Megosztás Facebook LinkedIn

Rendezvény

Foglalkoztatók és kifizetőhelyek feladata üzemi baleset esetén és a kapcsolódó munkajogi szabályok

Munkabalesetek, üzemi balesetek, úti balesetek megkülönböztetése
2016. október 27. (csütörtök) 10:00-15:00

Előadók:
Ajánló:

Kifizetőhelyi ügyintézőknek, foglalkoztatóknak, könyvelőirodáknak szeretnénk az előadással segítséget nyújtani a balesetek kivizsgálásában, valamint azok üzemiségének elbírálásában. Fontos, hogy a foglalkoztatók tisztában legyenek azzal, hogy mitől válik üzemi balesetté a munkavégzés közben, vagy munkába, illetve munkából hazafele menet előforduló baleset, illetve mit tehetnek azért, hogy megóvják munkavállalóikat a munkavégzés közbeni balesetektől. Előadónk ismerteti az új szabályokat, valamint gyakorlati példákon keresztül mutatja be a munkavégzés közben, vagy azzal összefüggésben előforduló balesetek kivizsgálásának különböző eseteit.

Ízelítő a tartalomból:

A sérülten kívül kik lehetnek a baleset kivizsgálásnak szereplői? * Baleset bekövetkezésekor milyen kötelezettségek terhelik a munkavállalót és a foglalkoztatót * Munkabaleset - üzemi baleset kapcsolata * A baleset üzemiségének kivizsgálása * Hogyan kapcsolódik a foglalkozási megbetegedés az üzemi balesethez? * Különböző szakmákban hogyan tudjuk megkülönböztetni a munkabalesetet az úti balesettől?ª Meddig terjed a munkáltató feladata a baleset kivizsgálásában? * Ki és mikor dönt a baleset üzemiségéről? * Hol kereshetjük az egyszeri külső hatást? * Táppénz - táppénzelőleg - baleseti táppénz - baleseti táppénzelőleg megállapításának esetei * Illetékességi szabályok változásai * A sorsszerűen és belső indíttatásból bekövetkező balesetek * Mikor nem lehet a balesetet üzemi balesetnek elismerni? * Mikor nem jár baleseti táppénz? * Nyilvántartások vezetése * Kapcsolódó EU-s és munkajogi szabályok * Munkáltatói kárfelelősség üzemi baleset esetén * A munkáltató objektív kártérítési felelőssége * Mely károk függenek össze a munkaviszonnyal? * Amikor a munkáltató kimentheti magát * Az ellenőrzési kör és az elháríthatatlan magatartás értelmezése * A meg nem térítendő károk köre * Az előreláthatósági klauzula gyakorlati jelentősége * A károk típusai * Szakmai konzultáció, illetve az előadáson feltett résztvevői kérdések megválaszolása

Helyszín:
Gundel Étterem

1146 Budapest Gundel Károly út 4.

Megközelíthető a 72-es trolibusszal, vagy a kis földalattival (Hősök tere megálló).

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Térkép | Útvonaltervezés | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2016. október 27. (csütörtök) 10:00 - 15:00 óráig
Érkezés: az előadás előtt egy órával kezdődik a regisztráció
Díjak:
  • 20 900 Ft + ÁFA / fő részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 22 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén
  • 22 900 Ft + ÁFA / fő a díj, ha a www.hunder.hu weblapon jelentkeznek
  • 24 900 Ft + ÁFA / fő
  • ebéd nélküli ár 3.000 Ft + ÁFA-val kevesebb a fentieknél, ilyen irányú igényét jelezze a jelentkezésnél!

Letölthető űrlap: PDF DOC

Apróbetűs:

Ellátás: Kávé, frissítők, reggeli sütemények. Háromfogásos ebéd kb. 12.30 - 13.30 között a szálloda éttermében. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag; a reggeli sütemény, a 3 fogásos ebéd, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költséget (beleértve a reggeli sütemények, frissítők és az ebéd költségét is) a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved