Megosztás iWiW Facebook Twitter Google

Rendezvény

Elektronikus számlázás 2017

Gyors, költségkímélő, egyszerű és biztonságos

.KREDITPONT: A Magyar Könyvvizsgálói Kamara 1 kreditpontot ad a képzésen résztvevő tagjainak!

Előadó:
Ajánló:

Előadónk, a NAV ismert szakértője, Czöndör Szabolcs bemutatja az elektronikus számlázás szabályait is érintő 2017-es változásokat. Számos gyakorlati példával nyújt segítséget Önnek az elektronikus számlázáshoz, a papíralapú számlák elektronikus formában történő megőrzéséhez, az aktuális jogszabályi rendelkezések megismeréséhez. A konferencia az elektronikus számlázáson kívül foglalkozik a számlázási rendszerekkel kapcsolatos változásokkal, valamint a 2017-ben várható további változásokkal (pl. számla online adatszolgáltatása). Jöjjön el szakmai konferenciánkra, ismerje meg az adóhivatal ellenőrzési gyakorlatát. Várjuk rendezvényünkre tisztelettel!

Ízelítő a tartalomból:

Elektronikus számlázás kialakult gyakorlata és buktatói * Elektronikus számlázási rendszer modellek * Elektronikus számla gyakorlati megvalósítása és a jogszabályi keretek * Az elektronikus számlázás közösségi és magyar szabályozása közötti eltérések * Számlázási rendszert érintő változások * Papíralapú dokumentumok elektronikus megőrzése - jogszabályi háttere és gyakorlata * Elektronikus másodpéldányok kezelése * Elektronikus nyugta szabályai * Bizonylatolási rendszer kialakításának gyakorlati szempontjai * Külföldi elektronikus számlák kezelésének kérdései * 2017-ben várható változások a számlázási rendszerekkel kapcsolatban * Online adatszolgáltatás kérdései * Adóhivatali ellenőrzés gyakorlata * Ellenőrzési esettanulmányok: gyakori hibák az elektronikus számlázási rendszer kialakításában * Hogyan készüljünk fel az elektronikus számla adóhivatali ellenőrzésére? * Gazdasági környezet, informatikai rendszer, számlázó program és számlázó rendszer vizsgálata * Szakmai konzultáció - az előadás résztvevői részéről felmerült kérdések megválaszolása

Helyszín:
ibis Styles Budapest Center

1074 Budapest Rákóczi út 58.

Az ibis Styles Budapest Center Budapest pesti oldalán, félúton a Duna és a Keleti pályaudvar között, a Blaha Lujza tértől 1 percre, a Rákóczi úton található. Tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, a 2-es Metró, 4-es és 6-os villamosok, 7-es, 173-as, 78-as, 5-ös buszok megállói közel találhatóak.

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Parkolási lehetőségek:

- OSVÁT  utcai  Mercure  parkoló (behajtás az  Osvát  utcába  a Dohány  utcából,  az  Erzsébet  körút  felől.  A parkoló  BAL oldalt található)
- NOVOTEL  Centrum  VIP  parkoló  a  CSOKONAI  utcában  található (behajtás  a  Blaha  Lujza  tér után, a  Keleti  felé  az  első  kereszt  utca  a  Csokonai utca)
- Parkolóház  a Blaha  Lujza  téren  a  CORVIN  ÁRUHÁZ  és  az  EUROPEUM  üzletközpontnál
A parkolók díjai különbözőek, legkedvezőbb az egyéni, a helyszínen történő fizetés.

Térkép | Útvonaltervezés | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2017. június 14. (szerda) 10:00 - 15:00 óráig
Érkezés: az előadás előtt egy órával kezdődik a regisztráció
Díjak:
  • 21 900 Ft + ÁFA / fő a részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 23 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén
  • 23 900 Ft + ÁFA / fő a díj, ha a www.hunder.hu weblapon jelentkeznek
  • 25 900 Ft + ÁFA / fő
  • ebéd nélküli ár 3.000 Ft + ÁFA-val kevesebb a fentieknél, ilyen irányú igényét jelezze a jelentkezésnél!

Letölthető űrlap: PDF DOC

Apróbetűs:

Ellátás: Kávé, frissítők, reggeli sütemények. Háromfogásos ebéd kb. 12.00 - 13.00 között a szálloda éttermében. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag; a reggeli sütemény, a 3 fogásos ebéd, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költséget (beleértve a reggeli sütemények, frissítők és az ebéd költségét is) a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved
Intézmény akkreditációs lajstromszám: AL-2252