Megosztás Facebook LinkedIn

Rendezvény

Évközi adóváltozások 2016 - ART, TAO, ÁFA, SZJA

Adózási, könyvelési, pénzügyi és gazdasági szakemberek és vezetők
országos konferenciája a 2016. évközi változásokról

KREDITPONT: A Magyar Könyvvizsgálói Kamara 2 kreditpontot ad a képzésen résztvevő tagjainak!
.

Előadók:
Ajánló:

Átfogó adónapunkon szakértő előadóink ismertetik Önökkel az évközi adóváltozásokat és válaszolnak az ezzel kapcsolatosan felmerülő kérdéseikre. Szakértőink közvetlen, közérthető előadásai megkönnyítik az új feladatok megértését, gyakorlati segítséget adnak a megváltozott szabályok feldolgozásában!

Ízelítő a tartalomból:

Dr. Kovács Ferenc: ART évközi változásai * Az adóeljárás 2016. évközi változásai * Az adózói minősítés új szabályai * Adószám felfüggesztés, törlés újdonságai * Szigorítások az EKAER rendszerben * Egyszerűsítések az adóvégrehajtási eljárásban * Egyéb fontos változások * Dr. Andrási Jánosné: SZJA évközi változásai * Szja évközi változások és aktualitások * Béren kívüli és egyes meghatározott juttatások változásai * Kiküldetés, kirendelés új fogalma * Új nem önálló tevékenység * Adómentes juttatások (nemzeti otthonteremtési juttatás, elhelyezkedési támogatások, közigazgatási kártérítés adómentessége, kutatók ösztöndíja) * Lakáscélú támogatás változása) * Távmunka végzés során a munkába járás * Adóelőleg nyilatkozattal kapcsolatos változások * Sportrendezvény az szja alkalmazásában * Duális képzésben résztvevők juttatásainak adókötelezettsége * Sike Olga: ÁFA változások * ÁFA aktualitások * Időszakos elszámolási ügyletek teljesítési időpontjai * Adómérték alkalmazása ingatlanok esetében * Adómérték csökkentések * Dr. Németh Nóra: TAO évközi változásai * A társasági adó 2016-os évközi változásai, illetve a 2017-es módosítások * A jogdíjkedvezmények-szigorítása a 2016. június 30-án követően nyilvántartásba vett immateriális jószágra * Új adóalap-kedvezmények a társasági adóban 2016-tól, illetve 2017-től * Megszűnő felső határ a KKV-k beruházási adóalap-kedvezménye vonatkozásában * Kisajátításon realizált nyereség adómentessége * Műemlék-felújítás kedvezménye * Mobilitási célú lakhatási támogatás kezelése * A növekedési adóhitel szabályainak pontosítása * A hitel teljes összegéig igénybe-vehető KKV adókedvezmény * A progresszív mentesítés alkalmazása * A látvány-csapatsport támogatási módjait érintő változások, mentesülés az igazolás megküldése alól az adó-felajánlás esetén * Az ingyenes juttatások kezelése * Veszteségelhatárolás K+F után érvényesíthető szocho kedvezmény esetén * A behajtási költségátalány kezelése 2016-ban * Egyéb változások  * Szakmai konzultáció - egyéni kérdések megválaszolása

Helyszín:
Hotel Hungaria City Center **** (Grand Hotel)

1074 Budapest Rákóczi út 90.

Az M2-es metróállomás Keleti Pályaudvar megállójától 2 percre.

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Parkolási lehetőség: A szálloda fizetős parkolójában (420 Ft/óra). További fizetős parkolóházak találhatóak az Alsó erősor és a Szövetség utcákban (450 Ft/óra).

Térkép | Útvonaltervezés | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2016. szeptember 14. (szerda) 10:00 - 16:00 óráig
Érkezés: az előadás előtt egy órával kezdődik a regisztráció
Díjak:
  • 20 900 Ft + ÁFA / fő részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 22 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén
  • 22 900 Ft + ÁFA / fő a díj, ha a www.hunder.hu weblapon jelentkeznek
  • 24 900 Ft + ÁFA / fő
  • ebéd nélküli ár 3.000 Ft + ÁFA-val kevesebb a fentieknél, ilyen irányú igényét jelezze a jelentkezésnél!

Letölthető űrlap: PDF DOC

Apróbetűs:

Ellátás: Kávé, frissítők, reggeli sütemények. Háromfogásos ebéd kb. 12.00 - 13.00 között a szálloda éttermében. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag; a reggeli sütemény, a 3 fogásos ebéd, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költséget (beleértve a reggeli sütemények, frissítők és az ebéd költségét is) a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved