Megosztás iWiW Facebook Twitter Google

Rendezvény

Áfa és számlázás 2018

Áfa változások, számlázás, időszerű témák 2018

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara 1 kreditpontot ad a képzésen résztvevő tagjainak!

Előadó:
Ajánló:

2018-ban változnak az áfa rendelkezései és az ehhez kapcsolódó számlázási teendők. Előadónk A-Z-ig ismerteti azokat a szabályokat, amelyek alapján Önnek 2018-tól dolgoznia kell. Várjuk rendezvényünkre tisztelettel!

Ízelítő a tartalomból:

Számlák online bekötése * Mely számlák tekintetében kell jelenteni? * Van-e lehetőség minden számlánál jelenteni? * Újdonság: megjelent a számlázó programok online bekötésével összefüggő rendelet tervezete * Kik és milyen számlák tekintetében kötelezettek online jelentésre? * Hogyan működik majd a rendszer? * Mikor lesz lehetőség halasztott adatszolgáltatásra? * Melyek a kötelezően jelentendő és melyek az opciós adatok? * A számla adóhatósági ellenőrzési kódja * Mit jelent a tesztidőszak? * Mi az összefüggés a belföldi összesítő jelentéssel? * Belföldi összesítő jelentés értékhatárának leszállítása * Kikre és milyen számlákra vonatkozik? * Melyek a konkrét szabályok? * Mikor kell tételesen és mikor összevontan jelenteni? * Mi a kötelező adattartalom? * Hogyan kell kezelni az előleget, a részteljesítést, gyűjtőszámlát? * A számlakorrekciókról hogyan kell jelenteni? * Különbségek a kimenő és a bejövő számlákra vonatkozó jelentéstételei kötelezettségben * Adómérték csökkenések * Étkezőhelyi vendéglátásban az ételforgalom 5%-ra csökken * Mely feltételek szerint lehet alkalmazni? * Mit jelent az, hogy szolgáltatásnak kell lennie, hogyan minősül a házhozszállítás, elvitel? * Melyek tartoznak a megadott KSH besorolási szám alá? * Mit jelent az a feltétel, hogy melegkonyha? * A menük minősítése * A helyben készített fogalom jelentése * Átmeneti szabályok * Az internet szolgáltatás áfa kulcsának csökkenése 5 %-ra * Mely ügyletekre terjed ki? * Mi az, hogy csomagkapcsolt? * Melyek az átmeneti rendelkezések? * Új szabályozás az elektronikus archiválás és számlázás terén * Hogyan lehet elektronikusan számlázni? * A PDF-ben kiállított számla szabályos-e * Melyek az archiválás szabályai? * Az áfára vonatkozó eljárási szabályok beépítése az Áfa törvénybe az Art újrakodifikálása kapcsán * Időszerű témák * Az elektronikus felületeken szálláskiadók, ingó értékesítők áfa kezelése * Az ingyenes ügyletek áfa kezelése * Az ingatlan fogalmával kapcsolatos változások, értelmezések - ingatlan fogalma, építési telek fogalma, lakóingatlan fogalma, félkész és új ingatlan fogalma, ingatlan bérbeadás és értékesítés * Az áfa levonási jog érvényesítésének szabályai, korlátai és a szerződéses partner ellenőrzése körében teendő, a NAV által előírt lépésekª Szakmai konzultáció

Helyszín:
Hunguest Hotel Millennium

1089 Budapest Üllői út 94-98.

Nagyvárad tér és Népliget metróállomások között (3-as metró) található.

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Parkolás: díjköteles a Könyves Kálmán krt. - Üllői út - Nagyvárad tér - Orczy út - Kőbányai út által határolt terület. 175 Ft/óra munkanapokon 08:00-18:00 óra között, maximum 4 óra várakozási idővel.

Térkép | Útvonaltervezés | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2017. november 13. (hétfő) 10:00 - 16:00 óráig
Érkezés: az előadás előtt egy órával kezdődik a regisztráció
Díjak:
  • 21 900 Ft + ÁFA / fő a részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 21 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén
  • 24 900 Ft + ÁFA / fő a díj, ha a www.hunder.hu weblapon jelentkeznek
  • 27 900 Ft + ÁFA / fő
  • ebéd nélküli ár 3.200 Ft + ÁFA-val kevesebb a fentieknél, ilyen irányú igényét jelezze a jelentkezésnél!

Letölthető űrlap: PDF DOC

Apróbetűs:

Ellátás: Kávé, frissítők, reggeli sütemények. Háromfogásos ebéd kb. 12.00 - 13.00 között a szálloda éttermében. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag; a reggeli sütemény, a 3 fogásos ebéd, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költséget (beleértve a reggeli sütemények, frissítők és az ebéd költségét is) a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved
Intézmény akkreditációs lajstromszám: AL-2252