Megosztás iWiW Facebook Twitter Google

Rendezvény

Munkáltatók, kifizetők év végi feladatai, felkészülés a 2019-es évre

Adatszolgáltatás, igazolások és nyomtatványok
Szakmai nap ÜZLETI REGGELIVEL

Előadó:
Ajánló:

Az adatszolgáltatás, az igazolások kiadása év végén mindig jelentősen megnehezítik a bérszámfejtők, HR ügyintézők feladatait. Milyen változások kerültek bevezetésre? Hogyan kell kitölteni a nyomtatványokat? Milyen tartalmú igazolásokat kell kiadni? Az év végi teendők szakszerű elvégzéséhez ad Önnek tájékoztatást, gyakorlati eligazítást és praktikus tanácsokat előadónk. Várjuk Önöket tisztelettel!

Ízelítő a tartalomból:

Jogszabályi változások rövid ismertetése * Továbbfejlesztett eSZJA rendszer legfontosabb ismérvei * Munkáltatói, kifizetői adatszolgáltatások szerepe a 2018. évi adóbevallás tervezetek összeállításában * Különadó megszűnésével kapcsolatos teendők * Kilépő adatlap a 2019. adóévre * Összesített igazolás (18M30) adattartalma * Egyszerűsített foglalkoztatásból származó jövedelem igazolása * Igazolás az ekho szerint adózó jövedelmekről * 2019. évi adóelőleg-nyilatkozatok adattartalma * 1+1 %-os rendelkező nyilatkozatok kezelése * Szakmai konzultáció - Résztvevők részéről felmerülő kérdések megválaszolása

Helyszín:
Hunguest Hotel Millennium

1089 Budapest Üllői út 94-98.

Nagyvárad tér és Népliget metróállomások között (3-as metró) található.

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Parkolás: díjköteles a Könyves Kálmán krt. - Üllői út - Nagyvárad tér - Orczy út - Kőbányai út által határolt terület. 175 Ft/óra munkanapokon 08:00-18:00 óra között, maximum 4 óra várakozási idővel. A szálloda saját parkolójában bruttó 2 500 Ft/nap (a recepción lehet számlát kérni).

Térkép | Útvonaltervezés | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2018. december 13. (csütörtök) 10:00 - 13:00 óráig
Érkezés: az előadás előtt egy órával kezdődik a regisztráció. Reggeli: 9:00 - 10:00 között
Díjak:
  • 18 750 Ft + ÁFA / fő (ebéd nélkül) a részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 18 750 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén (ebéd nélkül)
  • 19 750 Ft + ÁFA / fő a díj, ha a www.hunder.hu oldalon jelentkeznek (ebéd nélkül)
  • 21 750 Ft + ÁFA / fő kedvezmény nélkül (ebéd nélkül)
  • Az ebéd ára 3 200 Ft + ÁFA, melynek díját a fenti árak nem tartalmazzák. Kérje külön a megrendeléskor!

Letölthető űrlap: PDF DOC

Apróbetűs:

Ellátás: bőséges svédasztalos üzleti reggeli, kávé, tea és frissítők. Háromfogásos ebéd kb. 13.00-14.00 között a szálloda éttermében azoknak, akik ebédet is kérnek a megrendeléskor. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag; a reggeli sütemény, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költségeket (beleértve a reggeli és az ebéd költségét is) a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk tovább. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved
Intézmény akkreditációs lajstromszám: AL-2252