Megosztás Facebook LinkedIn

Rendezvény

Az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak változásai, és a 2018. év eleji aktualitások

Bér és tb ügyintézők, humánerőforrás szakemberek, HR és
bérügyi vezetők országos konferenciája

Előadó:
Ajánló:

2018. január 1-től változtak a táppénzre, csecsemőgondozási díjra, valamint a gyermekgondozási díjra vonatkozó szabályok. A 2018. évre érvényes minimálbér emelkedésével változtak az ellátások összegére vonatkozó maximumok is. Jelentősen módosultak az igények érvényesítéséhez kapcsolódó eljárási szabályok, valamint az ügyintézési határidők is. Előadónk közvetlen, közérthető és gyakorlatias előadásában végigvezeti Önöket azokon a változásokon, amelyeket ellátásonként alkalmazniuk kell.

Ízelítő a tartalomból:

Társadalombiztosítási kifizetőhely jogállása * Foglalkoztatók társadalombiztosítással összefüggő feladatai * TB kiskönyv vezetése * Pénzbeli ellátások változásai * Keresőképtelenség visszamenőleges igazolása * Bővült a csecsemőgondozási díjra jogosultak köre * Milyen időszakok vehetőek figyelembe a csecsemőgondozási díj és gyermekgondozási díjra való jogosultság időtartamához? * Diplomás gyermekgondozási díj változásai * Táppénz maximum meghatározása * Gyermekgondozási díj maximumának felülvizsgálata * Határozathozatali kötelezettség * Illetékességi szabályok módosítása * Családi adókedvezmény érvényesítése * Eljárási szabályok változásai * Ügyintézési határidők * Kérelem visszautasítása * Hiánypótlási eljárás változásai * Mit jelent a megkeresés? * Véglegessé vált döntések * Határozat módosítása * Mikor alkalmazható a 25 napos határidő? * Szakmai konzultáció - Résztvevők részéről felmerülő kérdések megválaszolása

Helyszín:
Hunguest Hotel Millennium

1089 Budapest Üllői út 94-98.

Nagyvárad tér és Népliget metróállomások között (3-as metró) található.

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Parkolás: díjköteles a Könyves Kálmán krt. - Üllői út - Nagyvárad tér - Orczy út - Kőbányai út által határolt terület. 175 Ft/óra munkanapokon 08:00-18:00 óra között, maximum 4 óra várakozási idővel. A szálloda saját parkolójában bruttó 2 500 Ft/nap (a recepción lehet számlát kérni).

Térkép | Útvonaltervezés | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2018. február 14. (szerda) 10:00 - 15:00 óráig
Érkezés: az előadás előtt egy órával kezdődik a regisztráció
Díjak:
  • 21 900 Ft + ÁFA / fő részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 21 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén
  • 24 900 Ft + ÁFA / fő a díj, ha a www.hunder.hu weblapon jelentkeznek
  • 27 900 Ft + ÁFA / fő
  • ebéd nélküli ár 3.200 Ft + ÁFA-val kevesebb a fentieknél, ilyen irányú igényét jelezze a jelentkezésnél!

Letölthető űrlap: PDF DOC

Apróbetűs:

Ellátás: Kávé, frissítők, reggeli sütemények. Háromfogásos ebéd kb. 12.00 - 13.00 között a szálloda éttermében. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag; a reggeli sütemény, a 3 fogásos ebéd, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költséget (beleértve a reggeli sütemények, frissítők és az ebéd költségét is) a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved