Megosztás Facebook LinkedIn

Rendezvény

Bérszámfejtők évközi konferenciája - 2016-os változások, aktualitások

SZJA, TB, atipikus foglalkoztatás közterhei, pénzbeli ellátások, Munka Törvénykönyve

Előadók:
Ajánló:

Előadóink ismertetik Önökkel az évközi változásokat és válaszolnak az ezzel kapcsolatosan felmerülő kérdéseikre. Részletesen kitérnek az aktuális szabályokra, segítik elkerülni a gyakran előforduló vagy éppen kritikus hibákat. Közvetlen, közérthető előadásaink megkönnyítik az új feladatok megértését, és gyakorlati segítséget adnak a megváltozott szabályok alkalmazásában!

Ízelítő a tartalomból:

Atipikus foglalkoztatás közterhei, egyéb aktualitások * Az atipikus foglalkoztatási formák * Az egyes foglalkoztatási formákhoz kapcsolódó bejelentési, közteher-fizetési szabályok * Az egyszerűsített foglalkoztatásra vagy alkalmi munkára irányuló munkaviszony * Jogviszony létesítése * Munkáltató költségelszámolására vonatkozó korlátok * Bejelentés szabályai, határidők, adatok módosítása * A munkavállaló ellátási jogosultsága * Bevallás * Igazolások kiadásának rendje * Iskolaszövetkezeten keresztül történő munkavégzés * Munkaerő-kölcsönzés * A munkaerő-kölcsönzés adójogi megítélése * Ki a foglalkoztató? * Mire kell figyelni, ha külföldről történik a munkerő- kölcsönzése? * A kölcsönvevő bejelentési kötelezettsége a NAV felé * Aktualitások * Évközi változások a szociális hozzájárulási adóból érvényesíthető kedvezményrendszerben * Biztosításból kivont személyekre vonatkozó rendelkezések * Új szociális biztonsági egyezmény * Egészségbiztosítás pénzbeli ellátásai 2016 * Változnak az ellátások melletti munkavégzés szabályai * Hogyan változnak a diplomás GYED számítására vonatkozó rendelkezések? * A csecsemőgondozási díj és a gyermekgondozási díjra vonatkozó kedvezményszabályok pontosítása * Gyermekgondozási díjra vonatkozó rendelkezések változásai * Munkajogi aktuális félévkor * A várandós nők felmondási védelme: mit lép a jogalkotó? * A pihenőidők változó szabályai * Új uniós irányelv: kötelezettségek kiküldetés esetén * Diák? Alkalmi? Kölcsönzött? * A nyári idénymunka jogi lehetőségei * Szja évközi változások és aktualitások * Kiküldetés, kirendelés új fogalma * Távmunka végzés során a munkába járás * Adóelőleg nyilatkozattal kapcsolatos változások * Duális képzésben résztvevők juttatásainak adókötelezettsége * Szakmai konzultáció

Helyszín:
Danubius Hotel Arena ****

1148 Budapest Ifjúság útja 1-3.

A Danubius Hotel Aréna a Papp László Sport Aréna, a SYMA kiállítási központ, valamint a híres Puskás Ferenc Stadion (korábban Népstadion) szomszédságában fekszik. A Stadionok metróállomás (M2) közeli elhelyezkedésének köszönhetően a város bármely pontja vagy pályaudvara perceken belül elérhető.

Elhelyezés: kényelmes ülőhelyekkel és jegyzetelésre alkalmas asztalokkal berendezett konferenciateremben.

Parkolási lehetőség a szálloda mellett található Aréna parkolóházban P+R területen 05:00-19:00 között 350 Ft/alkalom, nem P+R területen 0:00-24:00 között 250 Ft/óra. A szálloda közelében közterületeken 265 Ft/óra.

GPS Koordináták: N 47°30'47" E 19°6'19"

Térkép | Útvonaltervezés | Google Earth Spot | BKV menetrend | MÁV menetrend
Időpont:
2016. június 22. (szerda) 10:00 - 16:00 óráig
Érkezés: az előadás előtt egy órával kezdődik a regisztráció
Díjak:
  • 20 900 Ft + ÁFA / fő részvételi díj regisztrált ügyfeleink részére Ezt ajánljuk!
  • 22 900 Ft + ÁFA / fő a díj egy cégtől több résztvevő esetén
  • 22 900 Ft + ÁFA / fő a díj, ha a www.hunder.hu weblapon jelentkeznek
  • 24 900 Ft + ÁFA / fő
  • ebéd nélküli ár 3.000 Ft + ÁFA-val kevesebb a fentieknél, ilyen irányú igényét jelezze a jelentkezésnél!

Letölthető űrlap: PDF DOC

Apróbetűs:

Ellátás: Kávé, frissítők, reggeli sütemények. Háromfogásos ebéd kb. 12.00 - 13.00 között a szálloda éttermében. A konferencia díja költségként elszámolható, tartalmazza az előadások, konzultáció, oktatási segédanyag; a reggeli sütemény, a 3 fogásos ebéd, valamint a nap közben fogyasztott kávé, és üdítő költségeit. Az étkezési költséget (beleértve a reggeli sütemények, frissítők és az ebéd költségét is) a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk. A természetbeni juttatás után fizetendő közterheket a Hunder MS Kft. nem vállalja át. Ez a meghívó a Hunder MS Kft. részéről ajánlatnak minősül, a konferenciára leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A díjat számlánk kézhezvételét követően szíveskedjenek átutalni a számlaszám feltüntetésével a 11102601-13899219-01000003 sz. bankszámlaszámra. A jelentkezéseket írásban a rendezvény előtt egy héttel igazoljuk vissza. Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 3. munkanapig. Ezt követően történő lemondás esetén a díj 50%-a+áfa fizetendő.

 
© 2010 Hunder - All rights reserved