Megosztás iWiW Facebook Twitter Google

Rendezvény

Számlázás 2018 és számla adatszolgáltatás a NAV-nak

Szabályozási háttér és megoldási lehetőségek

Előadók:
Ajánló:

A 2018-as esztendő számos új jogszabályt hozott. Ezek közül a számla adatszolgáltatás alapvetően befolyásolja a számlázó programok működését, mely egyrészt fejlesztői feladat, másrészt pedig felhasználói oldalon is jelennek meg új kötelezettségek. A szabályozás a számlázó programok működését standardizálja, ugyanakkor a fejlesztők számára irányt is mutat a programok továbbfejlesztésében, a hatékonyabb számla kiállítások irányába. Az adatszolgáltatás nem szól bele a számlakiállításba, ugyanakkor a kiállított számláról egy azonnali és automatikus adatszolgáltatási kötelezettséget ír elő. Lehetőség van az adatszolgáltatás korrigálására, ugyanakkor mind adózói mind pedig fejlesztői oldalon érdemes a változásokra megfelelően felkészülni.

Ízelítő a tartalomból:

10.00-12.00 Czöndör Szabolcs: Számla adatszolgáltatás * Számla adatszolgáltatás technikája * Adatszolgáltató rendszerhez való regisztráció * Adatszolgáltatás számlázó programokra, számlázási folyamatokra gyakorolt hatása * Fejlesztői és adóalanyi kötelezettségek az adatszolgáltatásban * Adatszolgáltatásra való felkészülés * Szakmai konzultáció, gyakori kérdések
13.00-15.00 Sike Olga: Számlázás a gyakorlatban 2018 * Számlázás, számlahelyesbítés szabályai * Számla érvénytelenítés (sztornózás) * Számlamódosítás egy bizonylattal, vagy sztornó és új számla kibocsátásával * Adatszolgáltatás a kibocsátott és a befogadott számlákról * Kinek a kötelezettsége az adatszolgáltatás * Meghatalmazotti számlázás * Önszámlázás * Csoportos adóalany adatszolgáltatási kötelezettsége * Adatszolgáltatással kapcsolatos átmeneti szabályok * Előleg és végszámla, ezekről adatszolgáltatás * Pénztárgéppel történő számlaadás, számlatömb, vagy számlázó program használata és a pénztárgép használata * Szakmai konzultáció, a résztvevők kérdéseinek megválaszolása

Helyszín:
Hunguest Hotel Millennium

1089 Budapest Üllői út 94-98.

Nagyvárad tér és Népliget metróállomások között (3-as metró) található.

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Parkolás: díjköteles a Könyves Kálmán krt. - Üllői út - Nagyvárad tér - Orczy út - Kőbányai út által határolt terület. 175 Ft/óra munkanapokon 08:00-18:00 óra között, maximum 4 óra várakozási idővel. A szálloda saját parkolójában bruttó 2 500 Ft/nap (a recepción lehet számlát kérni).

Térkép | Útvonaltervezés | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2018. május 31. (csütörtök) 10:00 - 15:00 óráig
Érkezés: az előadás előtt egy órával kezdődik a regisztráció
Díjak:
  • 21 900 Ft + ÁFA / fő a részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 21 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén
  • 24 900 Ft + ÁFA / fő a díj, ha a www.hunder.hu weblapon jelentkeznek
  • 27 900 Ft + ÁFA / fő
  • ebéd nélküli ár 3.200 Ft + ÁFA-val kevesebb a fentieknél, ilyen irányú igényét jelezze a jelentkezésnél!

Letölthető űrlap: PDF DOC

Apróbetűs:

Ellátás: Kávé, frissítők, reggeli sütemények. Háromfogásos ebéd kb. 12.00 - 13.00 között a szálloda éttermében. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag; a reggeli sütemény, a 3 fogásos ebéd, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költséget (beleértve a reggeli sütemények, frissítők és az ebéd költségét is) a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved
Intézmény akkreditációs lajstromszám: AL-2252