Megosztás iWiW Facebook Twitter Google

Rendezvény

Közoktatási Szakmai Nap

Törvényi változások – Munkajogi kérdések - Intézményi struktúra – Szakképzés

Előadók:
Ajánló:

A 2017/18-as tanév sok újdonságot tartogat a oktatási intézmények számára. Jelentősen változik a jogi szabályozás, hiszen 2017. május 31-én elfogadta a Parlament a „2017. évi LXX. törvényt az oktatás szabályozására vonatkozó és egyes kapcsolódó törvények módosításáról”. A munkáltatói jogkörök egy részének gyakorlásával megbízott intézményvezetők általában a köznevelési törvényt tartják szem előtt, pedig a pedagógusok jogviszonyára emellett alkalmazni kell nem csupán a közalkalmazotti törvényt, hanem a Munka Törvénykönyve szabályait is. Mindez különösen a munkaidővel kapcsolatos rendelkezéseknél fontos. A volt KLIK-et érintő, 2017. január 1-jei munkáltatói jogutódlást követően egy évig lehet érvényben a KLIK kollektív szerződése. Sok kérdést vet fel az intézményrendszer új struktúrája, a szakképzési centrumok megalakulása is. Előadóink első kézből, a jogalkotásból hozzák a legaktuálisabb információkat!

Ízelítő a tartalomból:

Köznevelést érintő jogszabály-változások, tanév rendje 2017/2018 * Az elmúlt időszak jogszabályi változásai a köznevelésben, különös tekintettel a soron következő tanévben hatályba lépő módosításokra: köznevelésről szóló törvény, 20/2012. EMMI rendelet * Pedagógus előmeneteli rendszer * A fegyelmi eljárás változásaitól a külföldi iskolai kirándulások szervezéséig *     Mire kell figyelni a következő tanévben, melyek a gyakori jogértelmezési kérdések, problémák * Köznevelési intézményben foglalkoztatottak speciális munkajogi kérdései * Pedagógusok és más köznevelési intézményben foglalkoztatottak speciális munkajogi kérdései * Pedagógus előmeneteli rendszer („életpálya") szerinti besorolás, minősítés * Pedagógus-munkakör képesítési előírásai * Mik az új kollektív szabályozás megkötésének jogi lehetőségei 2018. január 1. után? * A fenntartói és intézményi együttműködés új struktúrája * A szakképzési centrumok megalakítása, felépítése, működése * Az új struktúra és a tagintézmények önállóságának szerepe * Fejlesztési lehetőségek a szakképzésben * Aktualitások az iskolai rendszerű szakképzésben * Mit tesz a szakképzési rendszer a gazdaság igényeihez igazodó képzett munkaerő biztosítása érdekében? * Mit nyújtanak az országos lefedettséggel működő szakképzési centrumok a vállalatoknak és a képzésekre nyitottak számára? * Hogyan teremtenek hidat a centrumok a szereplők egymásra találásában? * Szakmai konzultáció

Helyszín:
Hotel Hungaria City Center **** (Grand Hotel)

1074 Budapest Rákóczi út 90.

Az M2-es metróállomás Keleti Pályaudvar megállójától 2 percre.

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Parkolási lehetőség: A szálloda fizetős parkolójában (420 Ft/óra). További fizetős parkolóházak találhatóak az Alsó erősor és a Szövetség utcákban (450 Ft/óra).

Térkép | Útvonaltervezés | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2017. szeptember 19. (kedd) 10:00 - 15:00 óráig
Érkezés: az előadás előtt fél órával kezdődik a regisztráció
Díjak:
  • 21 140 Ft + ÁFA / fő a részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 18 150 Ft + ÁFA / fő a díj egy intézménytől több résztvevő esetén
  • 27 120 Ft + ÁFA / fő a díj a www.hunder.hu weblapon online jelentkezőknek
  • 33 100 Ft + ÁFA / fő
  • ebéd nélküli ár 3.200 Ft + ÁFA-val kevesebb a fentieknél, ilyen irányú igényét jelezze a jelentkezésnél!

Letölthető űrlap: PDF DOC

Apróbetűs:

Ellátás: Kávé, frissítők, reggeli sütemények. Háromfogásos ebéd kb. 12.45 - 13.45 között a szálloda éttermében. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag; a reggeli sütemény, a 3 fogásos ebéd, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költséget (beleértve a reggeli sütemények, frissítők és az ebéd költségét is) a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő. A konferencia a System Mediával közösen kerül megszervezésre és lebonyolításra.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved
Intézmény akkreditációs lajstromszám: AL-2252