Megosztás Facebook LinkedIn

Rendezvény

Adóváltozások 2016-2017 - ART, TAO, ÁFA, SZJA

Adózási, könyvelési, pénzügyi és gazdasági szakemberek és vezetők országos konferenciája

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara 1 kreditpontot ad a képzésen résztvevő tagjainak

Előadók:
Ajánló:

Átfogó adónapunkon előadóink ismertetik Önökkel az évközben elfogadott adóváltozásokat és válaszolnak az ezzel kapcsolatosan felmerülő kérdéseikre. Szakértőink közvetlen, közérthető előadásai megkönnyítik az új feladatok megértését, gyakorlati segítséget adnak a megváltozott szabályok feldolgozásában!

Ízelítő a tartalomból:

ART változások * Az adóeljárás 2016. évközi változásai * Az adózói minősítés új szabályai * Adószám felfüggesztés, törlés újdonságai * Szigorítások az EKAER rendszerben * Egyszerűsítések az adóvégrehajtási eljárásban * Egyéb fontos változások * SZJA változások * Szja évközi változások és aktualitások * Kiküldetés, kirendelés új fogalma * Távmunka végzés során a munkába járás * Adóelőleg nyilatkozattal kapcsolatos változások * Duális képzésben résztvevők juttatásainak adókötelezettsége * Kifizetőt terhelő adóköteles és adómentes juttatások 2017. évi elfogadott változásai * Értékhatár alakulása * Megszűnő elemek, új elemek - óvodai ellátás, mobilitási célú lakhatási támogatás * Cafeteria-rendszerek átalakítása * Nyugdíjbiztosítási kedvezmények pontosítása * ÁFA változások * ÁFA aktualitások * Időszakos elszámolási ügyletek teljesítési időpontjai * Adómérték alkalmazása ingatlanok esetében * Adómérték csökkentések * Számla adattartalmát érintő módosítás * Valósidejű adatszolgáltatás bevezetése a számla adattartalmáról * TAO változások * A társasági adó 2016-os évközi változásai, illetve a 2017-es módosítások * A jogdíjkedvezmények-szigorítása a 2016. június 30-án követően nyilvántartásba vett immateriális jószágra * Új adóalap-kedvezmények a társasági adóban 2016-tól, illetve 2017-től * Megszűnő felső határ a KKV-k beruházási adóalap-kedvezménye vonatkozásában * Kisajátításon realizált nyereség adómentessége * Műemlék-felújítás kedvezménye * Mobilitási célú lakhatási támogatás kezelése * A növekedési adóhitel szabályainak pontosítása * A hitel teljes összegéig igénybe-vehető KKV adókedvezmény * A progresszív mentesítés alkalmazása * A látvány-csapatsport támogatási módjait érintő változások, mentesülés az igazolás megküldése alól az adó-felajánlás esetén * Az ingyenes juttatások kezelése * Veszteségelhatárolás K+F után érvényesíthető szocho kedvezmény esetén * A behajtási költségátalány kezelése 2016-ban * Egyéb várható változások * Szakmai konzultáció - egyéni kérdések megválaszolása

Helyszín:
Danubius Hotel Arena ****

1148 Budapest Ifjúság útja 1-3.

A Danubius Hotel Aréna a Papp László Sport Aréna, a SYMA kiállítási központ, valamint a híres Puskás Ferenc Stadion (korábban Népstadion) szomszédságában fekszik. A Stadionok metróállomás (M2) közeli elhelyezkedésének köszönhetően a város bármely pontja vagy pályaudvara perceken belül elérhető.

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Parkolási lehetőség a szálloda mellett található Aréna parkolóházban P+R területen 05:00-19:00 között 350 Ft/alkalom, nem P+R területen 0:00-24:00 között 250 Ft/óra. A szálloda közelében közterületeken 265 Ft/óra.

GPS Koordináták: N 47°30'47" E 19°6'19"

Térkép | Útvonaltervezés | Google Earth Spot | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2016. október 24. (hétfő) 10:00 - 16:00 óráig
Érkezés: az előadás előtt egy órával kezdődik a regisztráció
Díjak:
  • 20 900 Ft + ÁFA / fő részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 22 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén
  • 22 900 Ft + ÁFA / fő a díj, ha a www.hunder.hu weblapon jelentkeznek
  • 24 900 Ft + ÁFA / fő
  • ebéd nélküli ár 3.000 Ft + ÁFA-val kevesebb a fentieknél, ilyen irányú igényét jelezze a jelentkezésnél!

Letölthető űrlap: PDF DOC

Apróbetűs:

Ellátás: Kávé, frissítők, reggeli sütemények. Háromfogásos ebéd kb. 12.30 - 13.30 között a szálloda éttermében. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag; a reggeli sütemény, a 3 fogásos ebéd, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költséget (beleértve a reggeli sütemények, frissítők és az ebéd költségét is) a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved