Megosztás Facebook LinkedIn

Rendezvény

Áfa és a kapcsolódó art változások 2018

Előadók:
Ajánló:

Gyakorlatorientált konferenciánkon A-tól Z-ig áttekintjük a 2018. évi áfa és a kapcsolódó art változásokat, aktualitásokat. Tegye fel saját kérdéseit a konzultáció során!

Ízelítő a tartalomból:

Áfa 2018 * Az elektronikus adatszolgáltatás szabályai * Számlázó programok online bekötése a NAV-hoz * Nyomdai számlákra vonatkozó adatszolgáltatás * Kiket terhel a kötelezettség és milyen számlákra vonatkozik? * Mely adatokról kötelező és melyekről nem? * Technikai szabályok * Értékhatár alatti számlák kezelése * A számlák ellenőrző kódja * A többi adatszolgáltatással való összefüggés (belföldi áfa összesítő, PTGSZLAH adatszolgáltatás, Nyilatkozat a fordított adózású gabona és vas- acéltermékekről stb) * A belföldi áfa összesítő jelentés új szabályai * A befogadott számlákról beadandó tételes és az összevont adatszolgáltatás * Előleg és végszámla kezelése * A számlakorrekciók kezelése, módosítási láncok * Gyűjtőszámla, időszaki elszámolás * Mi az összefüggés az elektronikus adatszolgáltatással? * Áfa kulcs csökkenések (étkezőhelyi vendéglátás, internetszolgáltatás, stb.) * Eljárási szabályok beépítése az Áfa törvénybe * Ingatlan bérbeadás és ingatlan értékesítés adókötelessé tétele * Viszonteladó, mezőgazdasági tevékenység esetén az általános szabályokra vonatkozó választás * Az áfa státusz visszamenőleges módosítása * Közösségi adószám szükségessége * Egyéb áfa változások * Az ingatlan értékesítésének és az ingatlan bérbeadásának a szabályai * Az 5%-os adókulcs feltételei a lakóingatlan értékesítésénél * Az ingyenes ügyletek * Mikor áfás az ingyenes termékátadás és mikor az ingyenes szolgáltatásnyújtás? * Az adókötelezettség feltételei, a mentesülés feltételei * Bizonylatolás, adóalap, adóösszeg, 100%-os engedmény, értékesítéshez adott ingyen termék, szolgáltatás * Dolgozóknak ingyen vagy áron alul adott juttatások * Áruminta, kis értékű ajándék, közcélú adomány * Vállalkozásidegen cél és az mit jelent? * Az adóeljárás új szabályai * 3 új törvény: adóigazgatási rendtartás, adózás rendje, adóhatósági végrehajtási eljárások * Ellenőrzési határidő maximalizálás * Jogorvoslati lehetőségek szűkítése * Elektronikus ügyintézés bővítése, CÉGKAPU * Bevallási tervezet őstermelőknek, adószámos magánszemélyeknek * Pótlék, bírságváltozások * Kedvezmények fellebbezésről történő lemondás esetén * Kezdő vállalkozások mentorálása * Végrehajtási eszköztár bővítése * Új adóhatósági szolgáltatások * Szakmai konzultáció - egyéni kérdések, szakszerű válaszok

Helyszín:
Danubius Hotel Arena ****

1148 Budapest Ifjúság útja 1-3.

A Danubius Hotel Aréna a Papp László Sport Aréna, a SYMA kiállítási központ, valamint a híres Puskás Ferenc Stadion (korábban Népstadion) szomszédságában fekszik. A Stadionok metróállomás (M2) közeli elhelyezkedésének köszönhetően a város bármely pontja vagy pályaudvara perceken belül elérhető.

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Parkolási lehetőség a szálloda mellett található Aréna parkolóházban P+R területen 05:00-19:00 között 350 Ft/alkalom, nem P+R területen 0:00-24:00 között 250 Ft/óra. A szálloda közelében közterületeken 265 Ft/óra.

GPS Koordináták: N 47°30'47" E 19°6'19"

Térkép | Útvonaltervezés | Google Earth Spot | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2018. január 30. (kedd) 10:00 - 15:00 óráig
Érkezés: az előadás előtt egy órával kezdődik a regisztráció
Díjak:
  • 21 900 Ft + ÁFA / fő részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 21 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén
  • 24 900 Ft + ÁFA / fő a díj, ha a www.hunder.hu weblapon jelentkeznek
  • 27 900 Ft + ÁFA / fő
  • ebéd nélküli ár 3.200 Ft + ÁFA-val kevesebb a fentieknél, ilyen irányú igényét jelezze a jelentkezésnél!

Letölthető űrlap: PDF DOC

Apróbetűs:

Ellátás: Kávé, frissítők, reggeli sütemények. Háromfogásos ebéd kb. 12.00 - 13.00 között a szálloda éttermében. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag; a reggeli sütemény, a 3 fogásos ebéd, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költséget (beleértve a reggeli sütemények, frissítők és az ebéd költségét is) a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved