Megosztás iWiW Facebook Twitter Google

Rendezvény

1908-as, 1958-as adó- és járulékbevallás, valamint a 2018 évről benyújtandó szja bevallás

Szakmai nap ÜZLETI REGGELIVEL

Előadók:
Ajánló:

Jelentősen változik az adó- és járulékbevallás rendszere 2019-től. Résztvevőként megtudja, hogy hogyan teljesítheti szabályosan a bevallási kötelezettségét, milyen változások történtek a tavalyi évhez képest az adó és járulék megállapítás szabályaiban? Bemutatjuk a bevallások kitöltését és a bevallásokkal szemben támasztott adatszolgáltatási kötelezettségek teljesítését.

Ízelítő a tartalomból:

A 2018. adóévi magánszemélyek személyi jövedelemadó kötelezettségét érintő változások * Aktuális jogszabályok * Az eSZJA rendszer továbbfejlesztése, a NAV mindenkinek készít adóbevallási tervezetet * A 2018. évi szja-bevallást érintő formai és tartalmi változások * 1+1%-os rendelkező nyilatkozatokkal kapcsolatos újdonságok * A magánszemélyek 2018. évi szja-bevallási kötelezettség teljesítésével összefüggő munkáltatói, kifizetői feladatok * 18M30-as összesített igazolás * Egyszerűsített foglalkoztatásból származó jövedelem igazolása * Kilépő adatlap a 2019. adóévre * 2019.évi adóelőleg nyilatkozatok adattartalma * A 2018. évi járulékbevallásokhoz kapcsolódó tudnivalók * Jogviszony bejelentése és a járulék bevallás kapcsolata, a bevallás teljesítésének jelentősége, adóhatósági vizsgálata * 2018. évi adóhatósági tapasztalatok a '08-as munkáltatói és kifizetői havi járulék bevallás feldolgozásával (különös tekintettel a múlt évi szja bevallási tervezet során szerzett tapasztalatokra) összefüggésben * Járulék bevallások 2019. évi változásai * Alkalmazás minősége kódok változásai (jogviszony kódok, nyugdíjas státuszkódok) * Új szochó kedvezmények a „gyakorlatban" * Szakképzési hozzájárulás bevallásának változásai * Egyéni vállalkozók és őstermelők 2019. évi járulékbevallása (bevallás kitöltésével kapcsolatos újdonságok, gyakorlati tapasztalatok) * Szakmai konzultáció * Résztvevők részéről felmerülő kérdések összegyűjtése, megválaszolása

Helyszín:
Hotel Hungaria City Center **** (Grand Hotel)

1074 Budapest Rákóczi út 90.

Az M2-es metróállomás Keleti Pályaudvar megállójától 2 percre.

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Parkolási lehetőség: A szálloda fizetős parkolójában (420 Ft/óra). További fizetős parkolóházak találhatóak az Alsó erősor és a Szövetség utcákban (450 Ft/óra).

Térkép | Útvonaltervezés | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2019. január 16. (szerda) 10:00 - 13:00 óráig
Érkezés: az előadás előtt egy órával kezdődik a regisztráció. Reggeli: 9:00 - 10:00 között
Díjak:
  • 18 750 Ft + ÁFA / fő (ebéd nélkül) a részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 18 750 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén (ebéd nélkül)
  • 19 750 Ft + ÁFA / fő a díj, ha a www.hunder.hu oldalon jelentkeznek (ebéd nélkül)
  • 21 750 Ft + ÁFA / fő kedvezmény nélkül (ebéd nélkül)
  • Az ebéd ára 3 990 Ft + ÁFA, melynek díját a fenti árak nem tartalmazzák. Kérje külön a megrendeléskor!

Letölthető űrlap: PDF DOC

Apróbetűs:

Ellátás: bőséges üzleti reggeli, kávé, tea és frissítők. Háromfogásos ebéd kb. 13.00-14.00 között a szálloda éttermében azoknak, akik ebédet is kérnek a megrendeléskor. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag; a reggeli sütemény, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költségeket (beleértve a reggeli és az ebéd költségét is) a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk tovább. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő. A konferencia a System Mediával és az Infoszérával közösen kerül megszervezésre és lebonyolításra.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved
Intézmény akkreditációs lajstromszám: AL-2252