Megosztás iWiW Facebook Twitter Google

Rendezvény

A házipénztár kezelésének 2018-as szabályai

Előadó:
  • Kneitner Lea okleveles közgazdász | mérlegképes könyvelő | okleveles nemzetközi és igazságügyi adószakértő, TILEA Tanácsadó Kft.
Ajánló:

A házipénztár, pénztárgép és a számlázás szabályai az elmúlt években számos alkalommal változtak. 2018-ban is életbe lépnek változások. Előadásunk keretében a 2018-ban érvényes, aktuális szabályozást mutatja be részletesen szakértőnk. Várjuk rendezvényünkre tisztelettel!

Ízelítő a tartalomból:

Számviteli törvény * A számviteli törvény általános előírásai a pénzkezeléssel kapcsolatban * A pénzkezelés szabályai 2018-ban - a pénzkezelési szabályzat lényege * Pénzkezelési szabályzat tartalma, betartatása 2018-ban * A pénzforgalom (készpénzben, illetve bankszámlán történő) lebonyolításának rendje * Elektronikus fizetési rendszerek (paypal, Western union, payu, barion stb.) * Hatálybalépés, dátumok, cégadatok, telephelyek, pénzkezelési helyek * Kiszervezett pénzkezelés kérdései * A pénzkezelés személyi és tárgyi feltételeiről, felelősségi szabályai * A készpénzben és a bankszámlán tartott pénzeszközök közötti forgalom * A készpénzállományt érintő pénzmozgások jogcímeiről és eljárási rendje * A napi készpénz záró állomány maximális mértéke * Az ellenőrzés gyakoriságáról, módja * A pénzszállítás feltételei * A pénzkezeléssel kapcsolatos bizonylatok rendje * Elszámolási módok, határidők, kiküldetési rendelvény * Szankciók * Felülvizsgálat * Eljárási rend * A pénzforgalommal kapcsolatos számviteli nyilvántartási szabályok * Egyéb a számviteli nyilvántartás szempontjából fontos pénzforgalmak * Házipénztár (valutapénztár) * Bolti pénztárak, online pénztárgép * Elszámolási bankszámla forgalmának, készpénz-helyettesítő eszközök (bankkártya, ajándékkártya) kezelése * Pénzkezeléssel együtt járó terítő fuvaros elszámolás * Készpénzes számlaforgalom * Készpénzkifizetés határai * e-Számlázás készpénzes fizetéssel * POS terminálok, egyéb fizetési rendszerek * Házipénztár ellenőrzése * Jegyzőkönyvek * Hamis pénz * A mérleg, tagolása, alátámasztása a házipénztár tekintetében * Bizonylati elv, fegyelem * Online számlázás és a pénztár * Munkabér kifizetések kezelés, letiltások * Készpénzes eladói és vevői számlák számviteli kezelése * Házipénztár működési szabályzata, bizonylatőrzési szabályok * Számlaexportálás, online számlázás 2018-ban, pénztárgép * Házipénztár könyvelési sajátosságai a 2018-as törvények tükrében * Könyvvizsgálók tevékenysége * Szakmai konzultáció

Helyszín:
Hotel Hungaria City Center **** (Grand Hotel)

1074 Budapest Rákóczi út 90.

Az M2-es metróállomás Keleti Pályaudvar megállójától 2 percre.

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Parkolási lehetőség: A szálloda fizetős parkolójában (350 Ft/óra). További fizetős parkolóházak találhatóak az Alsó erősor és a Szövetség utcákban (300 Ft/óra).

Térkép | Útvonaltervezés | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2018. február 6. (kedd) 10:00 - 15:00 óráig
Érkezés: az előadás előtt egy órával kezdődik a regisztráció
Díjak:
  • 24 130 Ft + ÁFA / fő a részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 18 150 Ft + ÁFA / fő a díj 2018.01.15-ig történő jelentkezés esetén
  • 27 120 Ft + ÁFA / fő a díj a www.hunder.hu weblapon online jelentkezőknek
  • 33 100 Ft + ÁFA / fő
  • ebéd nélküli ár 3.200 Ft + ÁFA-val kevesebb a fentieknél, ilyen irányú igényét jelezze a jelentkezésnél!

Letölthető űrlap: PDF DOC

Apróbetűs:

Ellátás: Kávé, frissítők, reggeli sütemények. Háromfogásos ebéd kb. 12.00 - 13.00 között a szálloda éttermében. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag; a reggeli sütemény, a 3 fogásos ebéd, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költséget (beleértve a reggeli sütemények, frissítők és az ebéd költségét is) a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő. A konferencia a System Mediával és az Infoszérával közösen kerül megszervezésre és lebonyolításra.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved
Intézmény akkreditációs lajstromszám: AL-2252