Megosztás Facebook LinkedIn

Rendezvény

Nyugdíj, nyugdíj melletti foglalkoztatás és a pénzbeli ellátások 2019

Előadók:
Ajánló:

Kedvező új szabályok léptek hatályba a nyugdíjas munkavállaló foglalkoztatására vonatkozóan 2019-ben. Bérszámfejtéssel, tb ügyintézéssel foglalkozó szakemberek nagy gondosságot és körültekintést igénylő munkájához ad szakmai tanácsot, felkészítést konferenciánk. Gyakorlati példákkal és sok apró ötlettel járulunk hozzá az Ön szakmai sokszínűségéhez. Tegye fel saját kérdéseit a konzultáció során!

Ízelítő a tartalomból:

Kik mehetnek 2019-ben nyugdíjba * Öregségi nyugdíj feltételei * Nők kedvezményes nyugdíjára jogosító feltételek * Mi a teendője annak a személynek, aki rendelkezik a nyugdíjba vonulás feltételeivel, de ... keresőtevékenységet folytat (munkaviszonyban áll, közszférában dolgozik, megbízási jogviszonyban áll, vagy vállalkozó) - munkanélküli (álláskeresési járadékban részesül) - a nyugdíj megállapítása nélkül akar tovább dolgozni - korhatár előtti ellátásban részesül - rokkantsági ellátásban részesül * Hogyan alakulnak a munkavégzés feltételei az öregségi nyugdíj és egyéb ellátások folyósítása mellett * Miként alakul a nyugdíja annak a személynek, aki magánnyugdíjpénztár tagja maradt * Nyugdíjjal kapcsolatos egyéb kérdések * Az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásait érintő változások 2019. január 1-től * Hogyan érinti a pénzbeli ellátásokat, hogy a nyugdíjas munkaviszonyban állók kikerültek a biztosítottak köréből? * Mi a teendő a TB kiskönyvvel? * Táppénz előzmény számítása, keresőképtelenség igazolása * Fellebbezés a méltányosságból hozott döntések ellen * Gyermekgondozási díj és a gyermekek otthongondozási díjának kapcsolata * Diplomás gyermekgondozási díj változásai * 2019. évi minimálbér és a garantált bérminimum alkalmazása * Gyermekgondozási díj maximumának felülvizsgálata * Táppénz maximum * 2020. január 1-től várható változások * Szakmai konzultáció, egyéni kérdések megválaszolása

Helyszín:
Hotel Hungaria City Center **** (Grand Hotel)

1074 Budapest Rákóczi út 90.

Az M2-es metróállomás Keleti Pályaudvar megállójától 2 percre.

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Parkolási lehetőség: A szálloda fizetős parkolójában (420 Ft/óra). További fizetős parkolóházak találhatóak az Alsó erősor és a Szövetség utcákban (450 Ft/óra).

Térkép | Útvonaltervezés | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2019. február 14. (csütörtök) 10:00 - 15:00 óráig
Érkezés: az előadás előtt egy órával kezdődik a regisztráció
Díjak:
  • 21 900 Ft + ÁFA / fő részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 21 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén
  • 24 900 Ft + ÁFA / fő a díj, ha a www.hunder.hu weblapon jelentkeznek
  • 27 900 Ft + ÁFA / fő
  • ebéd nélküli ár 3.990 Ft + ÁFA-val kevesebb a fentieknél, ilyen irányú igényét jelezze a jelentkezésnél!

Letölthető űrlap: PDF DOC

Apróbetűs:

Ellátás: Kávé, frissítők, reggeli sütemények. Háromfogásos ebéd kb. 12.00-13.00 között a szálloda éttermében. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag; a reggeli sütemény, a 3 fogásos ebéd, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költséget (beleértve a reggeli sütemények, frissítők és az ebéd költségét is) a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő. A konferencia a System Mediával és az Infoszérával közösen kerül megszervezésre és lebonyolításra.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved