Megosztás Facebook LinkedIn

Rendezvény

Adókonferencia 2020 - art, szja, ekho, kata, tb és járulékok, pénzbeli ellátások

Előadók:
Ajánló:

Készüljön fel velünk a jövő évi jogszabályváltozásokra! Adónapunkon Ön teljes áttekintést kap a 2020-as évet érintő art, szja, ekho, kata, tb és járulékszabályok és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak változásairól. Várjuk rendezvényünkre tisztelettel!

Ízelítő a tartalomból:

Szja változások 2020 * A nyári és őszi adótörvények személyi jövedelemadót, egyszerűsített közteherviselési hozzájárulást és a kisadózó vállalkozások tételes adóját érintő módosításainak ismertetése * Személyi jövedelemadó változások * A magánalapítvány jogintézményével összefüggő szabályok (fogalom, alapítványból származó bevétel utáni adókötelezettség) * Négy- vagy több gyermeket nevelő anyák kedvezménye (jogosulti kör, jogosultsági időszak, a kedvezmény alapja, érvényesítésének módjai, hatályba léptető rendelkezések) * Szociális hozzájárulási adó változásaival kapcsolatos módosítások (őstermelők kapcsolódó költségelszámolási szabályai, 85 %-os szabály * Egyéb módosítások (egyszemélyes kft., takarékszövetkezeti integráció) * Új és módosuló adómentes jogcímek (sporttal kapcsolatos adómentes szabályok, egyéb mentességek) * Egyszerűsített közteherviselési hozzájárulás (Ekho) * Nemzetközi sportszövetség munkavállalójára vonatkozó szabályok * Kifizetői ekho mértékének változása * Kisadózó vállalkozások tételes adójával kapcsolatos változások (Kata) * Kisadózók ellátási alapjának módosítása * Egyéb aktualitások, a tematika leadásáig még nem ismert változások * Egészségbiztosítás pénzbeli ellátásai 2020 * Pénzbeli ellátásokat érintő változások 2019-től * 2020. évre várható változások: örökbefogadói díj, nevelőszülői gyermekgondozási díj, nagyszülői gyermekgondozási díj * 2019. évben a gyakorlatban felmerült problémák és megoldások * Kifizetőhelyi nyomtatványok használata * Társadalombiztosítás fedezeti rendszerét érintő változások * A foglalkoztatáshoz kapcsolódó közteherfizetést érintő változások 2020 * A konferenciáig elfogadott jogszabályváltozások alapján * Változások 2020-tól az adóeljárásban * 2019. évközi változások és várható változások 2020-tól az adóeljárásban * Automataberendezések bejelentése * EU választott bírósági eljárás miatti adóeljárási változások (pl. elévülés) * Képviselet változásai * Adóvégrehajtás új szabályai * Jogutódlás egyéni vállalkozónál * EVA megszűnéséhez kapcsolódó módosítások * Szakmai konzultáció - az előadás résztvevői részéről felmerült kérdések megválaszolása

A konferencia témaköreit a jogszabályok elfogadásának ütemében folyamatosan aktualizáljuk!

Helyszín:
Hotel Hungaria City Center **** (Grand Hotel)

1074 Budapest Rákóczi út 90.

Az M2-es metróállomás Keleti Pályaudvar megállójától 2 percre.

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Parkolási lehetőség: A szálloda fizetős parkolójában (420 Ft/óra). További fizetős parkolóházak találhatóak az Alsó erősor és a Szövetség utcákban (450 Ft/óra).

Térkép | Útvonaltervezés | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2019. november 13. (szerda) 10:00 - 16:30 óráig
Érkezés: az előadás előtt egy órával kezdődik a regisztráció
Díjak:
  • 21 990 Ft + ÁFA / fő részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 21 990 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén
  • 24 990 Ft + ÁFA / fő a díj, ha a www.hunder.hu weblapon jelentkeznek
  • 27 990 Ft + ÁFA / fő
  • ebéd nélküli ár 3.990 Ft + ÁFA-val kevesebb a fentieknél, ilyen irányú igényét jelezze a jelentkezésnél!

Letölthető űrlap: PDF DOC

Apróbetűs:

Ellátás: Kávé, frissítők, reggeli sütemények. Háromfogásos ebéd kb. 12.00-13.00 között a szálloda éttermében. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag; a reggeli sütemény, a 3 fogásos ebéd, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költséget (beleértve a reggeli sütemények, frissítők és az ebéd költségét is) a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő. A konferencia a System Mediával és az Infoszérával közösen kerül megszervezésre és lebonyolításra.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved