Megosztás iWiW Facebook Twitter Google

Rendezvény

1808-as, 1858-as adó-és járulékbevallás, valamint a 2017 évről benyújtandó 1753-as adóbevallás

Szakmai nap ÜZLETI REGGELIVEL

Előadók:
Ajánló:

Jelentősen változik az adó- és járulékbevallás rendszere 2018-től. Résztvevőként megtudja, hogy hogyan teljesítheti szabályosan a bevallási kötelezettségét, milyen változások történtek a tavalyi évhez képest az adó megállapítás szabályaiban? Bemutatjuk a bevallások kitöltését és a bevallásokkal szemben támasztott adatszolgáltatási kötelezettségek teljesítését.

Ízelítő a tartalomból:

A 2018. évi adóváltozások fő irányai, az adózás rendjének újraszabályozása, az szja bevallás változásai * Az eSZJA rendszer továbbfejlesztése, az adóbevallási tervezet új elemei, új adózói körök bevonása (munkáltatói, kifizetői adatok jelentősége a 2017. évi adóbevallási tervezetek esetében) * A magánszemélyek 2017. évi szja-bevallási kötelezettség teljesítésével összefüggő munkáltatói, kifizetői feladatok a munkáltatói adómegállapítás kivezetését követően * Egyszerűsített foglalkoztatásból származó jövedelem igazolása * 17M30-as összesített igazolás adattartalma * Igazolás a különadóval érintett jövedelemről * Kilépő adatlap a 2018. adóévre * 2018.évi adóelőleg nyilatkozatok adattartalma * 1+1%-os rendelkező nyilatkozatokkal kapcsolatos változások * Járulék bevallások gyakorlati tapasztalatai (2017. évi adóhatósági tapasztalatok a '08-as munkáltatói és kifizetői havi járulék bevallás feldolgozásával (különös tekintettel a 2016. évi szja bevallási tervezet során szerzett tapasztalatokra) összefüggésben * Új/módosult hibavizsgálatok adózói „fogadtatása" a 1708 jelű bevallásban * 2018. évi általános változások a bevallási kötelezettség teljesítésével kapcsolatosan * A bevallások kialakítását, feldolgozásukat érintő törvényi változások hatása, fontos újdonságok (új Art., Tbj., rendeletek, stb.) * A 2018. évi járulékbevallásokhoz kapcsolódó tudnivalók * Alkalmazás minősége kódok változásai (jogviszony kódok, nyugdíjas státuszkódok) * A 1808-as bevallás vonatkozó új lapjainak, sorainak bemutatása * Szakképzési hozzájárulás bevallásának változásai * Új/módosult hibavizsgálatok a 1808 számú bevallásban * Jogviszony bejelentése és a járulék bevallás kapcsolata, a bevallás teljesítésének jelentősége, adóhatósági vizsgálata * Egyéni vállalkozók és őstermelők 2018. évi járulékbevallása (bevallás kitöltésével kapcsolatos újdonságok, gyakorlati tapasztalatok) * Helyi Iparűzési Adóbevallás (2017. évi tapasztalatok) * Szakmai konzultáció

Helyszín:
Hunguest Hotel Millennium

1089 Budapest Üllői út 94-98.

Nagyvárad tér és Népliget metróállomások között (3-as metró) található.

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Parkolás: díjköteles a Könyves Kálmán krt. - Üllői út - Nagyvárad tér - Orczy út - Kőbányai út által határolt terület. 175 Ft/óra munkanapokon 08:00-18:00 óra között, maximum 4 óra várakozási idővel.

Térkép | Útvonaltervezés | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2018. január 18. (csütörtök) 10:00 - 13:00 óráig
Érkezés: az előadás előtt egy órával kezdődik a regisztráció. Reggeli: 9:00 - 10:00 között
Díjak:
  • 18 250 Ft + ÁFA / fő (ebéd nélkül) a részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 18 250 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén (ebéd nélkül)
  • 19 750 Ft + ÁFA / fő a díj, ha a www.hunder.hu oldalon jelentkeznek (ebéd nélkül)
  • 21 250 Ft + ÁFA / fő kedvezmény nélkül (ebéd nélkül)
  • Az ebéd ára 3 200 Ft + ÁFA, melynek díját a fenti árak nem tartalmazzák. Kérje külön a megrendeléskor!

Letölthető űrlap: PDF DOC

Apróbetűs:

Ellátás: bőséges svédasztalos üzleti reggeli, kávé, tea és frissítők. Háromfogásos ebéd kb. 13.00-14.00 között a szálloda éttermében azoknak, akik ebédet is kérnek a megrendeléskor. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag; a reggeli sütemény, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költségeket (beleértve a reggeli és az ebéd költségét is) a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk tovább. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved
Intézmény akkreditációs lajstromszám: AL-2252