Megosztás Facebook LinkedIn

Rendezvény

Az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásaira vonatkozó igényérvényesítés folyamata

Táppénz, csecsemőgondozási díj, gyermekgondozási díj,
baleset üzemisége és baleseti táppénz

Előadó:
Ajánló:

Kifizetőhelyi ügyintézőknek, foglalkoztatóknak, könyvelőirodáknak szeretnénk az előadással segítséget nyújtani táppénz, csecsemőgondozási díj, gyermekgondozási díj, baleset üzemisége, és baleseti táppénz igényérvényesítési folyamatának ismertetésével. Fontos, hogy a foglalkoztatók tisztában legyenek azzal, hogy milyen dokumentumok tekinthetők igénynek, milyen kötelezettségeik vannak az igények átvételével és továbbításával kapcsolatban. Előadónk gyakorlati példákon keresztül mutatja be a foglalkoztatók egyéb társadalombiztosítással kapcsolatos feladatait. Várjuk Önöket tisztelettel!

Ízelítő a tartalomból:

Foglalkoztatók feladatai foglalkoztatás megkezdésekor, foglalkoztatás befejezésekor, igény benyújtásakor * Tb. kiskönyv vezetésével, kiállításával kapcsolatos tudnivalók * Mi az igény? * Az igény átvétele és továbbítása * Mi a teendő, ha nem az előírt nyomtatványon terjesztik elő az igényt? * Igényérvényesítési határidők * Foglalkoztatók jelentési kötelezettségei * Balesetek bejelentése, kivizsgálása * Jövedelemigazolás kiadása 2017-ben * Foglalkoztató és a társadalombiztosítási kifizetőhely kapcsolata * A keresőképtelenségről szóló igazolás munkajogi és társadalombiztosítási szerepe * Betegszabadság és a táppénz kapcsolata * Megtagadható-e az igény átvétele? * Mikor szükséges a terhes állományba vételről szóló orvosi igazolás * Szülési szabadság, fizetés nélküli szabadság igénylése * Foglalkoztatók regisztrációja * Foglalkoztatók ellenőrzése az igények érvényesítésével kapcsolatban * Iskolai tanulmányok befejezésének ismerete * Kölcsönbeadó és kölcsönbevevő foglalkoztató feladatai * Foglalkoztató megtérítési kötelezettsége * Méltányossági kérelmek kezelése * Kiküldött munkavállalók igényérvényesítésének szabályai * Egyszemélyes társas vállalkozások eljárása * Ügyintézési határidők * Szakmai konzultáció

Helyszín:
Danubius Hotel Arena ****

1148 Budapest Ifjúság útja 1-3.

A Danubius Hotel Aréna a Papp László Sport Aréna, a SYMA kiállítási központ, valamint a híres Puskás Ferenc Stadion (korábban Népstadion) szomszédságában fekszik. A Stadionok metróállomás (M2) közeli elhelyezkedésének köszönhetően a város bármely pontja vagy pályaudvara perceken belül elérhető.

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Parkolási lehetőség a szálloda mellett található Aréna parkolóházban P+R területen 05:00-19:00 között 350 Ft/alkalom, nem P+R területen 0:00-24:00 között 250 Ft/óra. A szálloda közelében közterületeken 265 Ft/óra.

GPS Koordináták: N 47°30'47" E 19°6'19"

Térkép | Útvonaltervezés | Google Earth Spot | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2017. november 23. (csütörtök) 10:00 - 15:00 óráig
Érkezés: az előadás előtt egy órával kezdődik a regisztráció
Díjak:
  • 21 900 Ft + ÁFA / fő részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 21 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén
  • 24 900 Ft + ÁFA / fő a díj, ha a www.hunder.hu weblapon jelentkeznek
  • 27 900 Ft + ÁFA / fő
  • ebéd nélküli ár 3.200 Ft + ÁFA-val kevesebb a fentieknél, ilyen irányú igényét jelezze a jelentkezésnél!

Letölthető űrlap: PDF DOC

Apróbetűs:

Ellátás: Kávé, frissítők, reggeli sütemények. Háromfogásos ebéd kb. 12.00 - 13.00 között a szálloda éttermében. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag; a reggeli sütemény, a 3 fogásos ebéd, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költséget (beleértve a reggeli sütemények, frissítők és az ebéd költségét is) a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved