Megosztás Facebook LinkedIn

Rendezvény

Bérszámfejtők Évközi Országos Konferenciája

Évközi változások a bérszámfejtők munkájában
Szja, tb, járulékok, pénzbeli ellátások, munkaügy

Előadók:
Ajánló:

Előadóink ismertetik Önökkel a már ismert, és a várható évközi változásokat és válaszolnak az ezzel kapcsolatosan felmerülő kérdésekre. Részletesen kitérnek az aktuális szabályokra, segítik elkerülni a gyakran előforduló vagy éppen kritikus hibákat. A szokásos szakmai felkészültséggel és változatlan kényelemben várjuk Önt tisztelettel!

Ízelítő a tartalomból:

Szja várható változások, aktualitások * Az Szja tv., a Katv. 2019. január 1-jétől hatályos főbb módosításainak ismertetése a gyakorlat szemszögéből * Személyi jövedelemadó * Az szja bevallás rendszerének változásai * Családi kedvezmény változásai * A kifizetői közteher mellett nyújtható, valamint adómentes juttatások („cafeteria") rendszerének átalakításával kapcsolatos gyakorlati kérdések * Az önkéntes pénztári hozzájárulással, célzott szolgáltatással, támogatói adománnyal kapcsolatos gyakorlati kérdések * A biztosításokat érintő változások és gyakran felmerülő kérdések * Kamatkedvezmény szabályainak pontosítása * Főbb adómentes rendelkezések * Kisadózó vállalkozások tételes adójával kapcsolatos változások * Külön törvénnyel elfogadott, a személyi jövedelemadót érintő módosítások ismertetése * A nyári adócsomagban várható változások, irányok * Tb, járulék aktualitások * A foglalkoztatáshoz kapcsolódó közteherfizetés aktuális kérdései * Különféle ellátásokban részesülő személyek Tbj. szerinti megítélése, különös tekintettel az Mt. szerint foglalkoztatott saját jogú nyugdíjas társadalombiztosítási jogállásának változására * Az Mt. szerint foglalkoztatott saját jogú nyugdíjasnak kifizetett felszolgálási díj adójogi megítélése * Nemzetközi jogalkalmazás aktualitásai különös tekintettel a kétoldalú szociális biztonsági egyezményekkel összefüggő jogi szabályozás változásokra példán keresztül bemutatva * A biztosítási jogviszony elbírálásával kapcsolatos foglalkoztatói tudnivalók nem magyar állampolgár foglalkoztatása esetén * A szociális hozzájárulási adóról szóló új törvény szerinti kedvezmények érvényesítésével kapcsolatos gyakorlati kérdések, NAV igazolások * Egészségbiztosítás pénzbeli ellátásai * Egészségbiztosítás pénzbeli ellátásai 2019 * Pénzbeli ellátásokat érintő változások 2019-től * 2019. évi minimálbér és a garantált bérminimum alkalmazása * Gyermekgondozási díj maximumának felülvizsgálata * Táppénzmaximum * 2020. évre várható változások * 2018. évben a gyakorlatban felmerült problémák és megoldások * Kifizetőhelyi nyomtatványok használata * Munkajogi aktualitások * A munkaidő-beosztás közlésének új szabályai * Mit jelent a beosztástól eltérő rendkívüli munkaidő? * A munkaidőkeret újdonságai: az 1 évnél hosszabb keret szabályai * Az önként vállalt túlmunka feltételei és alkalmazása * Új követelmények a munkaidő-nyilvántartásban * Az Mt. új adatvédelmi rendelkezései * A munkavállaló ellenőrzésének törvényi korlátai * Számítástechnikai eszközök alkalmazása a munkaviszonyban * Szakmai konzultáció, egyéni kérdések megválaszolása

Helyszín:
Hunguest Hotel Millennium

1089 Budapest Üllői út 94-98.

Nagyvárad tér és Népliget metróállomások között (3-as metró) található.

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Parkolás: díjköteles a Könyves Kálmán krt. - Üllői út - Nagyvárad tér - Orczy út - Kőbányai út által határolt terület. 175 Ft/óra munkanapokon 08:00-18:00 óra között, maximum 4 óra várakozási idővel. A szálloda saját parkolójában bruttó 2 500 Ft/nap (a recepción lehet számlát kérni).

Térkép | Útvonaltervezés | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2019. június 19. (szerda) 09:00 - 16:30 óráig
Érkezés: az előadás előtt egy órával kezdődik a regisztráció
Díjak:
  • 21 900 Ft + ÁFA / fő részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 21 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén
  • 24 900 Ft + ÁFA / fő a díj, ha a www.hunder.hu weblapon jelentkeznek
  • 27 900 Ft + ÁFA / fő
  • ebéd nélküli ár 3.200 Ft + ÁFA-val kevesebb a fentieknél, ilyen irányú igényét jelezze a jelentkezésnél!

Letölthető űrlap: PDF DOC

Apróbetűs:

Ellátás: Kávé, frissítők, reggeli sütemények. Háromfogásos ebéd kb. 12.00-13.00 között a szálloda éttermében. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag; a reggeli sütemény, a 3 fogásos ebéd, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költséget (beleértve a reggeli sütemények, frissítők és az ebéd költségét is) a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő. A konferencia a System Mediával és az Infoszérával közösen kerül megszervezésre és lebonyolításra.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved