Megosztás Facebook LinkedIn

Rendezvény

Munkahelyi adatvédelem

Képzés HR-eseknek, IT-soknak és cégvezetőknek

Előadók:
Ajánló:

A munkáltatók többsége úgy gondolja, a céges eszközöket a vállalat fizeti, miért ne vizsgálhatná a dolgozó internet forgalmát. Az iroda a cég tulajdona, miért ne helyezhetne el kamerákat. Fontos tudnom, hogy leendő munkatársnőm szeretne-e a következő években gyermeket vállalni. De vajon ezek a személyes adatkezelések jogszerűek lesznek-e? Felhasználhatom-e bíróság előtt a titokban rögzített, a dolgozót leleplező felvételeket? Ajánljuk a képzésünket azoknak, akik szeretnék ismereteiket kibővíteni szakértő előadóink tanácsai, példái alapján.

Ízelítő a tartalomból:

Dr. Kulcsár Zoltán: A munkavállaló adatainak kezelése és védelme, személyiségi jogok a munkaviszonyban * Adatvédelem a munkahelyen * A munkaviszony létesítése, fennállása és megszűnése körüli adatkezelési tudnivalók, gyakorlati esetek * A dolgozók ellenőrzése * A dolgozó ellenőrzésének esetei * A munkavállaló rendelkezésére bocsátott technikai eszközök használatára vonatkozó szabályok * Az eszközök által rögzített információk (pl. nyomkövetés, naplózás) felhasználhatósága * GDPR és a Munka törvénykönyve * Frissen módosultak a Munka törvénykönyvének az adatkezelésre és a munkavállalók ellenőrzésére vonatkozó szabályai * Milyen teendői vannak a munkaadónak? * Hatóság gyakorlata * A NAIH adatvédelmi ügyei munkavállalók bejelentése alapján * A legfontosabb ügyek ismertetése * Adatkezelési szituációk * Feladható-e az álláshirdetés anonim módon? * Milyen kérdések tehetők fel egy állásinterjún, milyen adatok kérhetők el egy adatlapon? * Mennyi ideig tárolhatjuk az önéletrajzokat? * Tényleg bírság jár az erkölcsi bizonyítványok kezeléséért? * Mit tegyek, ha a dolgozóm adatait a partner cég részére át kell adni? * Pszichológiai tesztet milyen feltételekkel alkalmazhatunk? * Mikor olvashatjuk el a dolgozók leveleit? * E-mail, internet, asztali- és mobiltelefon, gépjárműhasználat szabályai * Ellenőrzés GPS segítségével cég autóban, targoncában * Kamera a folyósón, az irodában, a pénztárnál, a raktárban (mennyi ideig, milyen feltételekkel) * Alkohol- és drogteszt használata * Hazugságvizsgálat, ruházat- és csomagátvizsgálás * IT eszközök használatának ellenőrzése * Távmunka során milyen ellenőrzésre van lehetőség? * A névkitűző használatára vajon lehet-e bárkit kötelezni? * Továbbíthatók-e a munkavállalók adatai a cégcsoporton belül más cégek részére, cafetéria szolgáltató részére? * Mi legyen a kilépő munkavállaló e-mail fiókjával? * Adattárolás a munkaviszony megszűnése után * Jerabek György: Konkrét esetek és alkalmazások a megfigyeltek és a megfigyelők szemszögéből a GDPR salátatörvény kapcsán életbe lépő változások tükrében * A munkahelyi számítógép- és telefonhasználat ellenőrzése * Internetforgalom, a közösségi hálózatok használatának nyomon követése * A dolgozók ellenőrzésének technikája * Naplózás, tűzfalak logolása * Gyakorlati praktikák * Pendrive-ok használatának előírásai * Jelszóválasztásra vonatkozó előírások * Szakmai konzultáció

Helyszín:
Hunguest Hotel Millennium

1089 Budapest Üllői út 94-98.

Nagyvárad tér és Népliget metróállomások között (3-as metró) található.

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Parkolás: díjköteles a Könyves Kálmán krt. - Üllői út - Nagyvárad tér - Orczy út - Kőbányai út által határolt terület. 175 Ft/óra munkanapokon 08:00-18:00 óra között, maximum 4 óra várakozási idővel. A szálloda saját parkolójában bruttó 2 500 Ft/nap (a recepción lehet számlát kérni).

Térkép | Útvonaltervezés | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2019. november 11. (hétfő) 10:00 - 16:30 óráig
Érkezés: az előadás előtt fél órával kezdődik a regisztráció
Díjak:
  • 24 130 Ft + ÁFA / fő a részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 21 140 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén
  • 30 110 Ft + ÁFA / fő a díj, ha a www.hunder.hu weblapon jelentkeznek
  • 33 100 Ft + ÁFA / fő
  • ebéd nélküli ár 3.200 Ft + ÁFA-val kevesebb a fentieknél, ilyen irányú igényét jelezze a jelentkezésnél!

Letölthető űrlap: PDF DOC

Apróbetűs:

Ellátás: Kávé, frissítők, reggeli sütemények. Háromfogásos ebéd kb. 12.00-13.00 között a szálloda éttermében. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag; a reggeli sütemény, a 3 fogásos ebéd, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költséget (beleértve a reggeli sütemények, frissítők és az ebéd költségét is) a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő. A konferencia a System Mediával és az Infoszérával közösen kerül megszervezésre és lebonyolításra.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved