Megosztás iWiW Facebook Twitter Google

Rendezvény

Felkészülés az automatizált számlaadat küldésre a NAV-hoz

Szabályozási háttér és megoldási lehetőségek a NAV és az RSM szakértőjével

Előadók:
Ajánló:

A 2018-as esztendő számos új jogszabályt fog hozni a NAV-val történő kapcsolattartásban. Ezek közül a számla adatszolgáltatás alapvetően befolyásolja a számlázó programok működését, mely egyrészt fejlesztői feladat, másrészt pedig felhasználói oldalon is jelennek meg új kötelezettségek. Az előadás során a számlázó program felhasználók oldaláról kerül bemutatásra ez a kötelezettség, annak hatása a napi tevékenységre.

Ízelítő a tartalomból:

Számla adatszolgáltatás adóhivatali szemmel * Számla adatszolgáltatás jogszabályi háttere * Adatszolgáltatással érintett számlák * Mi a helyzet a kézi számlákkal? * Adatszolgáltatás számlázó programokra gyakorolt hatása * Fejlesztői és adózói kötelezettségek az adatszolgáltatásban * Mitől lesz nem megfelelő egy adatszolgáltatás, mit lehet tenni ezt követően? * Az adatszolgáltatásra való felkészülés * Adóhivatali szolgáltatások az adatszolgáltatás rendszerében * Számla adatszolgáltatás gyakorlati kérdései * Számlázás szabályai * Számla kötelező tartalmi elemei és XSD séma tartalma - miért tágabb az XSD? * Mi a különbség a teljesítés időpontja, a számla kibocsátásának kelte és a számla lezárása között? * Mi a különbség a számla kiállítás és kibocsátás között? * Helyesbítő számlák adatszolgáltatása példákkal * Valós idejű számla-adatszolgáltatás és adólevonási jog összefüggései * Összesítő nyilatkozat és valós idejű számla-adatszolgáltatás összefüggései * Adatexport és valós idejű számla-adatszolgáltatás összefüggései * Miért nem jó darabolni a számlákat? * Felkészülés gyakorlati kérdései * Mi a teendőnk, ha a számlázó program nem képes az adatszolgáltatásra? * Le kell-e cserélnem a számlázó programot? * Mit jelent a külső adatszolgáltatási modul? * Szakmai konzultáció - Résztvevők részéről felmerülő kérdések megválaszolása

Helyszín:
Hunguest Hotel Millennium

1089 Budapest Üllői út 94-98.

Nagyvárad tér és Népliget metróállomások között (3-as metró) található.

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Parkolás: díjköteles a Könyves Kálmán krt. - Üllői út - Nagyvárad tér - Orczy út - Kőbányai út által határolt terület. 175 Ft/óra munkanapokon 08:00-18:00 óra között, maximum 4 óra várakozási idővel. A szálloda saját parkolójában bruttó 2 500 Ft/nap (a recepción lehet számlát kérni).

Térkép | Útvonaltervezés | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2018. április 24. (kedd) 10:00 - 15:00 óráig
Érkezés: az előadás előtt egy órával kezdődik a regisztráció
Díjak:
  • 21 900 Ft + ÁFA / fő a részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 21 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén
  • 24 900 Ft + ÁFA / fő a díj, ha a www.hunder.hu weblapon jelentkeznek
  • 27 900 Ft + ÁFA / fő
  • ebéd nélküli ár 3.200 Ft + ÁFA-val kevesebb a fentieknél, ilyen irányú igényét jelezze a jelentkezésnél!

Letölthető űrlap: PDF DOC

Apróbetűs:

Ellátás: Kávé, frissítők, reggeli sütemények. Háromfogásos ebéd kb. 12.00 - 13.00 között a szálloda éttermében. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag; a reggeli sütemény, a 3 fogásos ebéd, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költséget (beleértve a reggeli sütemények, frissítők és az ebéd költségét is) a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved
Intézmény akkreditációs lajstromszám: AL-2252