Megosztás Facebook LinkedIn

Rendezvény

Adókonferencia 2020 - áfa, tao, kiva, számvitel, art

Előadók:
Ajánló:

Készüljön fel velünk a jövő évi jogszabályváltozásokra! Adónapunkon Ön teljes áttekintést kap a 2020-as évet érintő áfa, tao, kiva, számvitel, art változásairól. Várjuk rendezvényünkre tisztelettel!

Ízelítő a tartalomból:

Áfa 2020 * A behajthatatlan követelés áfa tartalmának visszaigénylése * Különleges áfa visszatérítési szabály bevezetése a közösségi joggyakorlat alapján * A határon átnyúló ügyletek áfa megítélésének új szabályai * Közösségi ügyletek áfa megítélésének új szabályai – az ún. gyors intézkedések (Quick fix) * Közösségi adómentes értékesítés megváltozott szabályai * Új bizonylatok a kiszállítás igazolására a közvetlenül hatályos EU tanácsi Vhr. alapján * A láncértékesítés szabályainak változása * A vevői készletes egyszerűsítés újraszabályozása * Változik az export adómentességnél a harmadik országba történő kiléptetés igazolása * Az import áfa levonhatóságával összefüggő új szabály * A nemzetközi fuvarozás adómentességének további szűkülése * Kereskedelmi szálláshely-szolgáltatás adómérték csökkenése 5 %-ra és a turizmusfejlesztési hozzájárulás bevezetése * Az idegenforgalmi árrés adózás változása * Az eva megszűnésével kapcsolatos áfa kezelés * Társasági adó 2020 * A vagyonkezelő alapítvány célja, működése, adókötelezettsége * Egyéni vállalkozóból - speciális jogutódlással - alapított kft. adózása * A csoportos társasági adóalanyt és a tagjait érintő módosítások * Az adóelőleg-kiegészítés megszűnése, önkéntes választásának előnye * Az adófelajánlás kétfázisúvá válása * Növekedési adóhitel választásának határideje * A feltétel nélkül elismert reklám közzétételi költségek * Változások a fejlesztési adókedvezmény és az energiahatékonysági adókedvezmény rendszerében * Adókedvezményre jogosító - sportcélú ingatlan üzemeltetési költségeire nyújtható - támogatások keretösszegének emelése * A kapcsolt vállalkozási viszony értelmezése egyes rendelkezések alkalmazásában * Tőkekivonásra vonatkozó különös feltételek, az adókötelezettség alakulása * Az ugyanazon tényállás eltérő jogi minősítéséből eredő különbségek miatti adóelkerülésre vonatkozó rendelkezések * A transzferár-szabályok alkalmazása a nem pénzbeli hozzájárulás esetén * Kisvállalati adó (kiva) 2020 * Változások az adóalanyiság feltételeiben * Adómérték csökkenése * A kettős adóztatás elkerülését szolgáló rendelkezések * Számvitel 2020 * Számviteli aktualitások * Változások a számviteli törvényben 2019/2020 * Új fogalmak a számviteli törvényben 2020 * Szerződés elszámolási egysége * Teljesítési fok * Készültségi fok * Új fogalmak hatása 2020 * Árbevétel-elszámolás * A saját termelésű készletek értékének meghatározása * Az időbeli elhatárolás * A céltartalék képzése * Egyéni cég/Korlátolt felelősségű társaság áttérés miatti nyitó mérlege 2020 * Változások 2020-tól az adóeljárásban * 2019. évközi változások és várható változások 2020-tól az adóeljárásban * Automataberendezések bejelentése * EU választott bírósági eljárás miatti adóeljárási változások (pl. elévülés) * Képviselet változásai * Adóvégrehajtás új szabályai * Jogutódlás egyéni vállalkozónál * EVA megszűnéséhez kapcsolódó módosítások * Szakmai konzultáció, az előadás résztvevői részéről felmerült kérdések megválaszolása

A konferencia témaköreit a jogszabályok elfogadásának ütemében folyamatosan aktualizáljuk!

Helyszín:
Danubius Hotel Arena ****

1148 Budapest Ifjúság útja 1-3.

A Danubius Hotel Aréna a Papp László Sport Aréna, a SYMA kiállítási központ, valamint a híres Puskás Ferenc Stadion (korábban Népstadion) szomszédságában fekszik. A Stadionok metróállomás (M2) közeli elhelyezkedésének köszönhetően a város bármely pontja vagy pályaudvara perceken belül elérhető.

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Parkolási lehetőség a szálloda mellett található Aréna parkolóházban P+R területen 05:00-19:00 között 350 Ft/alkalom, nem P+R területen 0:00-24:00 között 250 Ft/óra. A szálloda közelében közterületeken 265 Ft/óra.

GPS Koordináták: N 47°30'47" E 19°6'19"

Térkép | Útvonaltervezés | Google Earth Spot | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2019. november 14. (csütörtök) 09:00 - 15:30 óráig
Érkezés: az előadás előtt egy órával kezdődik a regisztráció
Díjak:
  • 21 990 Ft + ÁFA / fő részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 21 990 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén
  • 24 990 Ft + ÁFA / fő a díj, ha a www.hunder.hu weblapon jelentkeznek
  • 27 990 Ft + ÁFA / fő
  • ebéd nélküli ár 3.990 Ft + ÁFA-val kevesebb a fentieknél, ilyen irányú igényét jelezze a jelentkezésnél!

Letölthető űrlap: PDF DOC

Apróbetűs:

Ellátás: Kávé, frissítők, reggeli sütemények. Háromfogásos ebéd kb. 12.00-13.00 között a szálloda éttermében. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag; a reggeli sütemény, a 3 fogásos ebéd, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költséget (beleértve a reggeli sütemények, frissítők és az ebéd költségét is) a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő. A konferencia a System Mediával és az Infoszérával közösen kerül megszervezésre és lebonyolításra.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved