Megosztás Facebook LinkedIn

Rendezvény

Bérszámfejtők Évközi Országos Konferenciája

Évközi változások a bérszámfejtők munkájában

Előadók:
Ajánló:

Előadóink ismertetik Önökkel az évközi változásokat és válaszolnak az ezzel kapcsolatosan felmerülő kérdésekre. Részletesen kitérnek az aktuális szabályokra, segítik elkerülni a gyakran előforduló vagy éppen kritikus hibákat.

Ízelítő a tartalomból:

Szja változások, aktualitások * A 2019 nyári adócsomag személyi jövedelemadót, egyszerűsített közteherviselési hozzájárulást és a kisadózó vállalkozások tételes adóját érintő módosításai * Személyi jövedelemadó változásai * A magánalapítvány jogintézményével összefüggő szabályok ismertetése (fogalom, alapítványból származó bevétel utáni adókötelezettség) * Négy- vagy több gyermeket nevelő anyák kedvezménye (jogosulti kör, jogosultsági időszak, a kedvezmény alapja, érvényesítésének módjai, hatályba léptető rendelkezések) * Szociális hozzájárulási adó változásai (őstermelők kapcsolódó költségelszámolási szabályai, 85 %-os szabály) * Egyéb módosítások (egyszemélyes kft., takarékszövetkezeti integráció) * Új és módosuló adómentes jogcímek (sporttal kapcsolatos adómentes szabályok, egyéb mentességek) * Egyszerűsített közteherviselési hozzájárulás (Ekho) * Nemzetközi sportszövetség munkavállalójára vonatkozó szabályok * Kifizetői ekho mértékének változása * Kisadózó vállalkozások tételes adójával kapcsolatos változások (Kata) * Kisadózók ellátási alapjának módosítása * Egyéb aktualitások * Tb, járulék változások, aktualitások * Évközi változások a foglalkoztatáshoz kapcsolódó közteherfizetésben * Járulékszabályozás * Biztosítottak körének változása * Egészségügyi szolgáltatási járulék összege 2020-tól * Brexit szabályok * Szociális hozzájárulási adó * A szociális hozzájárulási adó mértéknek csökkenés, átmeneti szabályok * A mérték változás hatása a kedvezmény rendszerre (a 2018- évről tovább érvényesíthető kedvezményeknél alkalmazható mérték) * Gyakorlati kérdések * A nyugdíjas egyházi szolgálati jogviszonyban álló személyre vonatkozó szabályok * A mezőgazdasági őstermelő adófizetési és bevallás szabályai, a visszamenőlegesen alkalmazható szabályok * Egészségbiztosítás pénzbeli ellátásai * Egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak igénylése, elbírálása a gyakorlatban * Társadalombiztosítási kifizetőhellyel nem rendelkező foglalkoztatók * Pénzbeli ellátási kérelmek beküldése * Nyomtatványok kezelése, megőrzése * Üzemi baleset esetén a megtérítés szabályai * Méltányosságból engedélyezhető ellátások kérelmezése * Társadalombiztosítási kifizetőhellyel rendelkező foglalkoztatók * Pénzbeli ellátási igények elbírálása, elszámolás,  betudás szabályi * Üzemi baleseti ellátás elbírálása, megtérítés szabályai * Munkajogi aktualitások * Újdonságok a munkaidő szabályaiban * A munkaidő-beosztás közlése, eltérés a beosztástól * A rendkívüli munkaidő szabályai * A munkaidőkeretben rejlő lehetőségek * A munkaügyi hatósági ellenőrzés újdonságai * Minimálbér 2019, a munkaszüneti napok körüli munkarend kérdései * Új adatvédelmi szabályok a munkajogban * A munkáltató ellenőrzési lehetőségei

Helyszín:
Hotel Hungaria City Center **** (Grand Hotel)

1074 Budapest Rákóczi út 90.

Az M2-es metróállomás Keleti Pályaudvar megállójától 2 percre.

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Parkolási lehetőség: A szálloda fizetős parkolójában (420 Ft/óra). További fizetős parkolóházak találhatóak az Alsó erősor és a Szövetség utcákban (450 Ft/óra).

Térkép | Útvonaltervezés | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2019. szeptember 17. (kedd) 09:00 - 16:30 óráig
Érkezés: az előadás előtt egy órával kezdődik a regisztráció
Díjak:
  • 21 900 Ft + ÁFA / fő részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 21 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén
  • 24 900 Ft + ÁFA / fő a díj, ha a www.hunder.hu weblapon jelentkeznek
  • 27 900 Ft + ÁFA / fő
  • ebéd nélküli ár 3.990 Ft + ÁFA-val kevesebb a fentieknél, ilyen irányú igényét jelezze a jelentkezésnél!

Letölthető űrlap: PDF DOC

Apróbetűs:

Ellátás: Kávé, frissítők, reggeli sütemények. Háromfogásos ebéd kb. 12.00-13.00 között a szálloda éttermében. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag; a reggeli sütemény, a 3 fogásos ebéd, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költséget (beleértve a reggeli sütemények, frissítők és az ebéd költségét is) a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő. A konferencia a System Mediával és az Infoszérával közösen kerül megszervezésre és lebonyolításra.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved