokra való jogosultság * Foglalkoztatói feladatok * Munkaviszony megszűnése * Felmondás, végkielégítés * Társadalombiztosítási feladatok * TB kiskönyv vezetése, kiadása * Foglalkoztató egyéb feladatai * Pénzbeli ellátási igények átvétele, továbbítása * Igazolások kiadása * Regisztráció * Kifizetőhely esetén * Foglalkoztató felelőssége * Méltányossági kérelemhez kapcsolódó feladatok * Kifizetőhelyi elszámolás * Járási hivatal felé tájékoztatási kötelezettség * Megtérítési kötelezettség * Balesetek üzemiségének kivizsgálásával összefüggő feladatok * Szakmai konzultáció

Helyszín:
Hotel Hungaria City Center **** (Grand Hotel)

1074 Budapest Rákóczi út 90.

Az M2-es metróállomás Keleti Pályaudvar megállójától 2 percre.

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Parkolási lehetőség: A szálloda fizetős parkolójában (420 Ft/óra). További fizetős parkolóházak találhatóak az Alsó erősor és a Szövetség utcákban (450 Ft/óra).

Térkép | Útvonaltervezés | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2019. november 27. (szerda) 10:00 - 15:00 óráig
Érkezés: az előadás előtt egy órával kezdődik a regisztráció
Díjak:
  • 21 990 Ft + ÁFA / fő részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 21 990 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén
  • 24 990 Ft + ÁFA / fő a díj, ha a www.hunder.hu weblapon jelentkeznek
  • 27 990 Ft + ÁFA / fő
  • ebéd nélküli ár 3.990 Ft + ÁFA-val kevesebb a fentieknél, ilyen irányú igényét jelezze a jelentkezésnél!

Letölthető űrlap: PDF DOC

Apróbetűs:

Ellátás: Kávé, frissítők, reggeli sütemények. Háromfogásos ebéd kb. 12.00-13.00 között a szálloda éttermében. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag; a reggeli sütemény, a 3 fogásos ebéd, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költséget (beleértve a reggeli sütemények, frissítők és az ebéd költségét is) a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő. A konferencia a System Mediával és az Infoszérával közösen kerül megszervezésre és lebonyolításra.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved