Megosztás Facebook LinkedIn

Rendezvény

Kifizetőhelyek társadalombiztosítási és hatósági eljárása az ellátások igénylésénél

Bérszámfejtők, tb ügyintézők, szakértők, bér- és munkaügyi vezetők
országos szakmai konferenciája

Előadók:
Ajánló:

Az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak igényérvényesítése során fontos, hogy a foglalkoztató, a kifizetőhelyi ügyintéző a társadalombiztosítási eljárások mellett ismerje és alkalmazni tudja a hatósági eljárásokra vonatkozó szabályokat is. Előadóink a pénzbeli ellátásokhoz kapcsolódó 4-5 konkrét példán keresztül bemutatják: az ügyintézési határidők számítását, a hiánypótlás, a belföldi jogsegély, a tanúmeghallgatás folyamatát. Határozatmintákon keresztül nyújtanak segítséget, hogy milyen esetekben kell a döntéseket: kijavítani, kiegészíteni, módosítani, visszavonni. Rendhagyó előadásunk során két előadónk együtt ismerteti az igényérvényesítés folyamatát a kérelem benyújtásától az ellátások elbírálásáig, végigjárva azokat a főbb szabályokat, amelyeket az ügyintézőnek alkalmaznia kell a leggyakrabban előforduló igényekkel kapcsolatos határozatok előkészítése, kiadmányozása és az esetleges fellebbezések során.

Ízelítő a tartalomból:

Mi az igény? * Az igényérvényesítés folyamata * Az ügyintézési határidő kezdő napjának meghatározása * A kifizetőhely, mint hatóság * Bizonyítási eljárás * Mikor kell és milyen módon belföldi jogsegély kérni? * Hiánypótlási eljárás * Mi a különbség végzés és határozat között? * A végzés és a határozat kötelező tartalmi elemei * Az eljárás felfüggesztése, az igény érdemi vizsgálat nélküli elutasítása * Ügyintézési határidők számítása * Sommás eljárás és a függő hatályú végzés * Fellebbezés * Milyen lehetőségei vannak a kifizetőhelynek a döntés megváltoztatására? * Milyen esetekben nem kell írásban döntést hozni? * Miben más az egyszerűsített határozat? * Baleset üzemiségének kivizsgálásával összefüggésben milyen eljárásokat folytathat le a kifizetőhely * Szakmai konzultáció, az előadáson feltett résztvevői kérdések megválaszolása

Helyszín:
Danubius Hotel Arena ****

1148 Budapest Ifjúság útja 1-3.

A Danubius Hotel Aréna a Papp László Sport Aréna, a SYMA kiállítási központ, valamint a híres Puskás Ferenc Stadion (korábban Népstadion) szomszédságában fekszik. A Stadionok metróállomás (M2) közeli elhelyezkedésének köszönhetően a város bármely pontja vagy pályaudvara perceken belül elérhető.

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Parkolási lehetőség a szálloda mellett található Aréna parkolóházban P+R területen 05:00-19:00 között 350 Ft/alkalom, nem P+R területen 0:00-24:00 között 250 Ft/óra. A szálloda közelében közterületeken 265 Ft/óra.

GPS Koordináták: N 47°30'47" E 19°6'19"

Térkép | Útvonaltervezés | Google Earth Spot | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2016. szeptember 21. (szerda) 10:00 - 15:00 óráig
Érkezés: az előadás előtt egy órával kezdődik a regisztráció
Díjak:
  • 20 900 Ft + ÁFA / fő részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 22 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén
  • 22 900 Ft + ÁFA / fő a díj, ha a www.hunder.hu weblapon jelentkeznek
  • 24 900 Ft + ÁFA / fő
  • ebéd nélküli ár 3.000 Ft + ÁFA-val kevesebb a fentieknél, ilyen irányú igényét jelezze a jelentkezésnél!

Letölthető űrlap: PDF DOC

Apróbetűs:

Ellátás: Kávé, frissítők, reggeli sütemények. Háromfogásos ebéd kb. 12.00 - 13.00 között a szálloda éttermében. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag; a reggeli sütemény, a 3 fogásos ebéd, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költséget (beleértve a reggeli sütemények, frissítők és az ebéd költségét is) a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved