Megosztás Facebook LinkedIn

Rendezvény

Az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásának módosításai 2015-től napjainkig

Hogyan jutunk el a jelenleg hatályos jogszabályok alkalmazásához?

Előadó:
Ajánló:

2015. január 1-től napjainkig 5 alkalommal változtak az egészség-biztosítás pénzbeli ellátásait érintő feladatok és szabályok, ráadásul 2016. július 1-től ismét módosultak a vonatkozó előírások. Előadónk – kicsit másképp – közvetlen, közérthető és gyakorlatias előadásában ismerteti a 2016. évi lehetőségeket, végigvezeti Önöket azokon a változásokon, amelyeket ellátásonként a külön időszakokban alkalmazniuk kell.

Ízelítő a tartalomból:

Hogyan változtak 2015-től a vonatkozó jogszabályok a pénzbeli ellátások tekintetében időszakokra és hatálybalépésre lebontva? * Hogyan jutunk el a jelenleg hatályos jogszabályok alkalmazásához? * 2016. év módosításai: változtak az ellátások melletti munkavégzés szabályai * Mely esetekben kell a maximális összegben folyósított gyermekgondozási díj összegét felülvizsgálni? * Hogyan változtak a diplomás GYED számítására vonatkozó rendelkezések? * Pontosításra kerültek a csecsemőgondozási díjra és a gyermekgondozási díjra vonatkozó kedvezményszabályok * Gyermekgondozási díjra vonatkozó rendelkezések változási * A változásokat mikortól és kikre vonatkozóan kell alkalmazni? * Családtámogatási ellátásokban bekövetkező változások * Igénybenyújtás szabályainak módosítása * Gyermek ápolása címen igénybe vehető táppénzes napok száma * Egyéb a pénzbeli ellátásokat érintő pontosítások * Szakmai konzultáció - az előadás résztvevői részéről felmerült egyéni kérdések megválaszolása

Helyszín:
Gundel Étterem

1146 Budapest Gundel Károly út 4.

Megközelíthető a 72-es trolibusszal, vagy a kis földalattival (Hősök tere megálló).

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Térkép | Útvonaltervezés | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2016. szeptember 15. (csütörtök) 10:00 - 15:00 óráig
Érkezés: az előadás előtt egy órával kezdődik a regisztráció
Díjak:
  • 20 900 Ft + ÁFA / fő részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 22 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén
  • 22 900 Ft + ÁFA / fő a díj, ha a www.hunder.hu weblapon jelentkeznek
  • 24 900 Ft + ÁFA / fő
  • ebéd nélküli ár 3.000 Ft + ÁFA-val kevesebb a fentieknél, ilyen irányú igényét jelezze a jelentkezésnél!

Letölthető űrlap: PDF DOC

Apróbetűs:

Ellátás: Kávé, frissítők, reggeli sütemények. Háromfogásos ebéd kb. 12.00 - 13.00 között a szálloda éttermében. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag; a reggeli sütemény, a 3 fogásos ebéd, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költséget (beleértve a reggeli sütemények, frissítők és az ebéd költségét is) a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved