Megosztás iWiW Facebook Twitter Google

Rendezvény

2018/2019-es tanév rendje - Szakképzés - Vezetői dinamika

Közoktatási Szakmai Nap

Előadók:
Ajánló:

A 2018/2019-es tanév sok újdonságot tartogat az oktatási intézmények számára. Mint minden évben, változik a jogszabályi környezet, fejlődik a szakképzési rendszer, illetve egyre fontosabb a bővülő vezetői feladatok áttekintése is. Előadóink a nap során a jogszabályi feladatokon túl gyakorlati szempontból is körbejárják a kiemelt témákat, valamint lehetőség nyílik kötetlen szakmai beszélgetésre is.

Ízelítő a tartalomból:

Program

10.00-11.30
A köznevelési ágazat jogszabály-változásai és a 2019. évi pedagógusminősítés
Előadó: dr. Madarász Hedvig

11.30-12.00
Aktualitások az iskolai rendszerű szakképzésben
Előadó: Katona Miklós

12.00-13.00 Ebédszünet

13.00-13.45
Az intézményfenntartás új rendszerének tapasztalatai és tervei a következő tanévre
Előadó: Katona Miklós

13.45-15.00
A vezetői dinamika fejlesztési lehetőségei az iskolavezetésben
Előadó: Petróczi Gábor

Témakörök

Vezetői és pedagógusi stratégia a 2019. évi minősítési keretszámok kihirdetése után * Mennyi idejük van a pedagógusoknak az első minősítési kötelezettségük teljesítéséig? * Értékeljük a minősítési rendszer elmúlt öt évének működését * Vezetői stratégia az önértékelési feladatok tervezéséhez és elvégzéséhez * Meddig kell elkészülnünk minden pedagógus első intézményi önértékelésével? * Hogyan érdemes felkészülnünk az intézményi tanfelügyeleti ellenőrzésre? * Javaslatok az intézményi önértékelési tervek működtetéséhez * A KRÉTA iskolaadminisztrációs rendszer működtetői tapasztalatai * Az iskolai törzskönyvek, bizonyítványok nyomtatási lehetőségei * Konfliktuskezelési módszerek a napi iskolai gyakorlatban * Szakmai konzultáció

Helyszín:
Hotel Hungaria City Center **** (Grand Hotel)

1074 Budapest Rákóczi út 90.

Az M2-es metróállomás Keleti Pályaudvar megállójától 2 percre.

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Parkolási lehetőség: A szálloda fizetős parkolójában (420 Ft/óra). További fizetős parkolóházak találhatóak az Alsó erősor és a Szövetség utcákban (450 Ft/óra).

Térkép | Útvonaltervezés | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2018. szeptember 20. (csütörtök) 10:00 - 15:30 óráig
Érkezés: az előadás előtt egy órával kezdődik a regisztráció
Díjak:
  • 21 740 Ft + ÁFA / fő a díj egy intézménytől több résztvevő esetén
  • 24 730 Ft + ÁFA / fő a díj a www.hunder.hu weblapon online jelentkezőknek
  • 33 700 Ft + ÁFA / fő
  • ebéd nélküli ár 3.800 Ft + ÁFA-val kevesebb a fentieknél, ilyen irányú igényét jelezze a jelentkezésnél!

Letölthető űrlap: PDF DOC

Apróbetűs:

Ellátás: Kávé, frissítők, reggeli sütemények. Háromfogásos ebéd kb. 12.00 - 13.00 között a szálloda éttermében. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag; a reggeli sütemény, a 3 fogásos ebéd, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költséget (beleértve a reggeli sütemények, frissítők és az ebéd költségét is) a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő. A konferencia a System Mediával és az Infoszérával közösen kerül megszervezésre és lebonyolításra.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved
Intézmény akkreditációs lajstromszám: AL-2252