Megosztás iWiW Facebook Twitter Google

Rendezvény

Nyugdíjrendszert érintő 2018/2019-es változások

Bérszámfejtők, tb ügyintézők, nyugdíj szakértők,
bér- és munkaügyi vezetők országos konferenciája

Előadó:
Ajánló:

Az öregségi nyugdíjjogosultság szabályainál rendkívül lényeges változás lépett hatályba 2018 nyarán. Már nem kell megszüntetni a biztosítási kötelezettséggel járó jogviszonyt a nyugellátás megállapítása érdekében! Így az öregségi teljes nyugdíj, az öregségi résznyugdíj, a nők kedvezményes öregségi nyugdíjának megállapítására az egyéb jogosultsági feltételek teljesülése esetén akkor is sor kerül, ha a kérelmező foglalkoztatási jellegű jogviszonya, vagy megbízási jogviszonya nem szűnt meg. Konferenciánkon teljes körű áttekintést kaphat a 2018/2019-es nyugdíjrendszert érintő változásokkal kapcsolatban. Tegye fel saját kérdéseit a konzultáció során!

Ízelítő a tartalomból:

Változtak a nyugdíjba vonulás szabályai 2018. július 26-tól * Már nem kell megszüntetni a nyugdíjba vonulás érdekében a fennálló biztosítási kötelezettséggel járó jogviszonyt * Nyugdíjjogosultság 2018. július 26. előtt és 2018. július 26-tól * Korhatár * Szolgálati idő, jogosultsági idő * Fennálló jogviszonnyal kapcsolatos feltétel a változás előtt és a jogszabály változását követően * Mit jelent a könnyítés a különböző jogviszonyok esetében, a munkaviszonyban, közszférában, egyéb jogviszonyok vonatkozásában? * Nyugdíj melletti keresőtevékenység - kereseti korlát alakulása a különböző jogviszonyokban * Közszférára vonatkozóan továbbra is fennmaradnak a nyugdíj melletti munkavégzést korlátozó rendelkezések * A 0.5%-os növelésről * 2019. január 1-től a sajátjogú nyugdíjas munkavállalónak nem kell járulékot fizetnie * Milyen következményekkel jár ennek a szabálynak a beiktatása a keresetkorlátra és a 0.5%-os növelésre? * A nyugellátás megállapításával kapcsolatos egyéb szabályok * Szolgálati idő-jogosultsági idő-arányos szolgálati idő * A nyugdíj alapját képező átlagkeresetről * Az igényérvényesítés szabályairól * Hozzátartozói ellátásokról * Özvegyi nyugdíj, árvaellátás * Megváltozott munkaképességű személyek ellátásairól * Rokkantsági ellátás * Rehabilitációs ellátás * Szakmai konzultáció, illetve az előadáson feltett résztvevői kérdések megválaszolása

Helyszín:
Danubius Hotel Arena ****

1148 Budapest Ifjúság útja 1-3.

A Danubius Hotel Aréna a Papp László Sport Aréna, a SYMA kiállítási központ, valamint a híres Puskás Ferenc Stadion (korábban Népstadion) szomszédságában fekszik. A Stadionok metróállomás (M2) közeli elhelyezkedésének köszönhetően a város bármely pontja vagy pályaudvara perceken belül elérhető.

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Parkolási lehetőség a szálloda mellett található Aréna parkolóházban P+R területen 05:00-19:00 között 350 Ft/alkalom, nem P+R területen 0:00-24:00 között 250 Ft/óra. A szálloda közelében közterületeken 265 Ft/óra.

GPS Koordináták: N 47°30'47" E 19°6'19"

Térkép | Útvonaltervezés | Google Earth Spot | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2018. november 20. (kedd) 10:00 - 15:00 óráig
Érkezés: az előadás előtt egy órával kezdődik a regisztráció
Díjak:
  • 21 900 Ft + ÁFA / fő a részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 21 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén
  • 24 900 Ft + ÁFA / fő a díj, ha a www.hunder.hu weblapon jelentkeznek
  • 27 900 Ft + ÁFA / fő
  • ebéd nélküli ár 3.800 Ft + ÁFA-val kevesebb a fentieknél, ilyen irányú igényét jelezze a jelentkezésnél!

Letölthető űrlap: PDF DOC

Apróbetűs:

Ellátás: Kávé, frissítők, reggeli sütemények. Háromfogásos ebéd kb. 12.00 - 13.00 között a szálloda éttermében. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag; a reggeli sütemény, a 3 fogásos ebéd, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költséget (beleértve a reggeli sütemények, frissítők és az ebéd költségét is) a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved
Intézmény akkreditációs lajstromszám: AL-2252