Megosztás iWiW Facebook Twitter Google

Rendezvény

A munkaszerződés megkötése, módosítása és a munkaviszony megszüntetése 2018

Humán ügyintézők, munkajogi szakértők,
HR és munkaügyi vezetők országos konferenciája

Előadó:
Ajánló:

Az előadás részletesen foglalkozik a munkaviszony létesítésének, módosításának, a munkaszerződés tartalmának gyakori kérdéseivel. A munkaviszony megszüntetés témaköreiből megtudhatjuk milyen formában, határidővel szüntethető meg a munkaviszony, milyen felmondási tilalmak, korlátozások érvényesülnek, mi a követendő eljárása a munkaviszony megszüntetés esetén. Várjuk rendezvényünkre tisztelettel!

Ízelítő a tartalomból:

A munkaszerződés formai kérdései: keltezés, aláírás, írásba foglalás * Sablonból dolgozzunk vagy egyéni megállapodásból? * A munkaszerződés tartalma: munkakör, munkabér, munkaidő és munkahely * Minimálbér és díjazási kérdések 2018-ban * Mire és hogyan szerződjünk? * Atipikus elemek a munkaszerződésben * Tippek a szerződés tartalmának kialakításához, 2018-as újdonságok * A munkaszerződés módosítása egyoldalúan és közös megegyezéssel * Munkáltatói jogutódlás: a kiszervezések munkajogi vonatkozásai * A munkaviszony megszüntetésének kérdései * Elválás közös megegyezéssel: fontos jogi buktatók * A felmondás és indokolása * Felmondási védelmek és hatókörük: ki védett és mitől? * Tanulságok a legújabb bírói gyakorlatból * Felmondás azonnali hatállyal * Mikor élhetünk rendkívüli felmondással? * Szakmai konzultáció - az előadás résztvevői részéről felmerült kérdések megválaszolása

Helyszín:
Hunguest Hotel Millennium

1089 Budapest Üllői út 94-98.

Nagyvárad tér és Népliget metróállomások között (3-as metró) található.

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Parkolás: díjköteles a Könyves Kálmán krt. - Üllői út - Nagyvárad tér - Orczy út - Kőbányai út által határolt terület. 175 Ft/óra munkanapokon 08:00-18:00 óra között, maximum 4 óra várakozási idővel.

Térkép | Útvonaltervezés | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2017. december 11. (hétfő) 10:00 - 15:00 óráig
Érkezés: az előadás előtt egy órával kezdődik a regisztráció
Díjak:
  • 21 900 Ft + ÁFA / fő a részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 21 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén
  • 24 900 Ft + ÁFA / fő a díj, ha a www.hunder.hu weblapon jelentkeznek
  • 27 900 Ft + ÁFA / fő
  • ebéd nélküli ár 3.200 Ft + ÁFA-val kevesebb a fentieknél, ilyen irányú igényét jelezze a jelentkezésnél!

Letölthető űrlap: PDF DOC

Apróbetűs:

Ellátás: Kávé, frissítők, reggeli sütemények. Háromfogásos ebéd kb. 12.00 - 13.00 között a szálloda éttermében. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag; a reggeli sütemény, a 3 fogásos ebéd, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költséget (beleértve a reggeli sütemények, frissítők és az ebéd költségét is) a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved
Intézmény akkreditációs lajstromszám: AL-2252