Megosztás Facebook LinkedIn

Rendezvény

Bérszámfejtők Évközi Konferenciája

Bérszámfejtők, tb ügyintézők, szakértők, bér- és munkaügyi vezetők
országos szakmai konferenciája

Előadók:
Ajánló:

Előadóink ismertetik Önökkel az évközi aktualitásokat, változásokat és válaszolnak az ezzel kapcsolatosan felmerülő kérdéseikre. Részletesen kitérnek az aktuális szabályokra, segítik elkerülni a gyakran előforduló vagy éppen kritikus hibákat.

Ízelítő a tartalomból:

Szja változások, aktualitások * Iskolarendszerű képzés fogalma * Közös tulajdon hasznosítása és a költségelszámolás * A mobilitási lakhatási támogatás változásai * A szakképző iskolai tanulóknak természetben adott egyes juttatások adókötelezettsége * A saját számlás fuvarozás és a közteher nélkül adható napidíj * A saját tulajdonúnak minősülő gépjármű * Egyéb aktualitások 2017 * Tb, járulék változások, aktualitások * A foglalkoztatáshoz kapcsolódó közteherfizetés aktualitása (járulék, szociális hozzájárulási adó, egészségügyi hozzájárulás) * A közérdekű nyugdíjas szövetkezet, a nyugdíjasok foglalkoztatásának alternatív módja * Az ingatlan bérbeadásból származó jövedelem eho kötelezettségének változása * Vállalkozókat érintő új szabályok a szociális hozzájárulási adóban * A szociális hozzájárulási adóból érvényesíthető kedvezmények, korlátozások * Egészségbiztosítás pénzbeli ellátásai * Egészségbiztosítás pénzbeli ellátásai 2017 * Előlegre vonatkozó változások * Igényérvényesítéshez kapcsolódó kiegészítő szabályozás * Biztosítási idők összeszámítása * Csecsemőgondozási díj jogosultsági feltételeinek pontosítása * Gyermekgondozási díj jogosultsági feltételeinek pontosítása * Táppénzre való jogosultság idejének meghatározása * Táppénz kedvezményszabály változása * Jogalap nélküli kifizetések módosítása * Gyermekápolási táppénzre vonatkozó egységes szabályozás * Munkajogi aktualitások * Minimálbér és garantált bérminimum 2017 * Felmondási védelem - pár változó szabály * Napi pihenőidő: új szabály január 1-jével * Iskolaszövetkezeti munkaviszony helyett tagi munkavégzés: mit jelent megrendelői szempontból? * A fizetett szabadsággal kapcsolatos aktuális kérdések * Szakmai konzultáció - egyéni kérdések megválaszolása

Helyszín:
Danubius Hotel Arena ****

1148 Budapest Ifjúság útja 1-3.

A Danubius Hotel Aréna a Papp László Sport Aréna, a SYMA kiállítási központ, valamint a híres Puskás Ferenc Stadion (korábban Népstadion) szomszédságában fekszik. A Stadionok metróállomás (M2) közeli elhelyezkedésének köszönhetően a város bármely pontja vagy pályaudvara perceken belül elérhető.

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Parkolási lehetőség a szálloda mellett található Aréna parkolóházban P+R területen 05:00-19:00 között 350 Ft/alkalom, nem P+R területen 0:00-24:00 között 250 Ft/óra. A szálloda közelében közterületeken 265 Ft/óra.

GPS Koordináták: N 47°30'47" E 19°6'19"

Térkép | Útvonaltervezés | Google Earth Spot | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2017. június 21. (szerda) 10:00 - 16:00 óráig
Érkezés: az előadás előtt egy órával kezdődik a regisztráció
Díjak:
  • 21 900 Ft + ÁFA / fő részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 23 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén
  • 23 900 Ft + ÁFA / fő a díj, ha a www.hunder.hu weblapon jelentkeznek
  • 25 900 Ft + ÁFA / fő
  • ebéd nélküli ár 3.000 Ft + ÁFA-val kevesebb a fentieknél, ilyen irányú igényét jelezze a jelentkezésnél!

Letölthető űrlap: PDF DOC

Apróbetűs:

Ellátás: Kávé, frissítők, reggeli sütemények. Háromfogásos ebéd kb. 12.00 - 13.00 között a szálloda éttermében. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag; a reggeli sütemény, a 3 fogásos ebéd, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költséget (beleértve a reggeli sütemények, frissítők és az ebéd költségét is) a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved