Megosztás iWiW Facebook Twitter Google

Rendezvény

Munkaviszony megszűnése és megszüntetése, bírói gyakorlat

Humán ügyintézők, munkajogi szakértők,
HR és munkaügyi vezetők országos konferenciája

Előadók:
Ajánló:

Évek óta a legtöbb munkaügyi per a munkaviszony megszűnése, megszüntetése jogszerűségével kapcsolatos. Előadásunk célja, hogy átfogó képet adjon a résztvevőknek a munkaviszony lezárására vonatkozó szabályokról, gyakorlati szemszögből. Bemutatjuk a megszűnés eseteit, és sorra vesszük, a felek milyen jogcímeken tudják megszüntetni a munkaviszonyt. Az egyes lehetőségek ismertetésével a résztvevők képesek lesznek kiválasztani, hogy egy konkrét tényállásra melyik megszüntetési módot célszerű alkalmazni, bemutatva azok előnyeit, kockázatait. Tegye fel saját kérdéseit a konzultáció során!

Ízelítő a tartalomból:

A munkaviszony megszűnésének esetei * Teendők a határozott idejű szerződés lejártakor * Mikor jogszerű a határozott idejű foglalkoztatás? * A munkáltató jogutód nélküli megszűnése * Amit minden munkaviszony megszüntetésnél be kell tartani * A megszüntetés írásba foglalása, keltezése, aláírása, közlése * Megszüntetés közös megegyezéssel ª A közös megegyezés megtámadása * Megszüntetés a próbaidő alatt - mire figyeljünk? * A felmondás közlése, a felmondási idő * Eljárás a munkaviszony végén, elszámolás, munkakör-átadás * Jogellenes munkaviszony megszüntetés szankciói * Szakmai konzultáció a résztvevők kérdései alapján

Helyszín:
Hotel Hungaria City Center **** (Grand Hotel)

1074 Budapest Rákóczi út 90.

Az M2-es metróállomás Keleti Pályaudvar megállójától 2 percre.

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Parkolási lehetőség: A szálloda fizetős parkolójában (420 Ft/óra). További fizetős parkolóházak találhatóak az Alsó erősor és a Szövetség utcákban (450 Ft/óra).

Térkép | Útvonaltervezés | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2018. november 19. (hétfő) 10:00 - 15:00 óráig
Érkezés: az előadás előtt fél órával kezdődik a regisztráció
Díjak:
  • 24 130 Ft + ÁFA / fő a részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 21 140 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén
  • 27 120 Ft + ÁFA / fő a díj, ha a www.hunder.hu weblapon jelentkeznek
  • 33 100 Ft + ÁFA / fő
  • ebéd nélküli ár 3.800 Ft + ÁFA-val kevesebb a fentieknél, ilyen irányú igényét jelezze a jelentkezésnél!

Letölthető űrlap: PDF DOC

Apróbetűs:

Ellátás: Kávé, frissítők, reggeli sütemények. Háromfogásos ebéd kb. 12.00 - 13.00 között a szálloda éttermében. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag; a reggeli sütemény, a 3 fogásos ebéd, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költséget (beleértve a reggeli sütemények, frissítők és az ebéd költségét is) a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő. A konferencia a System Mediával és az Infoszérával közösen kerül megszervezésre és lebonyolításra.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved
Intézmény akkreditációs lajstromszám: AL-2252