Megosztás iWiW Facebook Twitter Google

Rendezvény

Áfa és számlázás 2017 konferencia

A témakörök megértését releváns példákon keresztül mutatja be előadónk

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara 1 kreditpontot ad a képzésen résztvevő tagjainak!

Előadó:
Ajánló:

A 2017-es év legfontosabb áfa és számlázási témáit gyűjtötte egy csokorba szakértő előadónk, átfogó és gyakorlatias előadásában végigvezeti Önöket azokon a szabályokon, amelyeket 2017-ben alkalmazniuk kell.

Ízelítő a tartalomból:

Áfa tv. 2017. évi változásai * Kedvezményes áfa-kulcsok * Adómérték-csökkentések * Adómérték-csökkenés az étkezőhelyi szolgáltatásnál és az Internet-hozzáférési szolgáltatásnál * Új kötelezettség minden áfa alanynál: a szerződéses partner ellenőrzési mechanizmus * Mit vár el az adóhatóság a bejövő számláknál és a kimenő számláknál? * Mivel küszöbölhető ki a fiktív számlák befogadása * Az időszaki elszámolás (folyamatosan teljesített) ügyletek gyakorlati alkalmazási problémái * Mikor fordul elő az előleg számla és hogyan lehet kiküszöbölni? * Hogyan kell számlázni, ha a folyamatos teljesítésű ügylet egyben fordított adózású is? * A folyamatos teljesítés és a pénzforgalmi adózás * Hogyan kell kezelni az utólagos helyesbítéseket, pótlólagos kiszámlázásokat a folyamatos teljesítésű számláknál? * Bérleti díj és közüzemi költség kiszámlázása külön számlán - gyakorlati példák * Az ingyenes ügyletekről minden - adókötelezettség feltételei, a mentesülés feltételei, bizonylatolás, adóalap, adóösszeg, 100%-os engedmény, értékesítéshez adott ingyen termék, szolgáltatás, dolgozóknak ingyen vagy áron alul adott juttatások * Számlázási szabályok * Belföld/Külföld * Előleg, foglaló, óvadék, kártérítés, kártalanítás, kötbér, bánatpénz, kompenzálás, csere ügylet kezelése, számlázása * A számla adattartalmát érintő módosítás * Mikor kötelező a vevő adószáma? * Valósidejű adatszolgáltatás bevezetése a számlázó programokkal előállított számlák esetében * Számlakorrekciók, meghiúsulások, visszáruk, visszaszámlázások, költségátterhelések, jóváírások helyes kezelése az áfában * Újdonságok az ingatlan áfában * Új EU-s ingatlan fogalom és következményei * Ingatlannal kapcsolatos megváltozott szabályok * A levonási jog gyakorlása - személyi, tárgyi, tartalmi feltételek * Meddig terjed a felelősség a számla hibájáért? - EUB jogesetek, Kúria álláspontok * A személygépkocsi áfája (beszerzés, építés, lízing, bérbeadás, bérbevétel, levonási tilalmak és mentesülések, arányosítás, továbbértékesítés, tárgyi eszköz, cégautó, stb.) * Teljesítési hely szabályok - Milyen feltételekkel számlázhatunk áfa nélkül külföldinek szolgáltatást? * Melyek a feltételek, ha terméket szeretnénk áfa nélkül számlázni? * e-ÁFA - Elektronikus számla és számla PDF-ben, online pénztárgép, EKÁER, online számlázás, kezelőszemélyzet nélküli automaták, elektronikus szolgáltatások határon átnyúlóan * Szakmai konzultáció

Helyszín:
Danubius Hotel Arena ****

1148 Budapest Ifjúság útja 1-3.

A Danubius Hotel Aréna a Papp László Sport Aréna, a SYMA kiállítási központ, valamint a híres Puskás Ferenc Stadion (korábban Népstadion) szomszédságában fekszik. A Stadionok metróállomás (M2) közeli elhelyezkedésének köszönhetően a város bármely pontja vagy pályaudvara perceken belül elérhető.

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Parkolási lehetőség a szálloda mellett található Aréna parkolóházban P+R területen 07:00-19:00 között 350 Ft/alkalom, nem P+R területen 0:00-24:00 között 200 Ft/óra.

GPS Koordináták: N 47°30'47" E 19°6'19"

Térkép | Útvonaltervezés | Google Earth Spot | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2017. január 24. (kedd) 10:00 - 15:00 óráig
Érkezés: az előadás előtt egy órával kezdődik a regisztráció
Díjak:
  • 20 900 Ft + ÁFA / fő a részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 23 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén
  • 23 900 Ft + ÁFA / fő a díj, ha a www.hunder.hu weblapon jelentkeznek
  • 25 900 Ft + ÁFA / fő
  • ebéd nélküli ár 3.000 Ft + ÁFA-val kevesebb a fentieknél, ilyen irányú igényét jelezze a jelentkezésnél!

Letölthető űrlap: PDF DOC

Apróbetűs:

Ellátás: Kávé, frissítők, reggeli sütemények. Háromfogásos ebéd kb. 12.00 - 13.00 között a szálloda éttermében. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag; a reggeli sütemény, a 3 fogásos ebéd, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költséget (beleértve a reggeli sütemények, frissítők és az ebéd költségét is) a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved
Intézmény akkreditációs lajstromszám: AL-2252