Megosztás iWiW Facebook Twitter Google

Rendezvény

1708-as, 1758-as adó-és járulékbevallás, valamint a 2016 évről benyújtandó 1653-as adóbevallás

Szakmai nap üzleti reggelivel

Előadók:
Ajánló:

Jelentősen változik az adó- és járulékbevallás rendszere 2017-től. Résztvevőként megtudja, hogy hogyan teljesítheti szabályosan a bevallási kötelezettségét, milyen változások történtek a tavalyi évhez képest az adó megállapítás szabályaiban? Bemutatjuk a bevallások kitöltését és a bevallásokkal szemben támasztott adatszolgáltatási kötelezettségek teljesítését. Tájékoztatást és segítséget kap arra, hogy szabályosan végezze el a 1708-as és 1653-as bevallással kapcsolatos teendőit. Várjuk Önöket tisztelettel!

Ízelítő a tartalomból:

Járulék bevallások 2017. évi változásai, az „új szja koncepcióval" kapcsolatos munkáltatói feladatok * A járulék bevallások gyakorlati tapasztalatai * 2016. évi adóhatósági tapasztalatok a '08-as munkáltatói és kifizetői havi járulék bevallás feldolgozásával összefüggésben (különös tekintettel az szja adatokra) * 2017. évi változások a bevallási kötelezettség teljesítésével kapcsolatosan * A bevallások kialakítását, feldolgozásukat érintő törvényi változásokról röviden (Art., Tbj., Szja, rendeletek, stb.) * Szolgáltató adóhatóság * 2017. évi munkáltatói járulékbevallásokhoz kapcsolódó tudnivalók * Egyszerűsített foglalkozás és a szakképzési hozzájárulás bevallásának változásai * Eltérő időszaki kifizetések bevallása évváltáskor, cafeteria (és Eho) változások hatása a járulék bevallásra * Családi kedvezményekhez kapcsolódóan a kitöltést érintő fontos változások, a módosult első házasok kedvezményének hatása * Jogviszony bejelentése és a járulék bevallás kapcsolata, a bevallás teljesítésének jelentősége, adóhatósági vizsgálata * Egyéni vállalkozók és őstermelők 2017. évi járulékbevallása * A bevallás kitöltésével kapcsolatos újdonságok, gyakorlati tapasztalatok * Őstermelőket érintő fontos változások a bevallások befogadásával kapcsolatosa * Kontroll adatszolgáltatások * 2016. évi szja bevallásokkal kapcsolatos változások, a munkáltatói igazolás, elszámolás * Személyi jövedelemadózás rendszerének átalakítása a jogszabályi változások tükrében * Adóhatóság szolgáltató tevékenységének erősítése * Adóbevallási tervezettel kapcsolatos eljárás (rendszer ismertetése, tudnivalók, teendők) * Kommunikációs csatornák (ügyfélkapu használatával könnyebb ügyintézés, folyamatos kommunikáció) * Kérelem az adóbevallási tervezet papír alapon történő megküldésére (sms és egyéb lehetőségek) * A 2016. évi személyi jövedelemadó bevallás változásai * A 2016. évi személyi jövedelemadó bevallás kialakítását érintő törvényi változások (Art, Szja, Ekho stb.) * Képi változások (16SZJA nyomtatvány) * Márciustól egyszerűen kezelhető új internetes bevallás-kitöltő felület * Munkáltatók, kifizetők szerepe az szja rendszerben * Munkáltató, kifizető összesített igazolása a 2016. évi szja bevalláshoz * Munkáltatói adómegállapítás * Szakmai konzultáció

Helyszín:
ibis Styles Budapest Center

1074 Budapest Rákóczi út 58.

Az ibis Styles Budapest Center Budapest pesti oldalán, félúton a Duna és a Keleti pályaudvar között, a Blaha Lujza tértől 1 percre, a Rákóczi úton található. Tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, a 2-es Metró, 4-es és 6-os villamosok, 7-es, 173-as, 78-as, 5-ös buszok megállói közel találhatóak.

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Parkolási lehetőségek:

- OSVÁT  utcai  Mercure  parkoló (behajtás az  Osvát  utcába  a Dohány  utcából,  az  Erzsébet  körút  felől.  A parkoló  BAL oldalt található)
- NOVOTEL  Centrum  VIP  parkoló  a  CSOKONAI  utcában  található (behajtás  a  Blaha  Lujza  tér után, a  Keleti  felé  az  első  kereszt  utca  a  Csokonai utca)
- Parkolóház  a Blaha  Lujza  téren  a  CORVIN  ÁRUHÁZ  és  az  EUROPEUM  üzletközpontnál
A parkolók díjai különbözőek, legkedvezőbb az egyéni, a helyszínen történő fizetés.

Térkép | Útvonaltervezés | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2017. január 17. (kedd) 10:00 - 13:00 óráig
Érkezés: az előadás előtt egy órával kezdődik a regisztráció. Reggeli: 9:00 - 10:00 között
Díjak:
  • 17 750 Ft + ÁFA / fő (ebéd nélkül) a részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 18 750 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén (ebéd nélkül)
  • 18 750 Ft + ÁFA / fő a díj, ha a www.hunder.hu oldalon jelentkeznek (ebéd nélkül)
  • 19 750 Ft + ÁFA / fő kedvezmény nélkül (ebéd nélkül)
  • Az ebéd ára 3 800 Ft + ÁFA, melynek díját a fenti árak nem tartalmazzák. Kérje külön a megrendeléskor!

Letölthető űrlap: PDF DOC

Apróbetűs:

Ellátás: bőséges svédasztalos üzleti reggeli, kávé, tea és frissítők. Háromfogásos ebéd kb. 13.00-14.00 között a szálloda éttermében azoknak, akik ebédet is kérnek a megrendeléskor. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag; a reggeli sütemény, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költségeket (beleértve a reggeli és az ebéd költségét is) a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk tovább. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved
Intézmény akkreditációs lajstromszám: AL-2252