Megosztás iWiW Facebook Twitter Google

Rendezvény

Fontos változások a nyugdíjrendszerben

Bérszámfejtők, tb ügyintézők, nyugdíj szakértők,
bér- és munkaügyi vezetők országos konferenciája

Előadó:
Ajánló:

Az öregségi nyugdíjjogosultság szabályainál rendkívül lényeges változás lépett hatályba 2018 nyarán. Már nem kell megszüntetni a biztosítási kötelezettséggel járó jogviszonyt a nyugellátás megállapítása érdekében! Így az öregségi teljes nyugdíj, az öregségi résznyugdíj, a nők kedvezményes öregségi nyugdíjának megállapítására az egyéb jogosultsági feltételek teljesülése esetén akkor is sor kerül, ha a kérelmező foglalkoztatási jellegű jogviszonya, vagy megbízási jogviszonya nem szűnt meg. A módosítás jelentős hatással van a munkaviszonyra, megbízási jogviszonyra és egyéb foglalkoztatási jogviszonyra is. Konferenciánkon teljes körű áttekintést kaphat a változásokkal kapcsolatban mind a nyugdíj, mind a munkáltatók, mind a munkavállalók szemszögéből. Tegye fel saját kérdéseit a konzultáció során!

Ízelítő a tartalomból:

Mit jelent az új szabályozás a munkaviszonyban állók vonatkozásában? * Mit jelent a közszférában foglalkoztatottak esetében és a vállalkozói jogviszonyban? * Hogyan alakul a nyugellátás folyósítása keresőtevékenység esetén? * Melyik jogviszonyban, milyen korlátozásokra kell figyelni? * Mi lesz a sorsa a 0,5%-os emelésnek 2019-től? * Szolgálati idő - Jogosultsági idő * A szolgálati idő szerepe a nyugellátások megállapításánál * Mi minősül szolgálati időnek? * Mi minősül jogosultsági időnek? * Szolgálati idő igazolása * Arányos szolgálati idő * Az egyeztetési eljárás jelentőségéről * A nyugdíj alapját képező átlagkeresetről * Milyen időszak kereseteiből kell kiszámítani a nyugdíj alapját képező átlagkeresetet? * Számítás módja * Nyugdíjnövelés (0.5%) * A hozzátartozói ellátásokról * Özvegyi nyugdíj * Árvaellátás * Baleseti hozzátartozói ellátások * Méltányosság lehetősége a nyugdíjrendszerben * Igényérvényesítés szabályai * Megváltozott munkaképességű személyek ellátásairól * Rokkantsági ellátás * Rehabilitációs ellátás * Az ellátásokra jogosító feltételek * Az ellátások folyósítása melletti keresőtevékenység- kereseti korlát * Az ellátások megszűnésére- megszüntetésére vonatkozó szabályokról * A kivételes rokkantsági ellátásról * Szakmai konzultáció, illetve az előadáson feltett résztvevői kérdések megválaszolása

Helyszín:
Hunguest Hotel Millennium

1089 Budapest Üllői út 94-98.

Nagyvárad tér és Népliget metróállomások között (3-as metró) található.

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Parkolás: díjköteles a Könyves Kálmán krt. - Üllői út - Nagyvárad tér - Orczy út - Kőbányai út által határolt terület. 175 Ft/óra munkanapokon 08:00-18:00 óra között, maximum 4 óra várakozási idővel. A szálloda saját parkolójában bruttó 2 500 Ft/nap (a recepción lehet számlát kérni).

Térkép | Útvonaltervezés | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2018. október 24. (szerda) 10:00 - 15:00 óráig
Érkezés: az előadás előtt egy órával kezdődik a regisztráció
Díjak:
  • 21 900 Ft + ÁFA / fő a részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 21 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén
  • 24 900 Ft + ÁFA / fő a díj, ha a www.hunder.hu weblapon jelentkeznek
  • 27 900 Ft + ÁFA / fő
  • ebéd nélküli ár 3.200 Ft + ÁFA-val kevesebb a fentieknél, ilyen irányú igényét jelezze a jelentkezésnél!

Letölthető űrlap: PDF DOC

Apróbetűs:

Ellátás: Kávé, frissítők, reggeli sütemények. Háromfogásos ebéd kb. 12.00 - 13.00 között a szálloda éttermében. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag; a reggeli sütemény, a 3 fogásos ebéd, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költséget (beleértve a reggeli sütemények, frissítők és az ebéd költségét is) a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved
Intézmény akkreditációs lajstromszám: AL-2252