Megosztás iWiW Facebook Twitter Google

Rendezvény

Cafetéria 2019

Béren kívüli juttatások változása - Szakmai nap ÜZLETI REGGELIVEL

Előadók:
Ajánló:

A jövő évi adótörvény változások miatt el kell gondolkoznunk, hogy ezután milyen juttatásokkal tudjuk a munkavállalóinkat megtartani, motiválni. A népszerű cafeteria elemek át fognak rendeződni. Van aki "béresítésen" gondolkozik, de a legrosszabb forgatókönyv szerint meg is szűnhet a céges juttatási rendszer. A munkavállalók egészségét, rekreációját, jövőbeli nyugdíját szem előtt tartó munkáltatók viszont azon gondolkodnak, hogyan lehet biztosítani a továbbiakban is ezeket a juttatásokat. Az előadások során áttekintünk valamennyi adóköteles és adómentes juttatási lehetőséget. A részvételt ajánljuk minden humánerőforrás és bérszámfejtési területen dolgozónak, továbbá azoknak a könyvelőknek, pénzügyeseknek, akiknek fel kell készülnie a cafeteria szabályzat átdolgozására, a rendelkezésre álló keret meghatározására.

Ízelítő a tartalomból:

A cafetéria Szja törvény szerinti megítélése * A béren kívüli és egyes meghatározott juttatások 2019. évi szabályai (SZÉP kártya, rekreációs keret, célzott szolgáltatás, telefonhasználat, csekély értékű ajándék) és adókötelezettsége * Cafetéria keretében 2019-ben adható adómentes juttatások (számítógép, cégautó, sportlétesítmény használata) * 2019. évtől megszűnő egyes meghatározott és adómentes juttatások kivezetésére vonatkozó szabályok * Nem önálló tevékenységből származó jövedelem * 2018. év végi lehetőségek - adjunk többet alacsonyabb költségkeretből * Van élet a cafeterián kívül is * Miért fontos, hogy ne alapbéresítsünk? * Hogyan lehet a 2018-as bruttó költségkeretből a nettó értéket megőrizni kedvező megoldásokkal, növelve a lojalitást és a munkaerő megtartást? * Középpontban az üdülés, a rekreáció, az egészség és a nyugdíj * Az önkéntes pénztárakban rejlő lehetőséget - célzott támogatás, támogatói adomány * Hogyan és milyen juttatásokat adhatunk ki idén a 2019. évre vonatkozóan * Rendszer újratervezés, átalakítás gyakorlati példákkal * Szakmai konzultáció - az előadás résztvevői részéről felmerült kérdések megválaszolása

Helyszín:
Hunguest Hotel Millennium

1089 Budapest Üllői út 94-98.

Nagyvárad tér és Népliget metróállomások között (3-as metró) található.

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Parkolás: díjköteles a Könyves Kálmán krt. - Üllői út - Nagyvárad tér - Orczy út - Kőbányai út által határolt terület. 175 Ft/óra munkanapokon 08:00-18:00 óra között, maximum 4 óra várakozási idővel. A szálloda saját parkolójában bruttó 2 500 Ft/nap (a recepción lehet számlát kérni).

Térkép | Útvonaltervezés | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2018. november 6. (kedd) 10:00 - 13:00 óráig
Érkezés: az előadás előtt egy órával kezdődik a regisztráció. Reggeli: 9:00 - 10:00 között
Díjak:
  • 18 750 Ft + ÁFA / fő (ebéd nélkül) a részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 18 750 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén (ebéd nélkül)
  • 19 750 Ft + ÁFA / fő a díj, ha a www.hunder.hu oldalon jelentkeznek (ebéd nélkül)
  • 21 750 Ft + ÁFA / fő kedvezmény nélkül (ebéd nélkül)
  • Az ebéd ára 3 200 Ft + ÁFA, melynek díját a fenti árak nem tartalmazzák. Kérje külön a megrendeléskor!

Letölthető űrlap: PDF DOC

Apróbetűs:

Ellátás: bőséges svédasztalos üzleti reggeli, kávé, tea és frissítők. Háromfogásos ebéd kb. 13.00-14.00 között a szálloda éttermében azoknak, akik ebédet is kérnek a megrendeléskor. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag; a reggeli sütemény, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költségeket (beleértve a reggeli és az ebéd költségét is) a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk tovább. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved
Intézmény akkreditációs lajstromszám: AL-2252