Megosztás Facebook LinkedIn

Rendezvény

Bérszámfejtők Országos Konferenciája

2016-os változások, aktualitások (szja, tb, pénzbeli ellátások, munkajog)

Helyszínváltozás! Új helyszín: Hotel Hungaria City Center **** (volt Grand Hotel)

Előadók:
Ajánló:

Előadóink ismertetik Önökkel az évközi változásokat és válaszolnak az ezzel kapcsolatosan felmerülő kérdéseikre. Részletesen kitérnek az aktuális szabályokra, segítik elkerülni a gyakran előforduló vagy éppen kritikus hibákat.

Ízelítő a tartalomból:

Szja évközi változások és aktualitások * Béren kívüli és egyes meghatározott juttatások változásai * Kiküldetés, kirendelés új fogalma * Új nem önálló tevékenység * Adómentes juttatások (nemzeti otthonteremtési juttatás, elhelyezkedési támogatások, közigazgatási kártérítés adómentessége, kutatók ösztöndíja) * Lakáscélú támogatás változása * Távmunka végzés során a munkába járás * Adóelőleg nyilatkozattal kapcsolatos változások * Sportrendezvény az szja alkalmazásában * Duális képzésben résztvevők juttatásainak adókötelezettsége * A társadalombiztosítás fedezeti rendszerét érintő évközi változások * Biztosítottak körének bővülése * Biztosítási kötelezettség alól mentesített személyek * Vállalkozókat érintő változások (különféle ellátások folyósítása mellett történő járulékfizetés, több társas vállalkozásban történő tevékenység folytatása) * A mezőgazdasági őstermelő magasabb összegű járulékalapra vonatkozó nyilatkozata * A megállapodás alapján történő járulékfizetés új szabályai * A szociális hozzájárulási adófizetés megalapozó új jogviszonyok * Új kedvezmények a szociális hozzájárulási adóban (K+F tevékenységet folytató vállalkozás, Karrier Híd program) * A szociális hozzájárulási adóból érvényesíthető kedvezmények igénybevételével kapcsolatos egyes eljárási szabályok * Nemzetközi ügyek (új szociális biztonsági egyezmény) * Egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak fókuszpontjai 2016 * Változnak az ellátások melletti munkavégzés szabályai * Hogyan változnak a diplomás GYED számítására vonatkozó rendelkezések? * A csecsemőgondozási díj és a gyermekgondozási díjra vonatkozó kedvezményszabályok pontosítása * Gyermekgondozási díjra vonatkozó rendelkezések változásai * Újdonságok a munkajogban * A felmondás visszavonása várandós nők esetén * Iskolaszövetkezeti munkaviszony helyett megbízás szeptember 1-jétől * Napi pihenőidő 2017-től * A munkavédelmi képviselő kötelező választása * Szakmai konzultáció - kérdések és válaszok

Helyszín:
Hotel Hungaria City Center **** (Grand Hotel)

1074 Budapest Rákóczi út 90.

Az M2-es metróállomás Keleti Pályaudvar megállójától 2 percre.

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Parkolási lehetőség: A szálloda fizetős parkolójában (420 Ft/óra). További fizetős parkolóházak találhatóak az Alsó erősor és a Szövetség utcákban (450 Ft/óra).

Térkép | Útvonaltervezés | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2016. szeptember 8. (csütörtök) 10:00 - 16:00 óráig
Érkezés: az előadás előtt egy órával kezdődik a regisztráció
Díjak:
  • 20 900 Ft + ÁFA / fő részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 22 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén
  • 22 900 Ft + ÁFA / fő a díj, ha a www.hunder.hu weblapon jelentkeznek
  • 24 900 Ft + ÁFA / fő
  • ebéd nélküli ár 3.000 Ft + ÁFA-val kevesebb a fentieknél, ilyen irányú igényét jelezze a jelentkezésnél!

Letölthető űrlap: PDF DOC

Apróbetűs:

Ellátás: Kávé, frissítők, reggeli sütemények. Háromfogásos ebéd kb. 12.30 - 13.30 között a szálloda éttermében. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag; a reggeli sütemény, a 3 fogásos ebéd, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költséget (beleértve a reggeli sütemények, frissítők és az ebéd költségét is) a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved