Megosztás iWiW Facebook Twitter Google

Rendezvény

Áfa, számlázás 2019

Cégautó, e-adatszolgáltatás, egyéb változások

Előadók:
Ajánló:

2019-ben változnak az áfa rendelkezései és az ehhez kapcsolódó számlázási teendők. Áfa szempontból nő az alanyi áfamentesség értékhatára, a kedvezményes lakásáfa meghosszabbodik, kiterjesztik a kedvezményes áfakulcsot, meghosszabbítják a fordított adózású termékek derogációját, adminisztrációs könnyítések is várhatók, valamint még mindig sláger az on-line adatszolgáltatás is. A szakmai programot úgy állítottuk össze, hogy a résztvevőink megismerjék a hatóság követelményét és az adószakértő ajánlásait.

Ízelítő a tartalomból:

Az áfa törvény 2019. január 1-jétől hatályos változása * Az utalványok átruházására vonatkozó szabályok * Exporthoz, importhoz kapcsolódó szolgáltatások adómentessége * Vámtarifaszám aktualizálása, SZJ szám megszűnése * Számla adatokról online adatszolgáltatás, számlázás módosítás szabályai (2018. július 1-jétől, illetve 2018. július 16-ától hatályos szabályok) * A cégautó 2019-től hatályos áfa szabályai * Új levonási szabályok a bérelt személygépkocsinál * A személygépkocsi fenntartási, üzemeltetési költség áfa-beli kezelése * Az időszaki elszámolás ügyletek gyakorlati alkalmazási problémái * Az adóalapot csökkentő árengedmények, promóciók áfa szabályai * Térítésmentes ügyletek áfa szabályai * Számlakorrekciók * A teljesítés meghiúsulások, visszáruk, vissza-számlázások kezelése * A lánc- és háromszögügyletek szabályai * Az elektronikus számlázás és archiválás szabályai * A közösségi értékesítési ügyleteket érintő 2020-tól bevezetendő reform * Szakmai konzultáció

Helyszín:
Hunguest Hotel Millennium

1089 Budapest Üllői út 94-98.

Nagyvárad tér és Népliget metróállomások között (3-as metró) található.

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Parkolás: díjköteles a Könyves Kálmán krt. - Üllői út - Nagyvárad tér - Orczy út - Kőbányai út által határolt terület. 175 Ft/óra munkanapokon 08:00-18:00 óra között, maximum 4 óra várakozási idővel. A szálloda saját parkolójában bruttó 2 500 Ft/nap (a recepción lehet számlát kérni).

Térkép | Útvonaltervezés | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2019. január 30. (szerda) 10:00 - 15:00 óráig
Érkezés: az előadás előtt egy órával kezdődik a regisztráció
Díjak:
  • 24 130 Ft + ÁFA / fő a részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 22 635 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén
  • 30 110 Ft + ÁFA / fő a díj, ha a www.hunder.hu weblapon jelentkeznek
  • 33 100 Ft + ÁFA / fő
  • ebéd nélküli ár 3.200 Ft + ÁFA-val kevesebb a fentieknél, ilyen irányú igényét jelezze a jelentkezésnél!

Letölthető űrlap: PDF DOC

Apróbetűs:

Ellátás: Kávé, frissítők, reggeli sütemények. Háromfogásos ebéd kb. 12.00-13.00 között a szálloda éttermében. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag; a reggeli sütemény, a 3 fogásos ebéd, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költséget (beleértve a reggeli sütemények, frissítők és az ebéd költségét is) a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő. A konferencia a System Mediával és az Infoszérával közösen kerül megszervezésre és lebonyolításra.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved
Intézmény akkreditációs lajstromszám: AL-2252