Megosztás Facebook LinkedIn

Rendezvény

Munkaviszonyból származó jövedelmek, pénzbeli ellátások idei gyakorlati kérdései

Bérszámfejtést, tb ügyintézést érintő ez évi változások

Előadók:
Ajánló:

Már a harmadik hónap számfejtése közeleg, mégis számos olyan helyzettel találkozunk, melyre vonatkozóan nincs egyértelmű előírás a jogszabályokban. Nem csoda, hogy bizonytalanság mutatkozik, milyen módon kell helyesen számfejteni az egyes jövedelmeket, juttatásokat. Az életből vett példák feldolgozásával segítünk a felmerülő dilemmák megoldásában. Vegyen részt előadásunkon, melyen a gyakorlatias megközelítésben kap választ kérdéseire. Várjuk konferenciánkra tisztelettel.

Ízelítő a tartalomból:

Bruttósítsunk, vagy követelésként tartsuk nyilván a befizetett adót? * A nyugdíjas részére mikor kell Szocho-t fizetni és milyen jövedelmeknél kell csak szja-t vonni a dolgozótól? * Lehet-e nyugdíjas munkavállalót külföldi kiküldetésre küldeni és A1-es igazolást szerezni? * Egy biztosítási díj és egy önkéntes pénztári hozzájárulás bérszámfejtése között i különbség * Miként befolyásolja a gyerekkedvezmény a juttatás adóját? * A juttatásokat nettó, vagy bruttó összegben kell számfejteni? * Bér, vagy egyéb jövedelem? * Változások a szakképzési hozzájárulás kötelezettség számításakor * Tbj külföldi mikor fizet, és mikor nem fizet Szocho-t? * A tavaly kifizetett jövedelmeket miért nem lehet önellenőrizni? * Az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásait érintő változások 2019. január 1-től * Hogyan érinti a pénzbeli ellátásokat, hogy a nyugdíjas munkaviszonyban állók kikerültek a biztosítottak köréből? * Ki a nyugdíjas? * Nyugdíjasok foglalkoztatása * Mi a teendő a TB kiskönyvvel? * A1-es nyomtatványok kiadása * Táppénz előzmény számítása, keresőképtelenség igazolása * Fellebbezés a méltányosságból hozott döntések ellen * Gyermekgondozási díj és a gyermekek otthongondozási díjának kapcsolata * Diplomás gyermekgondozási díj változásai * 2019. évi minimálbér és a garantált bérminimum alkalmazása * Gyermekgondozási díj maximumának felülvizsgálata * Táppénz maximum * Foglalkoztatók társadalombiztosítási feladatai * 2020. január 1-től várható változások * Szakmai konzultáció, egyéni kérdések megválaszolása

Helyszín:
Hotel Hungaria City Center **** (Grand Hotel)

1074 Budapest Rákóczi út 90.

Az M2-es metróállomás Keleti Pályaudvar megállójától 2 percre.

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Parkolási lehetőség: A szálloda fizetős parkolójában (420 Ft/óra). További fizetős parkolóházak találhatóak az Alsó erősor és a Szövetség utcákban (450 Ft/óra).

Térkép | Útvonaltervezés | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2019. május 15. (szerda) 10:00 - 15:00 óráig
Érkezés: az előadás előtt egy órával kezdődik a regisztráció
Díjak:
  • 21 900 Ft + ÁFA / fő részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 21 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén
  • 24 900 Ft + ÁFA / fő a díj, ha a www.hunder.hu weblapon jelentkeznek
  • 27 900 Ft + ÁFA / fő
  • ebéd nélküli ár 3.990 Ft + ÁFA-val kevesebb a fentieknél, ilyen irányú igényét jelezze a jelentkezésnél!

Letölthető űrlap: PDF DOC

Apróbetűs:

Ellátás: Kávé, frissítők, reggeli sütemények. Háromfogásos ebéd kb. 12.00-13.00 között a szálloda éttermében. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag; a reggeli sütemény, a 3 fogásos ebéd, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költséget (beleértve a reggeli sütemények, frissítők és az ebéd költségét is) a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő. A konferencia a System Mediával és az Infoszérával közösen kerül megszervezésre és lebonyolításra.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved